کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات

مواد لازم کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات

مواد لازم کوکی بادام زمینی با تکه های شکلات

مراحل درست کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات

چک لیست درست کردن کوکی بادام زمینی شکلاتی

نکات مهم کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات

سلام قنادجان توام می خوای یه طعم لذیذ و فوق العاده رو از یک کوکی تجربه کنی توام مثل من عاشق کره بادوم زمینی با شکلات هستی؟
پس باید حتما این کوکی های خوشمزه و جذاب رو امتحان کنی
نگرانم نباشید! آماده سازیش بسیار آسونه و فقط با چند تا مرحله ساده و بدون همزن می تونی این کوکی ها رو درست بکنی
پس برای شروع بریم مواد لازم رو آماده کنیم و با من و نون خامه ایی همراه باشید تا شروع کنیم

مرحله اول : مخلوط کردن مواد خشک

ابتدا آرد رو به همراه بیکینگ پودر جوش شیرین و نمک درون یک ظرف میریزیم و با مفتول بخوبی مخلوطشون می کنیم

قاطی کردن مواد خشک برای کوکی شکلاتی copy

مرحله دوم : مخلوط کردن مواد تر

حالا کره رو ذوب می کنیم تا به دمای جوش برسه و سپس کره بادوم زمینی رو داخلش میریزیم و هم میزنیم تا حل بشه و یک مایع یکدستی بدست بیاد حالا شکر قهوه ایی رو اضافه می کنیم و هم میزنیم بعد شکر سفید رو اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم
سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و هم میزنیم سپس عصاره وانیل رو اضافه می کنیم و هم میزنیم

درست کردن مایع تر کوکی شکلاتی

مرحله سوم : درست کردن مایع اصلی کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات

تو مرحله بعدی، آرد رو که آماده کرده بودیم طی دو مرحله به مایمون اضافه می کنیم
و با یک چنگال کمی هم میزنیم تا با همدیگه ترکیب بشه
و در آخر هم شکلات های چیپسی مقاوم در برابر دما رو اضافه می کنیم
دستکش دستمون می کنیم و بخوبی مواد رو ورز میدیم تا خمیر کوکیمون بدست بیاد

مرحله چهارم : درست کردن مایع اصلی کوکی بادام زمینی

تو مرحله بعدی، آرد رو که آماده کرده بودیم طی دو مرحله به مایمون اضافه می کنیم
و با یک چنگال کمی هم میزنیم تا با همدیگه ترکیب بشه
و در آخر هم شکلات های چیپسی مقاوم در برابر دما رو اضافه می کنیم
دستکش دستمون می کنیم و بخوبی مواد رو ورز میدیم تا خمیر کوکیمون بدست بیاد

مرحله پنجم : استراحت خمیر (اختیاری)

بعد از آماده سازی خمیر می تونید ادامه مراحل که قالب زدن و پخت هست رو انجام بدید
اما اگر می خواید کیفیت بهتری از این کوکی رو بدست بیارید بهتره که روی خمیر رو یک سلفون بپیچید و به مدت یک روز اون رو داخل یخچال نگهداری کنید
خمیر رو یک ساعت قبل ازقالب زدن از درون یخچال بیرون میاریم و اجازه میدیم که توی دمای محیط نرم بشه

مرحله ششم : گرد کردن و شکل دادن به کوکی بادام زمینی با تکه های شکلاتی

و سپس با استفاده از یک پیمانه کوچک اندازه های یکسان رو برمیداریم و توی دستمون خمیر رو گرد می کنیم
و توی سینی روی کاغذ روغنی یا ورق تفلون نسوز به فواصل 1.5سانتی متری از همدیگه می چینیم
حالا با استفاده از یک ابزار که سطحش صافه خمیر رو کمی پهن می کنیم
و بعد چند عدد شکلات چیپسی روشون می چسبونیم

صاف کردن سطح و چسباندن شکلات چیپسی
کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات

مرحله هفتم : پخت کوکی بادام زمینی

میره برای پخت توی فر از قبل گرم شده به دمای 175 درجه سانتی گراد با المنت روشن زیر به مدت ده دقیقه در طبقه وسط

می بینید چقدر آسون بود حالا کافیه کوکی ها رو از فر بیرون بیاریم و اجازه بدی که خنک بشن و ازشون لذت ببری
یه لحظه عطر و طعم این کوکی های خوشمزه رو تصور کن دیوونه کنندس پس پاشو همین الان دست به کار شو اونا رو برای دوستا و خانوادت درستشون کن
اون رو به همراه یه چای و قهوه براشون بیار و اونا رو شگفت زده کن راستی یادت نره که این کوکی های خوشمزه رو حتما حتما حتما به کافه ها پیشنهاد بدی مطمئنم عاشقش میشن و کلی بهت سفارش میدن
تا آموزش بعدیمون خدافظ

آموزش پخت کوکی بادام زمینی شکلاتی

12 دیدگاه دربارهٔ «کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات»

      1. سلام آرزو عزیزم !

        دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد می تواند برای هر دو نوع فر برقی و گازی استفاده شود.

        اما به طور کلی، فرهای برقی به دلیل توزیع حرارت یکنواخت تر، دمای دقیق تری دارند.

        بنابراین، اگر از فر برقی استفاده می کنید، می توانید با اطمینان از دمای ۱۷۵ درجه برای پخت و پز استفاده کنید.

        اما اگر از فر گازی استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد دمای فر را کمی بالاتر تنظیم کنید، مثلاً ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد.

        بهترین روش برای تعیین دمای مناسب فر، بررسی دستور پخت غذا و همچنین تجربه خودتان است.

        با چند بار پخت و پز، می توانید دمای مناسب فر خودتان را برای هر نوع غذا پیدا کنید.

        نکاتی برای تنظیم دمای فر:

        قبل از استفاده از فر، آن را گرم کنید.
        از دماسنج فر برای بررسی دمای دقیق فر استفاده کنید.
        به یاد داشته باشید که دمای فر می تواند در طول زمان تغییر کند، بنابراین هر بار قبل از پخت و پز، دمای فر را بررسی کنید.
        از ظروف مناسب فر استفاده کنید.
        مراقب باشید که غذا بیش از حد نپزد.
        امیدوارم این اطلاعات مفید باشد!

  1. سلام خسته نباشید نگار عزیز
    خیلی خیلی ممنون بابت آموزشهای بی نقص و کاملتون
    من کوکی بادام زمینی و کرانچی برفی رو با رسپی شما درست کردم عالی شدن فقط سوالی که داشتم اینه که چرا کوکی هام زمانی که از فر میارم بیرون تپلی و خوشگلن ولی بعد که داخل سینی میمونه تا خنک بشه پهن و نازک میشن
    ممنون میشم اگه کمکم کنی این ایراد رو برطرف کنم

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم
      پخت کوکی هاتون کامل نمیشه ، یاحتمالا دمای فرتون از چیزی که تنظیم می کنین کمتر است
      یا دمای فرتون رو با دما سنج خارجی تنظیم کنید یا زمان پخت در هر پخت کم کم افزایش دهید تا به نتیجه مطلوب برسید

  2. خیلی عالی مثل همیشه ممنون
    میخواستم بدونم پخت با فر برقی با پخت با فر گازی فرق می‌کنه یا نه ممنون

    1. نگار رزاقی

      سلام صغرای عزیزم
      اگر تنظیم دما دقیق باشد پخت در فر گازی یا برقی با هم فرقی ندارد باید دما را درست تنظیم کنید

  3. مریم نیکومنش

    سلام نگار جان
    من این کوکی رو درست کردم خیلی عالی شد، ممنونم.
    اگر امکان داره کوکی‌های بیشتری اموزش بدید. سپاسگزارم 💝

    1. سلام مریم عزیزم

      خیلی خوشحالم که از کوکی راضی بودید. من عاشق پخت و پز هستم و خوشحالم که می توانم دستور العمل های مورد علاقه خود را با شما به اشتراک بگذارم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته