دوره کیک ساز حرفه ای شو

64 دیدگاه دربارهٔ «دوره کیک ساز حرفه ای شو»

    1. سلام عزیز دلم
      توی همین صفحه عکس و اسم ایستاگرام پیج هست روش کلیک کنین وارد میشین

  1. سلام نگار جون من فيلتر شكن ندارم و نميتونن عضو پيج خصوصي بشم
    البته پيج اينستا تون رو خيييلي وقته فالو دارم ولي در حال حاضر فيلترشكن ندارم😔

    1. سلام محبوبه عزیزم
      منم بی صبرانه منتظر اینم که تمام تلاشم رو برای ارتقا قناد جونیای عزیز بکنم

  2. موفق باشیم همگی😍❤️
    نگار جان یکی از عالی ترین و با اخلاق ترین هاست که مسلما کنارش براحتی میشه پیرفت کرد❤️

    1. سلام آرپینه عزیزم
      ممنونم از لطف و بزرگواری که شما نسبت به من دارد واقعا سپاس گذاذم

  3. سلام ، وقت بخیر
    نگارجان من خواستم اناردون رو دانلود کنم پیام اومد دسترسی به این سایت امکان پذیر نیست ! بایستی چیکار کنم ؟؟

    1. سلام مریم جان اگه اکانت اناردونی رو ندارید از نسخه خود سایت استفاده کنین تفاوتی نداره

  4. خیلی خوشحالم که شاگرد استاد هنرمند ونازنینی شدم وارزومه ی روز کیک های زیبا درست کنم

    1. سلام زهرا جانم
      باعث افتخارمه که هنرجوی خوبی مثل شما دارم به امید حرفه ای شدنتون

  5. سلام نگار جانم مرسی از توجهت ب علاقمندان قنادی
    باتوجه ب اینکه این دوره ازپایه اموزش داده میشه بازم برای جذابه و فرصتی برای بهترشدن
    مرسی از آموزشهای شیرینت

  6. فاطمه رحیمپور

    سلام نگار عزیزم .اگه امکانش هست فیلم های آموزشی رو توی پیج خصوصی هم بزارین .چون یکم کار با سایت سخته

  7. سلام خوبی عزیزم ممنون بابت آموزش کیک اسفنجی وجدول وتمامی نکاتی که گفتید خیلی عالی ومفید بود

  8. سلام استاد گرامی
    لطفا در صورت امکان تفاوت متد اسفنجی و نیمه اسفنجی را بیان بفرمایید.
    باتشکر

  9. سلام نگار جان
    توی دوره قنادی به ما گفته شده( البته توی اون جلسه غیبت داشتم )که دو روش برای پخت کیک هست یکی اسفنجی و یکی نیمه اسفنجی ، چون خودم حضور نداشتم تفاوت بین این دو روش رو خوب متوجه نشدم !؟؟

    1. سلام مریم جان نوع های مختلفی از کیک وجود دارد احتمالا منظور شما کیک اسفنجی و کیک شیفرون هست که شیفرون روغن و شیر داره

  10. ببخشید ما مهلت ارسال عکس کیک ها تا کی هست
    چون من خودم منتظر بودم که مثلا یه کیک رو آموزش دادید روی همون مثلا تکنیک سیندرلایی رو بزنم
    الان تا کی مهلت هست.

  11. سلام نگار جان ممنونم از آموزش های کاملت . میشه توی قسمت تولید محتوا در مورد فروش و شروع کارمون هم صحبت کنی ؟

    1. سلام عزیز دلم بله حتما یک قسمت از محتوایی که تولید می کنیم برای فروش هست که به امید خدا بهش پرداخته مبشه
      اما در باره شروع کار نیاز به یک آموزش مجزا هست که توی ماه های آینده توی همین درس به امید خدا آموزشش رو میزارم

    1. سلام عاطفه جان جزو آپدیت های این ترم هست و طبق برنامه زمان بندی که اعلام میشه به زودی آپلود میشه

    1. سلام عزیزم کیک اسکلاپچر آپدیت هست ،‌برنامه آپدیت خرداد رو خدمتتون اطلاع رسانی می کنیم

  12. سلام مجدد نگار جون من تا ۲ماه آینده نمی‌تونم دوره ها رو شروع کنم تا امتحان ها تموم بشه ووسایل تهیه کنم

  13. سلام ببخشید یه سوال من تکنیک اکرلیک گلس رو انجام دادم و مواد رو نصف کردم
    اما بازم مواد زیاد میاد
    با الباقی چیکار کرد
    دور ریز میشه؟

    1. نگار رزاقی

      سلام الهام جان
      می تونین مواد اکرلیک گلس را به مدت ۱ ماه در یخچال نگه داری کنید و برای استفاده بعد از گرم کردن حتمی از صافی رد کنید

  14. سلام نگار عزیز چرا این آموزش فوندانت که گذاشتین و پیامشم آمده باز نمیکنه می خوای وارد بشی میاد که باید ثبت نام کنین مگه شامل همین آموزشا ی دوره حرفه ای شو نیست

  15. سلام وقت بخیر ممنون از اموزش های عالیتون

    نگارجان من فقط قسمت خامه کشی و استر کشی رو می خواستم اموزش ببینم امکانش هست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *