تکنیک خامه شکلاتی تیره

آموزش خامه تیره کیک

بعضی وقت ها برای یاد گرفتن بعضی از تکنیک های باید زمان بیشتری صرف کرد⏳😊 جستجو ⬅️آزمایش ⬅️ نتیجه✅ تیره کردن خامه شکلاتی یکی سوال هایی بود که من همیشه تو ذهنم باهاش درگیر بودم

و فکر میکردم کیک هایی که خامه بدنه شون قهوه ای تیره هست اصلا از خامه استفاده نکردن و یه گاناش دورشه تا اینکه بالاخره راه‌حل رو پیدا کردم

و با شما اینجا به اشتراک گذاشتم چون مطمئنم سوال خیلی از شما هم هست😊

تو کامنت شما هم تجربه تون رو از این چالش بگین😉

آموزش خامه تیره

سلام قناد جانم اگه می خواین کیک هاتون رو به رنگ تیره مثل قرمز پر رنگ آبی پر رنگ و …. در بیاورید آموزشی که در لینک پایین هست را ببینید

6 دیدگاه دربارهٔ «تکنیک خامه شکلاتی تیره»

    1. نگار رزاقی

      سلام وقتتون بخیر و شادی پست آخر اینستاگراممون که احتمالا اگه وضعیت همینطوری باشه در ۲ روز آینده منتشر میشه برای شماست.
      داخل کاملا آموزش کار با شکلات داده شده.
      لطفا منتظر انتشار آموزش باشید .

  1. سلام ممنون از آموزش خوبتون ، اگر بخوایم تمام کیک رو کاور کنیم به چه نسبتی باید پودر کاکائو رو اضافه کنیم ؟ و اینکه توی این روش طعم خامه چجوریه ؟ رو به تلخی هست ؟

    1. نگار رزاقی

      سلام فاطمه عزیزم
      بسته به تیرگی که می خواین داشته باشه داره و اندازه خود کیکتون داره

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته