آموزش روش های فیلینگ گذاری
این پست رو اصلا اصلا اصلا از دست نده 🚨
خیلی چیزای مهمی درباه یکی از مراحل درست کردن کیک گفتمااااااا☺️☺️☺️☺️
فیلینگ گذاری کیک یکی از مهم ترین مراحل درست کردن کیکه قطعا!!!!
چون هم رو ظاهر نهایی کیک تاثیر میذاره و هم تو مزه کیک مون😋☺️
کیک با فیلینگ گذاری و خامه زیاد رو چجوری قیمت گذاری کنیم
سلام فاطمه جان برای یادگیری قیمت گذاری کیک کلیک کنید
سلام عزیزم وقتتون بخیر
من یه مشکل دادم اونم اینکه برای خامه کشی با اینکه روی صفحه گردان یکم خامه هم میریزم اما کیک ام موقع صاف کردن تکون میخوره و ثابت نیست به نظر شما چیکار کنم ؟
سلام رز عزیزم
فشار دستت رو ملایم تر کن
سلام عزیزم روی کیکم ترک میخوره و دیواره هاش خیلی پودری و شکننده میشه چیکار کنم؟
سلام وقتتون بخیر از دستور کیک مخصوص قنادی استفاده کنید و اگر باز اسفنج کیکتون خراب شد پیام بدین تا براتون رفع اشکال انجام بشه
سلام من کیک درست می کنم بعضی وقتا زیر دون دون سیاه داره بخاطر چیه
سلام درسا جان لطفا با رسپی های من کیکتون رو درست کنین <آموزش کیک >
سلام عزیزم.ممنون از آموزش عالی شما من هم روش شما رو دارم استفاده میکنم.
اما دیدم شما کیک رو شربت پاشی نکردید.میشه یکم در مورد شربت پاشی و اینکه چه زمانی انجام بدیم و چه زمانی نه توضیح بدید ممنونم
سمانه جانم وقتی کیک خشک میشه از شربت استفاده می کنن (در قنادی ها بهد از ۱۵ روز که کیک میمونه عموما استفاده میشه)
کیک تازه نیاز به شربت نداره و حتی برای پایداری سازه هم بد هست و باعث میشه کیک شکم بده
سلام این روش هایی که گفتید برای کیک ردولوت خم میشه؟کلا مغز و موز و این چیزا وسط ردولوت بزاریم طوریه؟
سلام عزیز دلم کرم مخصوص کیک ردولوت کرم پنیری هست
سلام عزیزم ،خیلی ممنون از آموزش های خوبتون انقدر خوب توضیح میدید جای سوال نمیمونه 🥰🥰
مرسی عزیز دلم بابت لطف هاتون و نگاه زیباتون همیشه شاد و پر از لبخند باشید
سلام عزیزم ممنون بخاطر آموزش های عالی مشه طرز تهیه خامه قنادی رو هم توضیح بدین ؟
سلام عزیز دلم
قبلا یک آموزش کامل برای فرم دادن خامه درست کردم
لطفا برای یادگیری فرم دادن خامه کلیک کنید
سلام نگار جان آموزشات عالیه
سوالم اینه چرا من کیک درست میکنم پفش خیلی خوبه ولی وسطش خمیره میشه
سلام فاطمه جانم
اولین مشکل از رسپی می تونه باشه حتمی از رسپی هایی که من آموزش دادم استفاده کنید تا مشکلی برای کیک هاتون پیش نیاد .
اگر از رسپی های من استفاده می کنید مشکل از دمای فرتون می تونه باشه احتمال داره دما از چیزی که نشون میده کمتر باشه یا از دما سنج خارجی فر استفاه کنید یا اینکه به صورت حدودی دما رو بالاتر ببرید
سلام نگار جان ممنون از آموزشهای خوبتون لطفا بفرمایید برای خامه کشی من چقدر خامه نیاز دارم
سلام عزیز دلم
نوشین جان وزن اسفنج کیکتون رو بگیرید مثلا شده 500 گرم باید ضرب در 2.5 کنین یعنی
برای خامه فیلینگ و خامه کشی = 500*2.5
که میشه مجموعا 2 کیلو پانصد گرم خامه برای کل کیک