آموزش اصولی برش کیک
یه ضرب المثل هست که میگه خشت اول چون نهد معمار کج — تا ثریا می رود دیوار کج!!
حالا از اونجایی که من معمار قناد هم هستم و امروزم روز جهانی معماره باید بگم که فرق نمیکنه اون سازه ساختمونه یا کیک😁😁😁
اگر از اولین مرحله درست کردن کیک مثل برشش کارتون رو اصولی انجام ندین نتیجه درست از آب در نمیاد و کیکتون کج و کوله میشه 😊
پس حتما روش درست و صاف برش زدن کیک رو یاد بگیرین که بتونید بهترین و زیبا ترین کیک ها رو درست کنید عزیزانم ❤️🎂🧁
0:00 – مقدمه
0:20 – روش اول برش کیک با استفاده از چاقو اره ای و صفحه گردون
0:52 – روش دوم برش کیک با استفاده از خلال چوبی و خط کش و صفحه گردون
1:24 – روش سوم برش کیک با استفاده از اره کیک
😍😍😍😍😍😍بسیاررر بسیاررر ممنونم از مطلب جالب و مفید و کاربردی و خیلی بیان جذابتون کسب و کارتون پربرکت و خیر مررررسسسییی که اینهمه انرژی میزارین واسه ما چندین و چند برابر به خودت برگرده عزیز جان
سلام غزال عزیزم
مرسی از لطفتون
امیدوارم که همیشه در شادی و سلامتی باشی و پر از لذت و شادی
عزیزم ممکنه بگین چجوری میشه اره ی مویی روتنظیم کرد؟
سلام عزیز دلم
اره مویی ها که متفاوت هستن ولی خیلی سادست و خط مدرج داره
من کلا از شما انرژی مثبت میگیرم مرسی از آموزش های کاربردی و عالیتون . فقط اینکه وقتی کیک رو از قالب جدا میکنیم بهترین زمان برای برش چند دقیقه بعد هست؟
سلام حدیث عزیزم
ممنونم از انرژی مثبتی که میدین
بهتره بذارید کاملا خنک بشه یا حتی داخل یخچال یکم بمونه
سلام عزیزم عالی بود
فقط میفرمایین مناسب ترین اندازه برای لایه های کیک چند سانته؟
واینکه شما تو فیلینگ گذاری مرطوب نکردین مشکلی پیش نمیاد؟
سلام فاطمه جانم بین ۱ تا ۱/۵ سانتیمتر و اگر اسفنج کیک نرم و تازه باشه نیازی به خیس کردن نیست
سلام عزیزم من تازه وارد هستم ولی دوستتون دارم خیلی راحت و در آرامش توضیح میدید و کاملا درست و اصولی
سلام معصومه عزیزم ممنونم از انرژی مثبتتون شاد و سلامت باشید
سلام خیلی آموزش هاتون عالیه و آدم دوست داره دوست انجام بده فقط در مورد خامه کشی کیک ممنون میشم توضیح بدید❤️
سلام عزیز دلم از صفحه اصلی نقشه راه قناد شدن رو پیدا کنین
سلام اگه لطف برای آسترکشی نهایی خامه کشی توضیح بدین ممنون میشم من کیکم صاف نمیشه چون خامه کم میذارم به نظزتون یانه
سلام عزیز دلم از صفحه اصلی نقشه راه قناد شدن را دنبال کنید
خیلی ممنون، ویدویی آموزشی تهیه خامه برای روکش کیک از شیر سی و پنج درصد هم دارین؟
سلام زهرای عزیزم وقتتون بخیر نه متاسفانه
سلام ممنونم از آموزش های شما🙏🙏🙏🙏
سلام عزیز دلم
ممنونم از لطف و انرژی مثبتتون سپاسگذارم
ممنونم از آموزش هاتون 🙏🙏🙏خیلی کاربردی هستند.
سلام عزیز دلم
ممنونم از لطف و انرژی مثبتتون سپاسگذارم