آموزش کیک تولد خامه ای ساده با اسفنج کیک بدون زرده تخم مرغ

سلام قناد جان روز قنادت مبارک
تا حالا اسفنج پایه کیکی که توش زرده تخم مرغ نداشته باشه و مغز داخش بیسکوییتی باشه رو درست کردی؟
میخوام بهت این اسفنج کیک خاص و پایه رو یاد بدم که حتی یک ذره هم بوی تخم مرغ نمیده
و بافتش مثل پنبه میمونه که ازش هم می تونی برای کیک های خامه ای ، فوندانتی و کافی شاپی استفاده کنی
راستی تا آخر ویدیو رو ببین که آموزش کامل سر هم کردن این کیک رو با اون اسفنج خوشمزه بهت گفتم
بریم شروع کنیم

مواد لازم کیک اسفنجی بدون زرده تخم مرغ

مواد لازم کیک اسفنجی بدون زرده تخم مرغ

چک لیست مراحل درست کردن کیک خامه ای ساده

چک لیست درست کردن کیک خامه ای ساده

نکات مهم درست کردن کیک خامه ای ساده

نکات مهم درست کردن کیک خامه ای ساده

مرحله 1 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : درست کردن مواد تر

اول به شیر گرم روغن مایع و عصاره ی وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و میذاریم کنار

مرحله 2 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : درست کردن مواد خشک

اول به شیر گرم روغن مایع و عصاره ی وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و میذاریم کنار

مرحله 3 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : ترکیب شکر و تخم مرغ

حالا به آرد بگینگ پودر و نمک رو اضافه میکنیم ریزو روش میکنیم و اینم میذاریم کنار

مرحله 4 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : اضافه کردن سفیده تخم مرغ

کره ی نرم و به دمای محیط رسیده رو داخل به کاسه میریزم و شکرو بهش اضافه میکنیم با دور تند همزن به مدت 2 الی 3 دقیقه هم میزنیم تا به خوبی با هم دیگه ترکیب بشه و رنگش چند درجه روشن بشه

مرحله 5 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : ترکیب مواد خشک و تر

حالا سفیده های تخم مرغ رو اضافه میکنیم و به خوبی با همون دور تند هم میزنیم تا کامل ترکیب بشه حین هم زدن یکی دو بار هم مواد رو از کناره ها به کمک لیسک تمیز میکنیم تا کل مواد یکدست بشه سپس نصف مخلوط مایعی که درست کردیم رو اضافه میکنیم هم میزنیم سپس نصف مواد خشک رو روی مایع الک میکنیم باز هم میزنیم
دوباره مابقی مخطوط مایع رو اضافه میکنیم هم میزنیم و در پايان هم مابقی مواد خشک رو الک میکنیم و باز هم میزنیم در تمام قسمت های این مرحله دور همزن باید رو درجه کند باشه

مرحله 6 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : چرب کردن قالب و کاغذ روغنی

برای قسمت بیسکویتی وسط اسفنج کیک مون اول کرم بيسکوئيت هارو ازشون جدا میکنیم

و اون هارو با استفاده از چاقو به تکه های متوسط تقسیم میکنیمو خورد میکنیم
برای بیسکویت ها از بیسکویت اورئو یا مشابه ایرانیش که بيسکوئيت دوریو یا بیسکو باکس هست استفاده میکنیم
که به صرفه ترم هست من خودم از ایرانیش استفاده کردم قیمت هر بسته بيسکوئيت اورئو الان 65 تومنه اما مشابه ایرانیش 15 تومن
حالا کف قالب رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و دیواره هاش رو کمی فقط با فرچه چرب میکنیم

مرحله 7 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : تقسیم کردن مایع کیک

مواد کیکی که درست کردیم رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل دو قالب 15 سانتی میریزیم

مرحله 8 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : مخلوط کردن بیکوییت ارویی در اسفنج کیک

اگر از هر قالب چندتا نداری اشکالی نداره تو کامنت ها بهم بگو تا یه روش ساده خونگی بهت یاد بدم تا بتونی قالب های هم سایز رو درست بکنی

حالا بيسکوئيت های خرد شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و روی مایع کیک پخشش میکنیم و با کمک یک لیسک درون مواد کیک هم میزنیم خیلی تکه های بيسکوئيت رو به کف ظرف نرسونید و سعی کنید از همون رو هم بزنید به طوری که روشون پوشیده بشه

بعد سطح روی مایع کیک رو با لیسک صاف میکنیم این کیک رو به هیچ عنوان روی سطح نمیکوبیم

مرحله 9 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده :پخت اسفنج

میره برای پخت توی فر ازقبل گرم شده به دمای 170 درجه سانتیگراد با المنت روشن پایین به مدت 40 دقیقه

مرحله 10 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده :در اوردن اسفنج کیک از قالب

بعد از اتمام زمام پخت اجازه میدیم کیک کمی خنک بشه و به این شکل اونو از قالب جدا میکنیم

مرحله 11 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : فیلینگ گذاری و خامه کشی این کیک ساده

رای خامه ی بيسکوئيتی کیک باز کرم وسط بيسکوئيت ها رو در میاریم و اونهارو با استفاده از غذا ساز کاملا پودر پودر پودرش میکنیم سپس خامه ی قنادی رو به خوبی فرم میدیم

اگر هنوز بلد نیستی خامه ی قنادی رو به عالی ترین روش ممکن فرم بدی برگ تو پست فرم دادن خامه که اونجا کامل بهت یاد دادم

حالا بيسکوئيت های پودر شده رو داخل خامهرفرم گرفته شده میریزیم و به آرومی با لیسک هم میزنیم تا تو سطح کل خامه به طور یکدست پخش بشه و سپس خامه هارو داخل قیف یکبار مصرف میریزیم

یک لایه از کیک رو روی صفحه ی گردون میذاریم و سر قیف رو حدود 1/5 سانتی متر می‌بریم و بایک لایه خامه بیسکویتی وسط داخلش رو پر میکنیم سپس‌ لایه ی بعدی رو می‌ذاریم روش و به خوبی فشار میدیم تا فیکس بشه این کیک نیاز به آستر کشی نداره

کناره های کیک رو که خشکه کمی با چاقو می‌بریم تا یکدست و صاف بشه و بعد کیک رو با خامه ی بيسکوئيتی کاور میکنیم و خامه کشی رو به این شکل انجام میدیم

مرحله 11 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : فیلینگ گذاری و خامه کشی این کیک ساده

برای تزیین کیک هم مقداری بيسکوئيت پودر شده رو در قسمت پایین کیک روی صفحه کیک میریزیم و با استفاده از یک کارت اونو به این شکلی که توی تصویر می‌بینید به دیواره کیک میچسبون

مرحله 12 برای درست کردن کیک اسفنجی بدون زرده : تزیین کیک

خامه بیسکویتی رو توی قیف یکبار مصرف با سر ماسوره ای 1m میریزیم و 5 تا گل خامه روی کیک میزنیمو و روش رو هم یه نصف بيسکوئيت میذاریمو بعدشم مقداری پودر بيسکوئيت رو در قسمت بالای سطح کیک میریزیم تمام

رنگ و بافت پنبه ای این اسفنج
طعم کره اییش
تکه های بيسکوئيتی داخلش خامه خوشمزه بيسکوئيتش و دیزاین جذابش
اونو تبدیل کرد به یکی از هوس انگیز ترین کیک هایی که تا حالا من درست کردم
قناد جونم پیشنهاد می کنم که حتما حتما حتما توام این کیک رو درست بکنی و بعد با یه لیوان چای یا قهوه ی گرم نوش جان کنی
راستی قناد جان به این کیک oreo هم میگن که ما به جاش بیسکوییت ایرانی استفاده کردیم
بازم روز قناد
رو خیلی بهت تبریک میگم وآرزو میکنم که یخچالت پر از کیک های رنگی و خوشمزه باشه و پر روزی و پر برکت باشی
عاشقتم خداحافظ

سوالات متداول

برای درست کردن این کیک به چه میزان خامه نیاز داریم؟

حدود 700 گرم برای فیلینگ داخل کیک و کاور کیک و تزیین کیک

آیا می شود این اسفنج را بدون مغز بیسکوییتی درست کرد؟

بله

آیا می شود این کیک را در سایز بزرگ تر درست کرد؟

بله شما می توانید مواد کیک را ۲ برابر کرده و آن را 2 تا قالب 20 تا 25 سانتیمتری درست کنین

با زرده های اضافه این دستور چکار کنم؟

شما می توانید با زرده های تخم مرغ کرم کاسترد درست کنین و به عنوان فیلینگ درون کیک درست کنین آموزش کرم کاسترد را می توانید در آموزش های لذت شیرین پیدا کنین

این کیک مناسب چند نفر است؟

این کیک مناسب ۶ الی ۸ نفر است

4 دیدگاه دربارهٔ «آموزش کیک تولد خامه ای ساده با اسفنج کیک بدون زرده تخم مرغ»

  1. سلام قناد جون روزتون مبارک
    میشه این کیک شکلاتی باشه؟ چطور میشه دوتا قالب هم اندازه داشته باشیم..؟

    1. سلام رقی جانم توی آموزش هفته آینده آموزش درست کردن قالب خانگی رو بهتون آموزش می دم

    1. سلام ریحانه جانم باید تا ۲.۳ قالبتون با لیوانم فرانسوی پر از آب کنین . به ازای هر لیوان فرانسوی یک تخم مرغ در نظر بگیرید ،‌ و رسپی رو نسب به تعداد تخم مرغتون محاسبه کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته