سلام نگار جانم مرسی از توجهت ب علاقمندان قنادی
باتوجه ب اینکه این دوره ازپایه اموزش داده میشه بازم برای جذابه و فرصتی برای بهترشدن
مرسی از آموزشهای شیرینت
سلام فاطمه جانم برای دیدن آموزش دوره در سایت کلیک کنید
و آموزش استفاده از سایت رو ببینید
توی پیج خصوصی هم میزارم
زمان این دو آموزش کمی زیاد بودن و به خاطر مشکل در اتصالم چندین بار تلاش کردم ولی هنوز موفق نشدم
سلام نگار جان
توی دوره قنادی به ما گفته شده( البته توی اون جلسه غیبت داشتم )که دو روش برای پخت کیک هست یکی اسفنجی و یکی نیمه اسفنجی ، چون خودم حضور نداشتم تفاوت بین این دو روش رو خوب متوجه نشدم !؟؟
ببخشید ما مهلت ارسال عکس کیک ها تا کی هست
چون من خودم منتظر بودم که مثلا یه کیک رو آموزش دادید روی همون مثلا تکنیک سیندرلایی رو بزنم
الان تا کی مهلت هست.
سلام عزیز دلم بله حتما یک قسمت از محتوایی که تولید می کنیم برای فروش هست که به امید خدا بهش پرداخته مبشه
اما در باره شروع کار نیاز به یک آموزش مجزا هست که توی ماه های آینده توی همین درس به امید خدا آموزشش رو میزارم
سلام نگار عزیز چرا این آموزش فوندانت که گذاشتین و پیامشم آمده باز نمیکنه می خوای وارد بشی میاد که باید ثبت نام کنین مگه شامل همین آموزشا ی دوره حرفه ای شو نیست
سلام نگار جانم من نمیتونم عضو پیج خصوصی بشم باید چکار کنم؟
سلام عزیز دلم
توی همین صفحه عکس و اسم ایستاگرام پیج هست روش کلیک کنین وارد میشین
سلام نگار جون اموزشها باز نمیشن پیام برای دسترسی باید ثبت نام کنید
سلام فرشته جان
لطفا وارد پنل کاربریتان شوید
سلام نگار جون خسته نباشی دوره های آموزشی برای من بلز نمیشه چیکار کنم عزیزم
سلام قناد جان
آموزش ها از هفته آینده شروع میشن
سلام نگار جون من فيلتر شكن ندارم و نميتونن عضو پيج خصوصي بشم
البته پيج اينستا تون رو خيييلي وقته فالو دارم ولي در حال حاضر فيلترشكن ندارم😔
سلام عزیز دلم
از داخل سایت هم می تونین به تمام محتوا دست رسی داشته باشید .
نگار جونم بیصرانه منتظر آموزش های خوشگل و خوشمزه ات هستم
سلام محبوبه عزیزم
منم بی صبرانه منتظر اینم که تمام تلاشم رو برای ارتقا قناد جونیای عزیز بکنم
موفق باشیم همگی😍❤️
نگار جان یکی از عالی ترین و با اخلاق ترین هاست که مسلما کنارش براحتی میشه پیرفت کرد❤️
سلام آرپینه عزیزم
ممنونم از لطف و بزرگواری که شما نسبت به من دارد واقعا سپاس گذاذم
سلام ، وقت بخیر
نگارجان من خواستم اناردون رو دانلود کنم پیام اومد دسترسی به این سایت امکان پذیر نیست ! بایستی چیکار کنم ؟؟
سلام مریم جان اگه اکانت اناردونی رو ندارید از نسخه خود سایت استفاده کنین تفاوتی نداره
سلام نگار عزیزم
کارکرد اپلیکیشن با سایت یکی هستش؟
یعنی فقط اپ کافیه؟
سلام عزیز دلم هیچ تفاوتی با هم ندارن سرعت سایت یکم بهتره
خیلی خوشحالم که شاگرد استاد هنرمند ونازنینی شدم وارزومه ی روز کیک های زیبا درست کنم
سلام زهرا جانم
باعث افتخارمه که هنرجوی خوبی مثل شما دارم به امید حرفه ای شدنتون
سلام نگار جانم مرسی از توجهت ب علاقمندان قنادی
باتوجه ب اینکه این دوره ازپایه اموزش داده میشه بازم برای جذابه و فرصتی برای بهترشدن
مرسی از آموزشهای شیرینت
ممنونم فاطمه عزیزم
شیرین که شمایید
خواهش می کنم
سلام نگار عزیزم .اگه امکانش هست فیلم های آموزشی رو توی پیج خصوصی هم بزارین .چون یکم کار با سایت سخته
سلام فاطمه جانم
برای دیدن آموزش دوره در سایت کلیک کنید
و آموزش استفاده از سایت رو ببینید
توی پیج خصوصی هم میزارم
زمان این دو آموزش کمی زیاد بودن و به خاطر مشکل در اتصالم چندین بار تلاش کردم ولی هنوز موفق نشدم
سلام خانم رزاقی عزیز
آموزش اسفنج کیک پایه رو کجا میزارید؟
سلام الان می تونین آموزش رو ببینید
نگار جون من همچنان نمیتونم ببینم
سلام فرشته جان شماره تلفونتون اشتباه بود اصلاح شد
اینجا که میبینم وارد نمیشه داخل پنل کاربری که میرم تو دوره های ثبت نام شدم نیست کلا
شمارتون رو اشتباه داده بودین اصلاح شد
سلام نگار جان کره پسته رو کجا داره من از پل ری تا سیروس رو از همهپرسی هیچکوامنداشتن
سلام آزاده جانم سوپر مارکت ها و کره گیری ها دارن
سلام خوبی عزیزم ممنون بابت آموزش کیک اسفنجی وجدول وتمامی نکاتی که گفتید خیلی عالی ومفید بود
قربونت بشم عذریا عزیزم
همیشه شاد و سلامت باشید
سلام استاد گرامی
لطفا در صورت امکان تفاوت متد اسفنجی و نیمه اسفنجی را بیان بفرمایید.
باتشکر
سلام مریم جان
سوالتون رو متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بدین
نگار جان من اهرم رنج ولذت رو برات پی دی اف فرستادم ،چرا دوباره میاد شرکت در ازمون
سلام فریبا جان ممنونم
خیلی زود بررسیشون می کنم
هنوز نتونستم تاییدشون کنم
سلام نگار جان
توی دوره قنادی به ما گفته شده( البته توی اون جلسه غیبت داشتم )که دو روش برای پخت کیک هست یکی اسفنجی و یکی نیمه اسفنجی ، چون خودم حضور نداشتم تفاوت بین این دو روش رو خوب متوجه نشدم !؟؟
سلام مریم جان نوع های مختلفی از کیک وجود دارد احتمالا منظور شما کیک اسفنجی و کیک شیفرون هست که شیفرون روغن و شیر داره
ببخشید ما مهلت ارسال عکس کیک ها تا کی هست
چون من خودم منتظر بودم که مثلا یه کیک رو آموزش دادید روی همون مثلا تکنیک سیندرلایی رو بزنم
الان تا کی مهلت هست.
سلام عزیز دلم
محدودیت زمانی ندارید
سلام نگار جون من چه جوری میتونم عکس کیکاووس براتون بفرستم عزیزم
سلام عزیزم
می تونین از چت کنار عکس کیک رو برام بفرستین یا آزمون اون درس رو برام پر کنین
سلام نگار جان ممنونم از آموزش های کاملت . میشه توی قسمت تولید محتوا در مورد فروش و شروع کارمون هم صحبت کنی ؟
سلام عزیز دلم بله حتما یک قسمت از محتوایی که تولید می کنیم برای فروش هست که به امید خدا بهش پرداخته مبشه
اما در باره شروع کار نیاز به یک آموزش مجزا هست که توی ماه های آینده توی همین درس به امید خدا آموزشش رو میزارم
سلام نگار جان بخش تولید محتوا هنوز منتشر نشده؟چون برای من میاد که درسی در این بخش وجود نداره
سلام ابتسام عزیزم
جلسه اولش تولید محتوا فردا منتشر میشه
سلام نگار جون کیک نسکافه ای برای من نیس
سلام عاطفه جان جزو آپدیت های این ترم هست و طبق برنامه زمان بندی که اعلام میشه به زودی آپلود میشه
سلام نگارجون. چرا گلهای باترکریمی برای من باز نمیشه.
سلام زینب جان لطفا عکس خطایی که دارین رو توی چت کنار سایت ارسال کنید
سلام نگار جانم ..آموزش اسکالپچر رو کجا ببینم ؟
سلام عزیزم کیک اسکلاپچر آپدیت هست ،برنامه آپدیت خرداد رو خدمتتون اطلاع رسانی می کنیم
سلام مجدد نگار جون من تا ۲ماه آینده نمیتونم دوره ها رو شروع کنم تا امتحان ها تموم بشه ووسایل تهیه کنم
سلام نیره جان هیچ محدودیت زمانی ندارد
سلام ببخشید یه سوال من تکنیک اکرلیک گلس رو انجام دادم و مواد رو نصف کردم
اما بازم مواد زیاد میاد
با الباقی چیکار کرد
دور ریز میشه؟
سلام الهام جان
می تونین مواد اکرلیک گلس را به مدت ۱ ماه در یخچال نگه داری کنید و برای استفاده بعد از گرم کردن حتمی از صافی رد کنید
سلام نگار عزیز چرا این آموزش فوندانت که گذاشتین و پیامشم آمده باز نمیکنه می خوای وارد بشی میاد که باید ثبت نام کنین مگه شامل همین آموزشا ی دوره حرفه ای شو نیست
سلام مایده جانم احتمالا به اشتباه برای شما پیامک آمده است
سلام نگار جان،اموزش کیک نسکافه ای رو چه زمانی بارگذاری میکنین؟
سلام زهرا جانم الان بارگذاری میشه
ممنون نگار جان
شاد و سلامت باشید عزیزم
سلام وقت بخیر ممنون از اموزش های عالیتون
نگارجان من فقط قسمت خامه کشی و استر کشی رو می خواستم اموزش ببینم امکانش هست؟
سلام شیرین عزیزم لطفا از چت کنار سایت پیام بدین تا در خدمتتون باشم