طرز تهیه کیک اسفنجی با پف عالی و بافت نرم و لطیف(کم هزینه و اقتصادی)به روش قنادی ها

آموزش طرز تهیه کیک پایه اسفنجی قنادی

دنبال یک کیک اسفنجی فوق العاده برای سفارش کیک هات می گردی ؟

که هم اقتصادی باشه ؟

هم بافت خیلی عالی داشته باشه؟

حتمی کیک اسفنجیت خیلی خوش مزه باشه؟

درست کردنش هم سخت نباشه؟

اینم از رسپی یه کیک اسفنجی پایه فوق عالی که قنادی ها برای درست کردن کیک های تولدی و ویترینی خود ازش استفاده می کنن و تو هم می تونی این کیک پایه اسفنجی قنادی رو در کارگاه قنادی خونگیت درست کنی و باهاش کلی کیک های زیبا خلق کنی ! 

مواد لازم کیک اسفنجی پایه قنادی مناسب برای 15 تا 16 نفر

مواد لازممقدار
تخم مرغ8 عدد
آرد200 گرم
شکر200 گرم
بیکینگ پودر1/2 قاشق مربا خوری
وانیل1/4 قاشق چای خوری

1.ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید

مرحله-جدا-کردن-زرده-از-سفیده-برای-درست-کردن-کیک

2.سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی حجمش سه برابر شد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود و‌از ظرف نریزد

مرحله-اضافه-کردن-شکر-به-سفیده-تخم-مرغ

3.بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم با دور کند همزن هم میزنیم

مرحله-اضافه-کردن-وانیل-به-زرده-برای-درست-کردن-کیک

4.پس از اتمام زرده آرد و بکینگ پودر را که‌ دوبار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و با دو کند هم میزنیم

مرحاه-درست-کردن-مواد-خشک-کیک

5.زرده تخم مرغ ها را به سفیده تخم مرغ فرم داده شده اضافه می کنیم و با دور کند هم میزنیم تا مخلوط شود .

مرحله-اضافه-کردن-زرده-به-مابقی-مواد-کیک

6.مواد خشک را به مابقی مواد مایع کیک اضافه می کنیم ؛ با دور کند هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند .

مرحله-آرد-به-مابقی-مواد-کیک-اسفنجی

7.دو تا قالب شماره 18با ارتفاع بلند رو کاغذ روغنی یا کاهی انداخته فقط کف قالب و با فرچه دیواره ها رو روغن میزنیم، مایع را داخل قالب ریخته

مرحله-چرب-کردن-قالب-کیک
مرحله-ریختن-مایه-کیک-درون-قالب

8.قالب را روی سطح میکوبیم تا حباب های هوا خارج شوند .

مرحله-ضربه-زدن-به-قالب-کیک

9.فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد روی المنت پایین گرم می کنیم و سپس قالب ها رو درون فر به مدت 35 دقیقه برای پخت قرار می دهیم و 10 دقیقه آخر پخت کیک المنت بالای فر را روشن می کنیم .

مرحله-پخت-کیک

10.قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریم‌تا کامل خنک شود

نکات کلیدی کیک اسفنجی پایه قنادی

  1. برای بدست آوردن تعداد تخم مرغ های هر قالب ؛ قالب مورد نظر خود را از آب با لیوان فرانسوی تا حجم 2/3 قالب پر کنین و به تعداد هر لیوان یک تخم مرغ در نظر بگیرید .
  2. به ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد و 25 گرم شکر در نظر بگیرید .
  3. میزان تخم مرغ مورد نیاز برای هر نفر این گونه است که هر تخم مرغ در کیک اسفنجی برای 2 نفر استفاده می شود ؛ به طور مثال اگر می خواهید برای 10 نفر کیک اسفنجی قنادی درست کنین باید کیک 5 تخم مرغی درست کنین و مابقی مواد را با توجه به توضیحات بالا در نظر بگیرید .
  4. برای شکلاتی کردن این کیک اسفنجی پایه به اندازه 2 الی 3 قاشق غذا خوری از آرد کم کرده و به جای آن پودر کاکایو بریزید .
  5. اجازه دهید که کیک کابلا بعد از زمان پخت خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنین .
  6. از بیش از هم زدن مواد خود داری کنید ؛ زیبا باعث می شود کیک کم پف کند .
  7. فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید تا کیک پف و پخت عالی داشته باشد .

