آموزش کیک براونی راحت و سریع

رسپی براونی کیک

مواد لازم براونی کیک نگار رزاقی

نکات مهم براونی کیک

نکات مهم براونی کیک نگار رزاقی

آموزش شیرینی و کیک براونی

😋خوشمزه ترین کیک براونی رو در عرض سه دقیقه میتونی درست کنی باورت نمیشه امتحانش کن از طعم بهشتیش سیر نمیشی🥰

❌👈🏻توجه👉🏻❌ مقدار مواد لازم در اسلاید آخر همین پست لطفا تا آخر ورق بزنید .

راستی املا براونی در کل ویدئو اشتباه تایپ شده بهش توجه نکنید یکی حواسش نبوده 😉

0:00 – مقدمه

0:22 – آماده سازی قالب کیک براونی

0:42 – طرز تهیه کیک براونی

2:14 – پخت کیک براونی

3:25 – مواد لازم کیک براونی

❤️ مروری کوتاه بر کیک براونی کیک براونی چیست؟

براونی (Chocolate brownie) نوعی کیک شکلاتی است که کمی خیس به نظر می‌رسد و از مواد اصلی چون آرد، کره، تخم مرغ، شکلات یا پودر کاکائو و گاهي نيز از مغزهاي خام مختلف (مثل مغز گردو، فندق، پسته و …)، چیپس شکلات، فراستینگ، خامه و … درست می‌شود و به طور معمول به شکل مربع یا مستطیل قالب زده و اغلب همراه با بستنی سرو می‌شود. با توجه به اینکه دستورالعمل‌های متفاوتی برای براونی وجود دارد از نظر بافت، هم می‌تواند شبیه کیک سبک و هم شبیه فاج (fudge) سنگین باشد.

برخی از قنادها براونی را به دلیل بافت متفاوتی که دارد ملکه کیک‌های شکلاتی می‌دانند. البته ناگفته نماند که براونی همیشه با شکلات درست نمی‌شود، نوع دیگری از براونی نیز وجود دارد که با وانیل و شکر قهوه‌ای درست می‌شود

و در آن خبری از شکلات یا پودر کاکائو نیست که به این نوع براونی به دلیل رنگ بلوندی که دارد، بلاندی یا براونی بلوند می‌گویند.

اگر چه در این نوع براونی خبری از شکلات نیست ولی همانند براونی شکلاتی خوشمزه و لذیذ است.

❤️ تاریخچه کیک براونی

براونی جزء کیک و دسرهای خیلی قدیمی با قدمتی طولانی محسوب نمی‌شود و تاریخچه آن به سال 1893 در آمریکا برمی‌گردد.

البته داستان‌های زیادی درمورد پخت اولین براونی وجود دارد؛ یکی از این داستان‌ها به خانواده پالمر در شیکاگو برمی‌گردد.

داستان از این قرار است که در سال 1893 نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه کلمبیا، در شیکاگو برگزار می‌شود. در آن زمان برتا پالمر، صاحب هتل پالمر از سرآشپز هتل خود می‌خواهد تا برای خانم‌های حاضر در نمایشگاه یک دسر خاص بپزد که شبیه کیک اما در ابعادی کوچک‌تر باشد.

همچنین نرم باشد تا به دندان نچسبد و خرده‌های آن نیز روی لباس خانم‌ها نریزد. نتیجه این درخواست اولین براونی جهان بود. البته مدتی طول کشید تا این دسر با نام براونی به رسمیت شناخته شود و طرز پخت آن وارد کتاب‌ها و مجلات شیرینی‌پزی شود.

براونی، یکی از غذاهای مورد علاقه پخته شده در آمریکا است، که در ایالات متحده آمریکا متولد شد.

دستورالعمل این کیک اولین بار در اوایل قرن 20 به چاپ رسیده است. شواهد این دستور العمل به فانی فارمر اشاره می کند، که در سال 1905، دستور کوکی شکلاتی خود را با یک کلوچه تخته ای که در یک ظرف مستطیل پخته شده تطبیق داده است. براونی به جای کیک به عنوان کلوچه شناخته میشد. این بدان دلیل است که براونی ها غذای انگشتی بودند، که مانند کلوچه ها و کیک با چنگال خورده می شدند.

هزاران دستور العمل وجود دارد، هر دو نوع “کیک” و “fudge”. هر دو کاملا صحیح و خوشمزه است. به راحتی می توان فهمید که براونی نام خود را از رنگ قهوه ای تیره گرفته است. افسانه های متعددی پیرامون منشا براونی وجود دارد. این افسانه به گونه های مختلف گفته می شود: ی

ک آشپز به اشتباه شکلات ذوب شده را به یک دسته بیسکویت اضافه کرد … یک آشپز در حال تهیه کیک بود، اما آرد کافی نداشت.

افسانه مورد علاقه، ذکر شده در کتاب های پخت کلاسیک بتی کروکر و کتاب دایرة المعارف آمریکایی غذا و نوشیدنی جان ماریانی، در مورد یک زن خانه دار در بانگور، ماین است که در حال تهیه یک کیک شکلاتی بود اما فراموش کرد که بیکینگ پودر اضافه کند. وقتی کیک او به درستی بالا نیامد، قطعات صاف را برش داد و سرو کرد.  

6 دیدگاه دربارهٔ «آموزش کیک براونی راحت و سریع»

  1. واقعا دستور پختتون بی نظیره قناد جون
    مرسی از آموزش های خوبت
    بهترین ها واست 🌹😘💋

  2. خسته نباشی قناد جان عالی آموزش های شما حرف نداره 💖یه سوال چرا تخم مرغ هارو داخل آب جوش گذاشتیم ؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته