آموزش تکنیک خامه کشی صاف
🎂خامه کشی یکی از مهم ترین مراحل کیک های خانه ای محسوب میشه
که برای داشتن یه کیک خامه ای بی نقص باید به ده ها نکته توجه کرد که هر کدوم از این نکته مثل یه تیکه ای از یه پازل میمونه به نظر من که باید همشون درست در کنار هم قرار بگیره تا درست شکلش در بیاد👌🏻
تو این ویدئو یکی از تیکه های پازل رو بهتون نشون دادم منتظر تیکه های بعدشم باشید😉🥰
سلام عزیزم
برای خامه کشی من خیلی مشکل دارم کاردک خامه رو کیک رو کلا بر میداره هرچقدرم ک میزنم بازم میره چیکار کنم
سلام فاطمه جان فشار دستتون رو کم کنید و زاویه ۳۰ درجه بین کاردک و خامه دیواره قرار دهید.
کاردک رو ثابت نگه دارین و فقط صفحه گردون رو بچرخونین
سلام عزیزم برای کیک با قالب ۲۰ چقدر خامه کلا نیاز هست برای فیلینگ و خامه کشی؟
ممنونم
شیما جان سوالتون رو توی کامنت قبلی جواب دادم
سلام چرا وقتی خامه میکشم حالت لیز داره کلا خامه از روی کیک بیرون میشه میچسبه بع کارد
سلام فاروق عزیزم
از چه خامه ای استفاده می کنید؟
سلام نگار جون ببخشید
اگه بخوایم خامه کشی کنیم باید کیکی که درست کردیم و بزاریم تو یخچال بعد خامه کشی کنیم ؟
سلام عزیز دلم بله اول فیلینگ گذاری و بعد استر کشی و بعد استراحت و بهد خامه کشی می کنیم
سلام ببخشید
می خواستم بگم که ما قبل از خامه کشیرو شروع کنیم باید کیک رو بزاریم تو یخچال بعد شروع کنیم خامه کشی یا نه ؟
اگه باید تو یخچال باشه چند ساعت باید باشه ؟
سلام عزیز توی کامنت دیگری خدمتتون جواب دادم
این یه سوال دیگه هست
میخواستم ببینم وقتی که میخوایم خامه کشی کنیم باید کیک داخل یخچال باشه بعد خامه کشی کنیم؟
سلام عزیز دلم بله اول فیلینگ گذاری و بعد استر کشی و بعد استراحت و بعد خامه کشی می کنیم
سلام از چه مارک خامه استفاده کنیم خوبه؟
سلام عزیز دلم توی این اموزش اموزش فرم دادن اصولی خامه و امار 500 قناد رو که چه خامه ای استفاده می کنن رو ببینید
دوست عزیز سلام برای ماسوره سفتی خامه بعد فرم دهی در چه حدی باید باشه؟؟
سلام عزیز دلم لطفا این آموزش رو ببینید <آموزش فرم دادن خامه>