و تماااااااااام…..

جدول زمانی آموزش کیک اسفنجی پایه

0:00 – مقدمه

0:31 – مواد لازم کیک اسفنجی پایه

0:50 – طرز تهیه کیک اسفنجی پایه

2:12 – ریختن مواد درون قالب

3:00 – پخت کیک

سوالات متداول کیک پایه اسفنجی قنادی

u003cstrongu003eچرا روی کیک من گود می شود ؟u003c/strongu003e

گود شدن روی سطح کیک به ۳ عامل بستگی دارد .u003cbru003e1. کم بودن دمای فر و انجام نشدن پخت کامل اسفنج کیکu003cbru003e2.انقضای بیکینگ پودر مورد استفاده گذشته است .u003cbru003e3.میزان بیش از اندازه استفاده بیکینگ پودر در دستور به اشتباه برای داشتن پف بیشترu003cbru003e

u003cstrongu003eالمنت فر من برای دقایق پایانی هم زمان روشن نمی شود چکار کنم ؟u003c/strongu003e

اگر فرتان دستور پخت المنت بالا و پایین روشن به صورت همزمان ندارد اشکالی ندارد ؛ در 10 دقیقه آخر المنت پایین رو خاموش کرده و برای طلایی شدن و پخت کامل قسمت بالایی کیک المنت بالا رو روشن کنید ؛ فقط در انجام این کار سرعت عمل داشته باشید تا دمای درون فر خارج نشود .

u003cstrongu003eچرا روی کیک اسفنجی من گنبدی شده و ترک خورده است و مواد به بیرون ریخته؟u003c/strongu003e

دمای زیاد و تنظیم نشده و یا حجم کم قالب برای مقدار مواد علت ترک خوردن و سرازیر شدن مواد به بیرون از قالب می باشد .

u003cstrongu003eبرای شکلاتی کردن کیک از چه پودر کاکایویی استفاده کنیم ؟u003c/strongu003e

اگر می خواهید رنگ کیک شکلاتیتان زیاد تر شود از پودر کاکایو ترک استفاده کنید اما اگر می خواهید کیک اسفنجی شکلاتی پایه خوش طعم و عطر تری داشته باشید از پودر کاکایو هلندی در دستور خود استفاده کنید .

u003cstrongu003eاسفنج کیک را چطور نگه داری کنیم ؟u003c/strongu003e

می توانید اسفنج کیک خود را ۱ الی ۲ روز قبل از سفارش آماه کرده و بعد از خنک شدن کامل اسفنج کیک آن را درون سلفون بپیچید به طوری که هیچ هوایی نکشد و سپس درون یخچال نگه داری کنید و همچنین می توانید اسفنج کیک های خورد را به همین روش درون فریزر نگه درای کنید ؛ اما کیفیت بافت کیک کمی پایین می آید .

این طرز تهیه کیک اسفنجی در چه فرهایی قابل پخت می باشد ؟

در انواع فر های برقی و فر های گازی و توستر و ماکروفر و سولاردوم و در تنور خانگی این کیک اسفنجی قابل پخت می باشد .

دستورالعمل پخت کیک اسفنجی قنادی در فر برقی چگونه است؟

دما را روی 180 درجه سانتیگراد ؛‌المنت روشن پایین تنظیم می کنیم و در 10 دقیقه آخر المنت رویی را هم روشن می کنیم .

دستورالعمل پخت کیک اسفنجی قنادی در فر گازی چگونه است ؟

در فر های گازی قدمی برای پخت کیک اسفنجی به دلیل که دما دقیق نیست برای تنظیم کردن دمای فر خود از دما سنج داخل فر استفاده کنید .u003cbru003eولی اگر دما سنج در اختیار ندازید معمولا در فر های گازی دما از چیزی که تنظیم میشود بیشتر است پس برای تنظیم کردن دمای مطلوب خود برای پخت کیک اسفنجی درجه تنظیم دما را روی 160 قرار دهید و اگر بعد از اتمام زمان پخت سیخ چوبی درون کیک اسفنجی فرو بردین و مایع کیک به سیخ چسبید مدت زمان را افزایش دهید تا پخت کامل و در پخت های بعدی درجه فر را کم کم زیاد کرده تا به دمای دقیق برسید .u003cbru003eهمچین در فر های گازی امکان روشن کردن هم زمان مشعل بالا و پایین وجود ندارد و برای پخت کیک مشعل پایین را روشن کنید و کمی زمان پخت را افزایش دهید .

دستورالعمل پخت کیک اسفنجی قنادی در فر توستر چگونه است ؟

توستر دقیقا همان کارایی فر را دارد اما با این تفاوت که درجه تنظیم دما در آن دقیق نیست ؛ برای دست آوردن دمای دقیق تستر خود از دما سنج داخل فر استفاده کنید و یا اگر دما سنج در دست رس نیست به همان روش دما در فر گازی رجوع کنید .

86 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه کیک اسفنجی با پف عالی و بافت نرم و لطیف(کم هزینه و اقتصادی)به روش قنادی ها»

    1. نگار رزاقی

      سلام وققتتون بخیر جناب رحیمی
      قالب رو از آب با حجم دو سوم با لیوان فرانسوی پر کنین .
      به تعداد هر لیوان یک تخم مرغ محاسبه کنین و مابقی مواد را به نسبت تخم مرغ ها برسانید . هر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق و شاد باشید .

  1. فاطیما امیری

    سلام .از چه آردی استفاده کنیم؟و میشه لطفاً بگین قاشق مرباخوری کدوم هست و معادل چند گرمه؟

  2. سلام، ممنون ازآموزش خوبتون، یه سوال داشتم در تمام رسپی‌های کیک اسفنجی از آبجوش استفاده میشه، علت آن چیست؟ و اینکه شما در این دستور از آبجوش استفاده نمیکنید همون بافت اسفنجی در میاد ازش؟

    1. سلام مریم عزیزم
      بعضی رسپی ها درونش آب جوش یا شیر دارن ولی رسپی کیک اسفنجی که من آموزش دادم نیازی نداره و بافتش هم کاملا اسفنجی و نرم هم هست با پف بسیار عالی

  3. سلام وقتتون بخیر
    دوتا قالب نداشته باشیم باید چیکار کنیم؟
    مواد بمونه تا اولی از فر در بیاد بعد بعدیو بزاریم ممکنه خراب بشه یا پفش کم بشه؟

    1. سلام عزیز دلم
      بله پف کیک اسفنجیتون می خوابه
      مواد رو نصف درست کنین
      و اگه کیکتون بزرگه ۲ بار کیک رو درست کنین

  4. سلام.ممنون از آموزشهای عالی و کاملتون. موقع پخت و وقتی المنت پایین رو روشن میکنیم، باید سینی فر داخلش باشه؟
    من با توستر درست میکنم، فرقی میکنه که سینی باشه یا نه؟ (چون محفظه ش کوچیک تر از فر هست و فاصله با المنت کمتر)

    1. سلام منصوره عزیزم
      در طبقه وسط بزارید
      در کل یادتون باشه اون تسر ی فر کوچیکه
      و تفاوتی با فر نداره
      هر فری هم قلقی داره و بهتر است خودتون دو شرایط رو امتحان کنید تا ببینید نتیجه کدارم برای پخت کیک اسفنجی بهتر است

    2. سلام ممنونم از اموزش عالییتون زرده تخم مرغ را باید بزنیم تا کرم رنگ شود یا نا احتیاج نداره

  5. ممهدیه میرزازاده

    سلام نگار عزیز واقعا از آموزش هاتون لذت میبرم من تازه شروع ب کیک درس کردن کردم و طعم کیک هام همه میگن عالی هستش من فقط توی صاف کردن کیک مشکل دارم میخواستم بپرسم چیکار کنم ی خامه کشی صاف صاف داشته باشم

  6. منیره علیزاده

    سلام
    من نمیدونم چرا لایه زیرین کیکم سفت و خشک میشه
    میزان شکر و مواد دیگه کاملا درسته
    واینکه هر کار میکنم موقع مخلوط کردن ارد با مواد تخم مرغی حجم مواد کم میشهو اون یک سوم پف رو نداره

        1. نگار رزاقی

          چرا نیم ساعت زدین
          احتمالا زرده قاطی سفیده شده یا سرعت همزنتون خیلی پایینه
          حداکثر 10 دقیقه کافی هست

    1. سلام مهدیه جانم
      قالب کیکت رو با استفاده از لیوان فرانسوی تا 2.3 پر کن => به اضای هر لیوان یک تخم مرغ در نظر بگیرید عزیزم

    2. سلام عزیزم برای قالب سایز ۲۶ من از ۷ ل ۲۰۰ سیسی استفاده کردم برای پر کردن دو سوم قالب .به نظرتون ۷ عدد تخم مرغ کفایت میکنت .اخه حس میکنم کمه

  7. سلام نگار عزیز
    من کیک اسفنجی ک میپزم موقع برش کلا بهم میخوره پودر میشه؛نمیدونم مشکل از چیه؟
    لایه رویی کیکم دست میزنی عینه بیسکوییت میشه له میشه با یه فشار کوچیک!
    من تو توستر کیکام رو میپزم این مشکل رو نداشتم ولی ۲بار ک پختم کلا کیکام خراب میشه و نمیتونم خامه کشی انحام بدم
    برای کیک ۳تخم مرغی تو قالب ۱۵چندتا باید برش بزنیم
    همچنین تو قالب ۲۴ ک ۸تخم مرغ زدیم چی

    1. سلام شیما عزیزم
      باید اسفنج کیکتون رو وزن کنید و به اندازه ۲.۵ برابر وزنش خامه برای فیلینگ و کاور استفاده کنید

      1. من ترازو فعلا ندارم اگه میشه شما بگید با این رسپی که خودتون درست میکنید توی قالب ۲۰ چقدر خامه همیشه استفاده میکنید کلا؟
        و اینکه شما برای کیک های تولد از کیک شیفون استفاده میکنید یا اسفنجی کدومش طعم و بافت بهتری داره خیلی متشکرم ازتون.
        خیلی لطف میکنید وقت میذارید و پاسخ میدید.

        1. سلام عزیزم وزن اسفنج کیکتون رو بگیرید و ضرب در ۲.۵ برابرش کنین برای فیلینگ و کاور روش
          هردوش خوبه شیما عزیزم هر دو رو درست کنین و برمبنای سلیقه خودتون و مشتریتون نوع اسفنج رو انتخاب کنید

    1. سلام امیر عزیز
      با یک لیوان فرانسوی قالب را تا ۲/۳ حجمش پر آب کنید و به تعداد لیوان ها ، میشه تعداد تخم مرغ های لازم برای اون قالب و از روی تعداد تخم مرغ ها مقدار مواد دیگر رو نسبت بگیرید

      1. نگار رزاقی

        سلام نهال جانم بله می تونین استفاده کنین ولی وانیل اسفنج کیک را خوشمزه تر می کند

  8. سلام نگارعزیز
    گلم کیک اسفنجی وبقیه کیکام که با دستورهای دیگه میپزم هم توفر هم توستر
    فقط گنبدی میشه کیکم
    موادو ک میریزم کناره های قالب هیچ پفی ندارن
    فقط وسط پف میکنه

  9. سلام نگار جان. ممنون از آموزش‌هات. اندازه مرباخوری همون چایخوری پیمانه قنادی هست؟!

    1. سلام هایده جان
      مربا خوبی از چاخوری بزرگ تر هست توی همین صفحه یکی از کامنتها عکس شون رو گذاشتم

  10. عطیه سادات طباطبایی

    سلام نگار جان
    من پیمانه هام بر اساس میلی لیتر هست میشه بگید هر میلی لیتر چند گرم حساب میشه؟

    1. سلام عطیه جان برای تبدیل میلی لیتر به گرم باید چگالی رو در نظر بگیرید چگالی آب ۱ هست یعنی ۱۰۰ گرم آب میشه ۱۰۰ میلی لیتر آب .
      اما برای مابقی مواد متفاوت هست
      مثلا اگه چگالی روغن مایع رو می خواین توی گوگل سرچ کنین ۱۰۰ میلی لیتر روغن مایع چند گرم است اگر به انگلیسی سرچ کنین براتون نتایج رو میاره یا از چت جی پی تی بپرسید برسید

  11. سلام نگار جان میشه همه مواد را داخل کیک پز که زمان خودش 50تایک ساعت تعیین کرده پخت.واینکه اگه مواد را دو برابر کنم باز هم تو کیک پز با همان زمان یک ساعت پخته میشه یازمان باید بیشتر باشه

    1. سلام مینا جان بعد از زمان پخت یک سیخ چوبی وسط کیک فرو کنین و بعد از اون اگه چسبید زمان پخت را بیشتر کنین

  12. سلام
    منظورتون از اینکه میگید مواد کیک به نسبت تخم مرغ ها باید محاسبه بشه چیه مثلا اگه قالب چهار تخم مرغی شد ۶تخم مرغی بقیه مواد مثل آرد و شکر و شیر یا روغن باید چجوری محاسبه بشه ؟من هم قالب ۲۰ خریدم هم بیست‌و پنج اما این دستور شما که برای قالب بیست هستش رو نمیدونم باید چجوری به قالب ۲۵ تبدیل کنم

    1. سلام سحر جانم وقتتون بخیر و شادی
      سحر عزیزم تا ۲/۳ قالب آب با لیوان فرانسوی بریزید به تعداد لیوان ها تعداد تخم مرغتون هست مثلا ۸ تا لیوان میشه و باید ۸ تا تخم مرغ بزنین.
      خوب حالا مثلا رسپی من ۶ تخم مرغ هست شما مثلا آرد رو تقسیم بر ۶ می کنین و مبنای آرد بر تخم مرغ بدست میاد .
      حالا این مبنا رو ضرب در هر تعداد تخم مرغی که می خواین میکنید مثلا آرد مبنا در ۱۶ تخم مرغ

  13. سلام نگار جون ببخشید یه سوال داشتم
    برای این کیکی که شما درست کردید چه میزان خامه کیک می خواد ؟چند کیلو ؟

    1. نگار رزاقی

      سلام حدیث عزیزم برای درست کردن کیک که نمیشه عدد دقیقی گفت چون برای درست کردن کیک یکی کم خامه دوست داره یکی پر خامه.
      اما یک استاندارد هست که می تونین اون رو رعایت کنین > برای خامه کاور کیک و فیلنگ کیکتون = باید وزن اسفنجی که پختین رو بگیرید ضرب در 2.5 کنین.
      یعنی مثلا اسفنج کیکتون ۱ کیلو هست شما باید ۲.۵ کیلو خامه برای کاور و فیلینگ کیکتون استفاده کنین.
      این میزان خیلی خوشمزه و ایرانی پسند هست

  14. ببخشید یه سوال دیگه داشتم
    میشه این کیک رو با همزن برقی ولی بدون کاسه درست کرد چون همزن من کاسه نداره فقط ازون دو سر هااست و باید بادست هم بزنم ولی برقی هست
    میشه بااین هم درست کرد؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیزم برای درست کردن کیک بهتره از آرد 000 یا آرد نول استفاده کنین حدیث عزیزم

  15. چرا از دوتا قالب استفاده کردیم ؟نمیشه همه ی موادو داخل قالب ۲۳ سانت ارتفاع ۹ سانت ریخت ؟

    1. نگار رزاقی

      سلام سمیرا عزیزم
      برای بدست آوردن حجم قالب که چندتا تخم مرغ نیاز داره قالب رو از آب با لیوان فرانوسی با حجم 2.3 پر کنید و به تعداد لیوان های آب تخم مرغ بریا اون قالب در نظر بگیرید

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم منم خیلی خوشحالم از آشنایی با شما کاش اسم گلتون رو هم می نوشتین که اسمتون رو میدونستم

  16. سلام ببخشید نگار جون وقتتون بخیر
    میخواستم بگم این برای قالب ۱۸ سانتی که شما گفتین ارتفاع ۱۸ سانت هست ؟

    1. نگار رزاقی

      بستگی به اندازه قالبتون داره عزیزم
      با هر قالبی که دارید استفاده می کنین تا ۲.۳ پر از آب کنین بعد از اون به تعداد هر لیوان ۱ تخم مرغ در نظر بگیرید

    2. راحله موسوی

      سلام نگار عزیز ممنونم برای وقتی ک برامون میزارین
      من برای اولین بار میخوام کیک اسفنجی درست کنم قالبم ۱۸ در ۸ هستش بهتره که اندازه مواد شما رو نصف کنم یا همون طبق فرمول ۲.۳ پیش برم؟
      و سوال دومم اینه که اگه کیک و پختم چه زمانی بعدش میتونم خامه کشی کنم و بعد از خامه کشی چه زمانی برای سرو خوبه

      1. سلام عزیز دلم
        بله از همون فرمول 2/3 استفاده کنید.
        بهتر است کیک بعد از پخت 24 ساعت داخل یخچال قرار بگیره و بعد خامه کشی بشه و بهترین زمان سرو بعد از خامه کشی همون روزه که کیک توی تازه ترین حالتش است

  17. باسلام خدمت آشپز محترم. ببخشید میخواستم بدونم اگه بخوام یک کیک اسفنجی درست کنم که پس از بخت مواد دقیقا اندازه قالبم باشه جای خالی در قالب باقی نباشه باید چه کاری انجام بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

    1. سلام مارال عزیزم
      باید با لیوان فرانسوی آب را تا ۲.۳ قالب پر کنین به ازای هر لیوان = ۱ تخم مرغ بزنین

  18. سلام
    دقیقاً طبق دستور شما پختم و کیکم خیلی خیلی نرم و اسفنجی شد ممنوووونم
    حتی دمای فرم خیلی زیاد بود و دقیقا طبق گفته شما گنبدی شد

    1. سلام عزیزم

      ۲۰۰ گرم آرد تقریباً برابر با ۱.۶ پیمانه است.

      نکاتی که باید در نظر داشته باشید:

      نوع آرد: وزن آردهای مختلف با هم کمی فرق می‌کند. مثلاً آرد سنگین‌تر از آرد نانوایی است.
      حجم پیمانه: اندازه پیمانه‌ها هم می‌تواند کمی متفاوت باشد.
      نحوه پر کردن پیمانه: اگر پیمانه را تا لبه پر کنید، آرد بیشتر از حد لازم می‌شود. بهتر است پیمانه را کمی سر خالی پر کنید.
      برای دقت بیشتر:

      می‌توانید از قاشق غذاخوری استفاده کنید. هر قاشق غذاخوری تقریباً برابر با ۱۵ گرم آرد است.
      اگر می‌خواهید دقیق‌تر عمل کنید، می‌توانید از یک ترازوی دیجیتال آشپزخانه استفاده کنید.
      امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشد.

    1. سلام حدیث عزیزم
      برای پیدا کردن قالبی که بتونین این کیک اسفنجی پایه قنادی رو توش درست کنین :
      1.با لیوان فرانسوی تا ۲.۳ قالب رو پر از آب کنین
      2.به ازای هر لیوان یک تخم مرغ رو در نظر بگیرید
      3.مابقی مواد رو به نسبت تعداد تخم مرغ در نظر بگیرید

      هر سوالی داشتین در خدمتتون هستم عزیزم

  19. سلام عزیزم خیلی خوب همه چیز وتوضیح میدین واقعا ممنون فقط یه سوال اردذرت چه تاثیری توکیک اسفنجی داره

  20. محیا فاطمی

    سلام.من قالب گالوانیزه ندارم می‌تونم از قالب کمربندی برای پخت کیک اسفنجی پایه استفاده کنم و کف و دیواره هاش رو کاغذ روغنی بندازم؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیزم قالب کمبرندی مخصوص درست کردن چیز کیک یخچالی هست ، اما می تونین داخلش کیک هم درست کنین ولی چون تفلون هست به مرور زمان قالبتون خراب میشه و کیک به دیواره ها میچسبه و کیکتون خراب میشه

    1. سلام ریحانه جانم پیشنهاد می کنم از این رسپی استفاده کنین ولی طبیعی هم هست این کیک چون روغن ندارد خوب براق هم نمیشه پیشنهاد می کنم کیک شیفون استفاده کنین

  21. سلام خانم رزاقی عزیز.
    من این کیک رو درست کردم و عالی شد ولی موقع اضافه کردن شکر به سفیده ها مایع خییییلی شل شد و مثل مال شما پفکی و قله ای نشد سفیده میشه بگید باید چیکار کنم مایع سفیده و شکر سفت تر بشه؟
    ممنون لز اموزش های خوبتون❤️

    1. سلام طراوت عزیزم
      همون طور که در چت کنار سایت گفت به دلیل : 1.هم زدن ناکافی: سفیده تخم مرغ باید به اندازه کافی زده شود تا فرم بگیرد و به اصطلاح سفیده فرم گرفته یا stiff peak داشته باشد. اگر هم زدن ناکافی باشد، سفیده‌ها سفت نمی‌شوند و شل باقی می‌مانند.
      2.اضافه کردن زودهنگام شکر: اضافه کردن شکر به سفیده قبل از اینکه سفیده کمی فرم بگیرد، می‌تواند مانع از فرم گرفتن کامل آن شود.
      وجود چربی یا زرده در سفیده: حتی مقدار بسیار کمی چربی یا زرده در سفیده می‌تواند از فرم گرفتن آن جلوگیری کند. بنابراین بسیار مهم است که قبل از هم زدن سفیده، ظرف و همزن کاملا تمیز و خشک باشند و هیچ اثری از چربی یا زرده در آن نباشد.
      3.تخم مرغ کهنه: تخم مرغ‌های کهنه سفیده ضعیف‌تری دارند و به خوبی فرم نمی‌گیرند.
      4.دمای محیط: دمای محیط نیز می‌تواند روی فرم گرفتن سفیده تاثیرگذار باشد. دمای اتاق ایده‌آل برای هم زدن سفیده حدود 20-22 درجه سانتی‌گراد است.
      5.سرعت و قدرت همزنتون هم اگر کم باشه سفیده ها فرم نمی گیرند

  22. سلام نگار جانم من این کیک و پختم پفش عالی شد روشم صاف صاف بعد اینکه خنک شد وسطش گود افتاد چرااااااااا؟؟؟الان گذاشتم یخچال هنو برش نزدم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *