آموزش دونات حرفه ای
درست کردن یک دونات خوب که از درون بافتی نرم و از بیرون حالتی ترد داشته باشد تنها به دست قنادان حرفه ای امکان پذیر است .
اما شما هم می توانید به راحتی با این رسپی مثل یک قناد حرفه ای دونات های حرفه ای درست کنین .
0:00 – مقدمه
0:20 – ساخت خمیر دونات
1:33 – قالب زدن خمیر دونات
2:00 – پخت دونات
2:42 – تزیین دونات
سلام وقتتون بخیر ببخشید میشه این دوناتا داخل فر پخت
سلام عزیز دلم این دونات ها سرخ کردنی هستن
سلام استاد جونم ببخشید روی دوناتها را با گاناش پوشوندید؟
سلام راضیه جانم نه با شکلات آب شده هستن
سلام وقتتون بخیر میشه درمورد کیک خرما کمی توضیح بدین
سلام ایسانا عزیزم
توی گوگل سرچ کنین کیک خرما