تکنیک خامه کشی صاف

آموزش تکنیک خامه کشی صاف

🎂خامه کشی یکی از مهم ترین مراحل کیک های خانه ای محسوب میشه

که برای داشتن یه کیک خامه ای بی نقص باید به ده ها نکته توجه کرد که هر کدوم از این نکته مثل یه تیکه ای از یه پازل میمونه به نظر من که باید همشون درست در کنار هم قرار بگیره تا درست شکلش در بیاد👌🏻

تو این ویدئو یکی از تیکه های پازل رو بهتون نشون دادم منتظر تیکه های بعدشم باشید😉🥰

16 دیدگاه دربارهٔ «تکنیک خامه کشی صاف»

  1. سلام عزیزم
    برای خامه کشی من خیلی مشکل دارم کاردک خامه رو کیک رو کلا بر میداره هرچقدرم ک میزنم بازم میره چیکار کنم

    1. سلام فاطمه جان فشار دستتون رو کم کنید و زاویه ۳۰ درجه بین کاردک و خامه دیواره قرار دهید.
      کاردک رو ثابت نگه دارین و فقط صفحه گردون رو بچرخونین

  2. سلام چرا وقتی خامه میکشم حالت لیز داره کلا خامه از روی کیک بیرون میشه میچسبه بع کارد

  3. سلام نگار جون ببخشید
    اگه بخوایم خامه کشی کنیم باید کیکی که درست کردیم و بزاریم تو یخچال بعد خامه کشی کنیم ؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم بله اول فیلینگ گذاری و بعد استر کشی و بعد استراحت و بهد خامه کشی می کنیم

  4. سلام ببخشید
    می خواستم بگم که ما قبل از خامه کشیرو شروع کنیم باید کیک رو بزاریم تو یخچال بعد شروع کنیم خامه کشی یا نه ؟
    اگه باید تو یخچال باشه چند ساعت باید باشه ؟

      1. این یه سوال دیگه هست
        میخواستم ببینم وقتی که میخوایم خامه کشی کنیم باید کیک داخل یخچال باشه بعد خامه کشی کنیم؟

      2. نگار رزاقی

        سلام عزیز دلم بله اول فیلینگ گذاری و بعد استر کشی و بعد استراحت و بعد خامه کشی می کنیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته