سس شکلاتی شره ای

دیریپ سس

یکی از تکنیک هایی که باعث زیباتر شدن انواع کیک های تولد میشود استفاده از تاپیک سس ها و یا همان سس های شره ای دور کیک است .

می توان آن را از لوازم قنادی ها تهیه کرد و یا این که با مخلوط شکلات سکه ای و خامه صبحانه با نسبت 30٪ به 70٪ به صورت خانگی درستش کرد برای تزیین کیک های خامه ای مختلف استفاده کرد .

که در این آموزش نحوه درست دیریپ کردن سس در لبه کیک رو کامل بهتون آموزش دادم. اگر سوالی دارید توی کامنت بپرسین

8 دیدگاه دربارهٔ «سس شکلاتی شره ای»

  1. مرسی نگاری خیلی کیف کردم عزیز دلم ❤️لذت بردم از اموزش های خوبت مثل همیشه عالی 💋💋💋

  2. سلام نگارجون یه سوال درباره سسشره ای داشتم خواستم ببینم فقط شکلات تنها رو بنماری میکنیم و روی لبه کیک میریزیم یا باید با روغن مایع شکلات رو رقیق کنیم؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته