طرز تهیه مرنگ فرانسوی فانتزی
😍🤭یادمه حدود 4 سال پیش بود که شیرینی مرنگ رو تو یه پیج خارجی دیدم اول فکر کردم
یه چیزی شبیه خامس ولی دیدم نه سفت سفته و به عنوان دکور کیک هم ازش استفاده میکنن هیچی دیگه جونم بگه براتون رفتم تو گوگل و هرچی دستور مرنگ بود
سرچ و تست کردم و هر دفعه شکست خوردم دیگه گریه ام درآمده بود اونموقع هم تو ایستاگرام آموزش نبود
یه بار مایع شل میشد یبار تو فر ترک میخورد یبار اصلا پف نمیکرد🤦♀️
بیخیال شدم و تو رویای درست کردن مرنگ موندم😭
تا اینکه بالاخره دوتا از دستور های روسی رو پیدا کردم و مورد آزمایش قرار دادم و بعد از دو سال تونستم مرنگ درست کنم و باهاش اشکالی فوق العاده زیبایی میزنم هرچی که دلم میخواد من تونستم شما هم میتونید😘😘😘
بزن دست قشنگ روووو🙈🙈🙈👏🏻👏🏻👏🏻 .
0:00 – مقدمه
0:33- مواد لازم درست کردن مرنگ
0:44 – طرزتهیه مرنگ فرانسوی
1:11 – رنگ کردن مرنگ
1:28 – پایپ کردن مرنگ
آموزش بسیار خوبی بود ، ممنون هنرمند جان
ممکنه راجب نگهداریش هم بهمون بگی؟
سلام عزیز دلم
برای نگه داری مرنگ فرانسوی پیشناد می کنم از ظرف در بسته که هوا نکشه در جای خشک نگه داری باید بشه .
موفق و پیروز باشید
سلام خداقوت جایگزین پودرتارتارچی میشه استفاده کرد
سلام نازنین جانم
از لوازم قنادی پودر تارتار بگیرید
جایگزین مناسب برای این رسپی نداره
ممنونم عزیزم خیلی کاربردی هست🙏🙏🙏🌹🌹
مرسی ندای عزیزم از انرژی مثبتتون
سلام نگارجون خیلی عالی و پر کاربرد بود خسته نباشید 🙏🥰
مرسی عفیفه عزیزم
موفق و پیروز باشید
سلام استاد عزیزم بی نهایت عاااالی، سلامت و پر انرژی باشید
با توجه به تخم مرغی که داره چقدر ماندگاری داره اگر برای مشتری درست کردیم به عنوان دکور کیک بگیم بخورن مخصوصا بچه ها ؟
سلام مرجان عزیزم
بله اگر پخت مرنگ کامل باشد ماندگاری بالایی دارد
خداقوت نگار جان
ی سوال مایع مرنگ من شل میشه و قله ای در نمیاد و فرم نمیگیره نمیدونم چرا
سلام عزیز دلم مشکل از سفیده شما سفیده رو خوب فرم نمیدهید
خداقوت نگار جان
ی سوال مایع مرنگ من شل میشه و قله ای در نمیاد و فرم نمیگیره نمیدونم چرا
هرچی تلاش کردم فرم بگیره نشد
و اینکه فر دمای ۹۰ ۴۵ دیقه گزاشتم خیلی طلایی شد و کلا رنگش عوض شد
توی کامنت قبلی بهتون جواب دادم که مشکل اصلی شما برای درست کردن مرنگ درست فرم ندادن سفیده تخم مرغتون هست