دیریپ سس
یکی از تکنیک هایی که باعث زیباتر شدن انواع کیک های تولد میشود استفاده از تاپیک سس ها و یا همان سس های شره ای دور کیک است .
می توان آن را از لوازم قنادی ها تهیه کرد و یا این که با مخلوط شکلات سکه ای و خامه صبحانه با نسبت 30٪ به 70٪ به صورت خانگی درستش کرد برای تزیین کیک های خامه ای مختلف استفاده کرد .
که در این آموزش نحوه درست دیریپ کردن سس در لبه کیک رو کامل بهتون آموزش دادم. اگر سوالی دارید توی کامنت بپرسین
سلام قناد جانم برای آموزش سس شره ای طلایی و رنگی کلیک کنید
وای چقدر عالی وکامل توضیح میدید
ممنونم ملکه عزیزم لطف دارید
خیلی هم عالی
مرسی عزیز دلم سلام و شاد باشید
مرسی نگاری خیلی کیف کردم عزیز دلم ❤️لذت بردم از اموزش های خوبت مثل همیشه عالی 💋💋💋
سلام عزیز دلم خیلی خوشحالم که از این آمورش راضی بودین
سلام نگارجون یه سوال درباره سسشره ای داشتم خواستم ببینم فقط شکلات تنها رو بنماری میکنیم و روی لبه کیک میریزیم یا باید با روغن مایع شکلات رو رقیق کنیم؟
سلام عزیزم
باید گاناش درست کنین به نسبتی که توی آموزش گفتم
ایم آموزش رو ببینید / کلیک کنید