2 روش سریع و آسان مخملی کردن کیک و شکلات

آموزش پیدا کردن ایده کیک

مخلی کردن کیک ها و شکلات ها و دسر ها واقعا تو زیباییشون تاثیر به سزایی میذاره مخصوصا اگه اون کیک یا دسر یا شکلات به مناسبت روز عشق ایرانی یا #ولنتاین باشه ❤️ ب

رای مخملی کردن همچنین میتونید از اسپری های مخملی که لوازم قنادی ها دارنش استفاده کنید ولی من خودم همیشه دوست داشتم که انواع کاور هارو خودم درست کنم البته با در نظر گرفتن راحتیش و مقرون به صرفه بودنش و تو این مورد خاص من خیلی خوش شانس بودم چون که یکی از شما دوستان عزیزم به من در یاد گیری این کاور خیلی کمک کرد ممنونم از 🥰🌹: @baranparnian.99 و من هم یه روش دیگه برای کاور مخملی کیک و شکلات بهش اضافه کردم که کامل تر بشه❤️

در کار قنادی بخش عمده ای از سود تو تولید هوشمندانه تره پس حواست به این مورد هم باشه 😘

0:00 – مقدمه

0:51 – نحوه برش کیک قلبی

1:20 – روش اول مخملی کردن

2:06 – روش دوم مخملی کردن با استفاده از مخمل پاش دستی

3:41 – خامه کشی و کاور مخملی کیک قلبی

4:10 – لانچ باکس کیک

مواد لازم و نکات مهم مخملی کردن کیک

آموزش مخملی کردن کیک و شکلات

4 دیدگاه دربارهٔ «2 روش سریع و آسان مخملی کردن کیک و شکلات»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته