5 عامل مهم نحوه اصولی فرم دادن خامه قنادی

آموزش کامل و جامع فرم دادن خامه قنادی

فرم دادن خامه همیشه یکی از پر چالش ترین مراحل درست کردن کیک بوده و هست و منم مثل شما خیلی زیاد باهاش دست و پنجه نرم کردم💪🏻💪🏻

یه روزایی بخاطر فرم گرفتن عالیش عاشق کیکم شدمو❤️

یه روزهایی مخصوص اون اوایل کارم با فرم بدش از کیکم متنفر بودم😡

☺️ولی حالا میخوام بهت بگم که من اومدم تا کمکت کنم که با ديدن اين آموزش برای همیشه بهترین خامه ها فرم بدی و عاشق کیک هات باشی😘🌹

0:00 – مقدمه

0:42 – عامل اول خامه فرم دادن (فرمولاسیون خامه)

1:25 – عامل دوم خامه فرم دادن (دمای محیط)

1:45 – عامل سوم خامه فرم دادن (نرم شدن خامه)

2:25 – عامل چهارم خامه فرم دادن (ظرفی که خامه قراره توش هم زده بشه)

2:55 – عامل پنجم خامه فرم دادن (سرعت همزن)

3:18 – نتیجه فرم دادن خامه

5:53 – قیف زدن خامه

6:45 – رنگ آمیزی خامه

8:30 – معرفی خامه های خوب بازار ایران در سال 1400

امیدوارم با رعایت نکات این ویدیو بتوانید خامه خوبی برای کیک های خامه ای خود فرم دهید .

زیرا داشتن یک کیک زیبا به داشتن کاور خامه صاف و بدون حباب نیاز مند است .

قناد جانم با دیدن این آموزش تمام سوالات زیر برایتان پاسخ داده خواهد شد :

  • خامه قنادی کولاک رو چطور فرم دهم ؟
  • خامه قنادی کاله رو چطور فرم دهم ؟
  • چطور خامه یخ زده را فرم دهم؟
  • جطور خامه قنادی را با همزن برقی دستی فرم دهم؟
  • چطور خامه قنادی را با همزن کاسه ای فرم دهم؟
  • بهترین خامه قنادی برای فرم دادن برای کاور کیک هایمان چیست؟
  • چطور در خانه خامه قنادی ام را فرم دهم؟
  • مینارینت در خامه های قنادی چی هست؟
  • از چه نوع خامه ای برای فینگ کیک هایم استفاده کنم؟
  • از چه نوع خامه برای خامه کشی استفاده کنم؟
  • چطور خامه قنادی را فرم دهم؟
  • چه زمان باید با همزن خامه قنادی را فرم دهم؟
  • خامه قنادی را چند دقیقه باید با همزن بزنم تا فرم بگیرید؟
  • در چه ظرفی باید خامه قنادی را فرم دهم؟
  • چطور باید خامه را رنگ آمیزی کنم ؟
  • چطور باید خامه قنادی فرم گرفته شده را درون قیف بریزم؟

قناد جانم فرم دادن خامه قنادی یکی از مهمترین روند های ما قناد ها هست اگه اول کارتون هست که باید این آموزش رو ببینید اما اگر حتی در فرم دادن خامه هم مشکلی نداشته باشید ، با دیدن این فرم به یک متخصص درجه فرم دادن خامه تبدیل میشین.
خیلی دوستتون دارم و آرزوی پیشرفت و شادی و سلامتیتون رو دارم

می تونین سوالات خودتون رو توی کامنت ها از من بپرسین

37 دیدگاه دربارهٔ «5 عامل مهم نحوه اصولی فرم دادن خامه قنادی»

  1. خیلیییییییییییییی دقیق و جالب واقعااااا دمتون گرررم کسب و زندگیتون پربرکت و خیر

      1. سلام خیلی خیلی ازتون ممنونم چون من کلاس نمی تونم لرم وخیلی هم علاقه دارم از این کانال شما یاد می گیرم ایشالا هرچی از خدا می خواهین بهتون بده .وهمیشه موفق وپایدار باشید

    1. حسینی هستم

      سلام خیلی خیلی ازتون ممنونم چون من کلاس نمی تونم لرم وخیلی هم علاقه دارم از این کانال شما یاد می گیرم ایشالا هرچی از خدا می خواهین بهتون بده .وهمیشه موفق وپایدار باشید

      1. نگار رزاقی

        سلام عزیز دلم خیلی خوشحال هستم که آموزش‌های من برای شما مفید واقع شده است � خدا می‌خواهم هر آنچه که برایتان خوب است را بهتان بدهد

  2. حمزه قاسمی

    میشه بعد از فرم گرفتن خامه هم رنگ را اضافه کرد یا حتما باید قبل از اون اضافه بشه؟

  3. حمزه قاسمی

    سلام
    واقعا عالی
    دمتون گرم
    میشه بعد از فرم گرفتن خامه رنگ را اضافه کرد یا باید حتما قبل از اون باشه

    1. نگار رزاقی

      میشه بعد از فرم گرفتن خامه هم رنگ را اضافه کرد یا حتما باید قبل از اون اضافه بشه؟

      1. ساره شجاعی

        سلام من برای تهیه کیکم به مشکل خوردم.
        میشه کمکم کنین
        کیکم شکل کلدون داره و نمیدونم دورش رو با خامه کاور کنم یا فوندانت.وابنکه لبه ی گلدون رو گفتن باید حتما فوندانت کار کنم

      2. نگار رزاقی

        سلام عزیز دلم با هردو می توینن این کار رو انجام دهید

  4. سلام عزیزم خوبین؟ من از روزی که با سایت شما آشنا شدم همش اینجام. آموزشا خیلی خوبه و انرژی شما هم خیلی خوبه و من واقعا از دیدن ویدئو ها انرژی و انگیزه میگیرم.
    یه سوال داشتم .من هنوز تازه کارم و هروقت که میخوام ماسوره بزنم وسط کار یه خباب میزنه و فرم اون حجم رو خراب میکنه. راهی هست که اصولی هوای قیف رو کامل خارج کنیم؟

    1. سلام سمانه عزیزم
      بهتره برای ماسوره کاری از خامه گلرود نقره ای استفاده کنید که استحکام بیشتری داره و بهتر از آن استفاده از باترکریم است.
      اما در کل برای ماسوره کاری بعد از فرم دادن خامه خامه را درون ظرف با لیسک هم بزنین تا صاف و یکدست شود و بعد داخل قیف بریزید و با ماسوره حتما استیل ماسوره کاری را انجام دهید

    1. سلام فاطمه جان قالبتون رو تا ۲.۳ با لیوان فرانسوی پر از آب کنید به ازای هر لیوان ۱ تخم مرغ در نظر بگیرید و مواد رو به نسبت تخم مرغ ها نسبت بگیرید

  5. سلام
    مینارین قنادی کولاک را که تهیه کردم مزه اش خوب بود ولی دوست داشتم خوشمزه تر باشه درست مثل قنادی ها شما چه راه حلی به من پیشنهاد می کنید؟

    1. سلام عزیزم همیشه گفتم برای فیلینگ داخل کیک به جای مینارین قنادی از خامه قناید استفاده کنید

  6. ممنون، اما خامه های قنادی منجمد هستند؟ اعطلاعاتی اگر می شود در باره ی آن به من بدهید.
    ممنون میشم پاسخ دهید.

    1. بله همه خامه ها منجمد هستن شما باید خامه قنادی رو فرم دهید که دقیقا این ویدیو آموزشی کامل آموزش فرم دادن خامه قنادی هست که من هم پیشنهاد می کنم از خامه قنادی که مینارین یعنی خامه ای که خامه گیاهی ندارد برای فیلینگ استفاده کنید تا کیکتون خوشمزه تر بشه

  7. سلام ببخشید شما داخل کیک تون نه شیر ریختن نه روغن میشه بگین چرا چرا بعضی ها هم روغن استفاده میکنن هم شیر

    1. نگار رزاقی

      سلام زینب جان
      رسپی های متنوعی برای اسفنج کیک وجود دارد ولی در این دستور از شیر و روغن استفاده نشدن

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم همونطور که در آموزش گفته شده است زمان دقیقی برای فرم دادن خامه نمی‌توان گفت و بستگی به سرعت همزن دمای کار و نوع خامه دارد لطفاً آموزش را با دقت مشاهده کنید تا فرم دادن خامه قنادی را به روش اصولی و دقیق یاد بگیرید

  8. ممنون تا حالا کسی اینجوری کامل فرم دهی خامه رو توضیح نداده بود ممنون پر روزی و موفق باشین

    1. نگار رزاقی

      سلام ممنونم خیلی حوشحالم که مریم عزیزم از آموزش راضی بودین سلامت و شاد باشید

  9. سلام ممنون ازتوضیحاتتون خیلی عالی و کاربردی و کمک کننده بود
    میخوام همزن حرفه ای بخرم چه مارک و مدلی بگیرم که خامه رو خوب هم بزنه به ته کاسه هم برسه و قیمتش هم مناسب باشه

    1. سلام زینب عزیزم بستگی به هزینه و کارایی که از همزنتون می خواین داشته باشه داره بهتر است با فروشندگان هزن مشورت بگیرید

  10. سلام خداقوت واقعا
    من هیچی از خامه فرم دادن بلد نبودم، همش فکر میکردم که میگن مثل بستنی بشه یعنی کلا وا بره😂 همین میشد که هرگز خامه هام خوب نمیشد
    این دفعه کاملا خوب فرم گرفت حتی تونستم با ماسوره شکلم بهش بدم😍
    یه کیک شیک تونستم بپزم خیلی خوشحالم
    خدا خیرکثیر بهتون بده و امید وارم تندرست باشید🌹

    1. سلام مهدیه عزیز!

      خیلی خوشحالم که آموزش‌های من به شما در فرم دادن خامه و پخت کیک زیباتون کمک کرد.

      حس رضایت و خوشحالی شما از نتیجه کارتان، برای من بسیار ارزشمند است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته