هنر تزیین کیک با کمترین هزینه: 6 ماسوره خلاقانه با ۱ قیف

قناد جونم توی ماسوره کاری کیک هات به این نکات توجه کن👌🏻

.
😊نکته اول :خامه تو قشنگ فرم بده اگه تو خامه فرم دادن مشکل داری پست فرم دادن خامه رو ببینید
.
☺️نکته دوم :بعد از فرم دادن خامه رو با لیسک قشنگ و به آرومی هم بزن تا یک دست بشه و بعد توی قیف بریز.
.
😊نکته سوم: دمای محیط برای ماسوره کاری باید خنک باشه و سریع باید این کارو انجام بدی اگه دمای دست بالاست دستکش لاتکس بپوش
.
😊نکته چهارم :برای برش قیفت حتما از یک قیچی تیز استفاده کن
.
😊نکته پنجم :برای اینکه خامه ات دیر تر کف کنه به ازای هر 500 گرم خامه فرم گرفته شده بعد از فرم دهی بهش دو قاشق غذاخوری خانه فرم گرفته نشده بزن
.
😊نکته ششم :برای رنگ کردن خامه از رنگ های ژله ای استفاده کن
.
😊نکته آخر:قبل از اینکه طرح آچار رو روی کیکت برن اول روی یه سطح کمی ازش پایپ کن و بعد رو کیک اجراش کن

خامه را بدون ماسوره ، ماسوره کاری کنید و با کمترین هزینه ۶ ماسوره کاربردی بسازید!

در این ویدیوی آموزشی، به شما نشان می‌دهیم که چگونه با بریدن یک قیف ساده، ۶ تا از کاربردی‌ترین ماسوره‌های قنادی را بسازید.

مزایای این روش:

مقرون به صرفه: این روش نیازی به خرید ماسوره‌های جداگانه ندارد و به شما در صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند.
ساده و آسان: ساخت این ماسوره‌ها بسیار ساده است و به هیچ مهارت خاصی نیاز ندارد.
کاربردی: ۶ ماسوره که می‌سازید، برای تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر مناسب هستند.
خلاقانه: شما می‌توانید با کمی خلاقیت، طرح‌های مختلفی را روی ماسوره‌ها ایجاد کنید.

در این ویدیو، علاوه بر آموزش ساخت ماسوره، نکات و فوت‌و فن‌های ماسوره کشی را نیز به شما می‌آموزیم تا بتوانید به زیبایی هر چه تمام‌تر کیک‌ها و شیرینی‌های خود را تزیین کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته