مواد لازم شیرینی عید بهاری
مراحل درست کردن شیرینی عید بهاری
نکات مهم در درست کردن شیرینی عید بهاری
سلام قنادجان
بیا بریم باهم دیگه برای عید امسال این کوکی های گل منگلی بهاری رو واسه میز شب عید درست کنیم .
راستی میتونی به عنوان یه تم بهاری این کوکی ها رو به کافه هام پیشنهاد بدی خلق کردنش هم خیلی راحت و لذت بخشه .
مرحله اول : درست کردن خمیر کوکی عید بهاری
ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو کمی با هم زن، هم میزنیم
تا باز بشه و سپس پودر شکر رو بهش اضافه می کنیم و با دور کند هم زن، هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه
سپس، وانیل و زرده تخم مرغ رو بهش اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم حالا آرد و نشاسته ذرت رو باهم ترکیب می کنیم و روی مابقی مواد الکش می کنیم
کمی با لیسک، زیر و رو می کنیم مواد رو و بعد با دست وارد عمل میشیم
و شروع می کنیم به ورز دادن خمیر شیرینی تا بخوبی باهم دیگه ترکیب بشه و خمیر کوچیک بدست بیاد
مرحله دوم : رنگ کردن خمیر کوکی برای گل ها
حالا از مقدار کل خمیر دوتا گلوله بیست گرمی و دوتا گلوله حدود هفت گرمی جدا می کنیم
برای گلبرگ ها و برگ گل با استفاده از رنگ ژله ای بنفش
صورتی، زرد و سبز اونها رو رنگی می کنیم
مرحله سوم : باز کردن خمیر کوکی عید
به این شکل خمیر رو کاملا توی دستمون گرد می کنیم و روی کاغذ روغنی، روی میز قرارش میدیم
کمی پهنش می کنیم و بعد یک کاغذ روغنی دیگه روش قرار میدیم
و خمیر رو به ضخامت سه میلیمتر بازش می کنیم
مرحله چهارم: اجرای طرح گل روی خمیر کوکی
حالا خمیر بنفش، صورتی و زرد رو به گلوله های کوچولو کوچولو گرد می کنیم
و مطابق با تصویر روی خمیر به این شکل می چینیم
گلوله زرد و سط و گلوله رنگی بنفش و صورتی دورش
برای قسمت برگ ها هم خمیر رو به شکل دوک درمیاریم
و کنار گل ها میچینیمشون حالا کاغذ روغنی رو روی خمیر میندازیم
با وردنه روش رو می کشیم تا گولوله ها صاف بشه
و طرح گل روی خمیر ایجاد بشه و در پایان هم با استفاده از ابزار فوندانت روی گلبرگ ها و برگ، نقطه و خط هایی ایجاد می کنیم تا طرح برجسته بشه
مرحله پنجم : قرار دادن خمیر کوکی درون فریزر
خمیر رو داخل فریزر به مدت پنج تا هفت دقیقه قرار میدیم تا کاملا سفت بشه
مرحله ششم : قالب زدن کوکی عید
و بعد بیرون میاریم و با استفاده از کاترهای مربع و دایره و یا هر کاتر شکل دار دیگه ایی که دوست دارید کاتر می زنید این شکلی
حالا شیرینی ها رو با کمک پالت
بلند می کنیم و روی سینی ای که کاغذ روغنی گذاشتید
به فاصه های یک سانتیمتر یک سانتیمتر از هم دیگه می چینیم
خمیر اضافی رو جمع می کنیم و دوباره کل مراحل رو تکرار می کنیم تا کل خمیر شیرینی استفاده بشه
مرحله هفتم : پخت کوکی مناسب برای شیرینی عید
سینی رو به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه با دمای 165 درجه سانتی گراد با المنت پایین روشن در طبقه وسط فر قرار میدیم
تا زیرشون طلایی رنگ بشه و دورشون فقط کمی طلایی رنگ شیرینی های گل گلی بهاری عیدمون آماده شد
قناد جونم قطعا همه مهمونا رو با این شیرینی های خوشگل امسالت شگفت زده می کنی و همه به هنرمند بودن تو کلی افتخار می کنند
آرزو می کنم با زنده شدن زمین
دل توام زنده تر بشه و روزگارت شاداب تر
خیلی دوست دارم و پیشاپیش سال نو مبارک
خداحافظ
خیلی عالی بود استاد جونم واقعآ بی نظیری مثل همیشه
سلام رویا جانم ممنونم از لطفتون سپاس گذارم همیشه شاد و سلامت باشید
سلام مثل همیشه عالی بود نگارجونم
مرسی
مرسی عزیز دلم لطف دارین
سلام نگارجونم شما بینظیرید
به داشتنت افتخار میکنم
خوشحالم که در کنارت قنادی مدرن رو تجربه میکنم
سلام عزیز دلم
خوشحالم که این راه شیرین رو با هم طی می کنیم
بهترینی نگار جون
این مقدار خمیر حدودا چند تا کوکی متوسط میده؟
سلام عزیزم حدود ۲۰ عدد
نگار جونم عالی بود . انقدر از از انرژیت به وجد میام که دوست دارم تمام شیزینیهایی که ارائه میدی رو درست کنم.
ممنونم ازت انرژژژژژی جانم😘😘
مرسی میترای عزیزم از لطفتون به من همیشه شاد و سلامت باشید
سلام استاد عزیز ممنون مثل همیشه عالی کوکی های زیبا وخوشمزه
رسی فهیمه عزیزم موفق و پیروز باشید
سلام نگار جون خوبی عزیزم این آموزش هم مثل همیشه عالی وفوق العاده زیبا بود ممنون من که خیلی لذت بردم وحتما برای عید درست میکنم بازم ممنون 🥰🥰🥰🥰
سلام عذاری عزیزم
خیلی خوشحالم که از این کوکی ها راضی بودین
درودبرشمانگارنازنین و پرانرژی کارهاتون زیبا و جالب هست لطفا بفرماییدازچه برندی ازرنگ ژله ای استفاده میکنید وآیابعدازپخت رنگ کوکی ها کمرنگ میشود یا نه🙏🙏🙏🙏🙏😘🌹
سلام عزیز دلم
طبیعتا یکم که کم رنگ میشه چون خشک میشه
من از رنگ ژله ای خط زرد استفاده می کنم
عالی نگار جان هنرمند انشاله سال نو برای شما پر از برکت باشد
ممنونم عزیز دلم
سال نو شما هم مبارک باشه پر شادی و سلامتی باشید
سلام نگار دوست داشتنی ممنون بابت آموزشهای عالی و انرژی مثبتت، مرسی که هستی .
سلام نسیم عزیزم ممنونم از انرژی مثبتتون