شیرینی عید با خمیر هزارلا

اگر دنبال یک شیرینی عید بسیار راحت و سریع و کم هزینه هستین

🙋🏻سلام قناد جونی های عزیزم اینم از یه شیرینی عید فوق راحت و سریع برای عید
👈🏻مواد لازم مارمالاد لیمو👉🏻
لیمو ترش پوست گرفته شده :500 گرم
شکر:750 گرم
ژلاتین :یک قاشق مرباخوری
رنده پوست لیمو :یک قاشق چایخوری
👈🏻🌸طرز تهیه مارمالاد لیمو :
ظرف را روی حرارت قرار داده، شکر را به همراه گوشت لیمو داخل ظرف می‌ریزیم تا جوش آمده و شکر حل شود (این مارمالاد باید غلیظ باشد). ژلاتین را در کمی آب حل کرده و به همراه رنده پوست لیمو به مارمالاد اضافه نموده و می‌گذاریم تا مواد چند جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم تا مارمالاد کاملا خنک شود. بعد آن را درون شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری می‌کنیم.
پ ن: خمیر رو بعد از قالب زدن با کاتر گل به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی رنگ بشه بعد از خنک شده مارمالاد لیمو رو درونش پایپ کنید
به جای مارمالاد لیمو می‌تونید
از گاناش شکلاتی 🍫
مارمالاد توت فرنگی 🍓
کرم پسته و خیلی جیزیای دیگه استفاده کنید و به شیرینی هاتون تنوع بدین

من بهتون این شیرینی عید رو که با استفاده از خمیر هزارلا درست میشود رو پیشنهاد می کنم.

شما می تونید برای درست کردن این شرینی عید از خمیر هزارلا آماده بازاری استفاه کنید و یا برای درست کردن خمیر هزارلا خانگی مراجعه کنید .

2 دیدگاه دربارهٔ «شیرینی عید با خمیر هزارلا»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته