کیک شیفون شکلاتی

آموزش کیک شیفون شکلاتی

🥰پیدا کردن دستور یک کیک اسفنجی بس کار دشواریه🥵

که هم تست شده باشه هم خوشمزه باشه هم بافت خوبی داشته باشه و همه چی تموم باشه🤩

دوست عزیزی که داری این کپشن رو میخونی من نگار بهت این اطمینان رو میدم که دستور این کیک شیفون یکی از بی نظیر ترین کیک های اسفنجی که تا بحال دیدی منکه عاشقشم😍😍😍😍 .

0:00 – مقدمه

0:36 – مواد لازم کیک شیفون

1:09 – طرز تهیه کیک شیفون

3:20 – توضیحات قالب کیک

3:55 – پخت کیک درون فر

4:04 – پخت کیک درون قابلمه

5:33 – خارج کردن کیک از قابلمه

38 دیدگاه دربارهٔ «کیک شیفون شکلاتی»

  1. سلام نگار جون ،خیلی ازت ممنونم که این سایت رو راه اندازی کردی و انقدر به فکر هنرجویان ت هستی ،در ضمن گاهی اوقات که خمیر مایه رو با شیر یا آب ولرم مخلوط میکردم خوب عمل نمیکرد،تازگی یه دستور عالی پیدا کردم تو تیتر برای خانم های روستایی ترکیه بود که ۱تا ۲ قاشق آرد رو با مواد خمیر مایه مخلوط میکنن و روش پارچه کلفت میندازن و خیلی خوب عمل میاد ،امتحان کن عالیه ،خودم ۲ بار امتحان کردم عالی شد

    1. نگار رزاقی

      سلام مهناز عزیزم
      ممنونم از لطف و بزرگوارین.
      مرسی از انتقال تجربتون خیلی سپاسگذارم

  2. سلام نگار جون ی سوال . اگر بخواهیم کیک شیفون ساده داشته باشیم 30 گرم کاکائو را با آرد جایگزین می کنیم؟ یعنی آرد 160گرم باید استفاده کنیم؟ ممنون که جواب میدی.

  3. مهدیه رضایی

    سلام نگار جون واقعا ممنونم بابت اموزش هاتون همچین اموزش هایی من بهتر از اینجا پیدا نکرده بودم💖

  4. فهیمه طلوعی

    سلام نگارجان
    ممنون ازت که هستی نفست پایدار💚
    اگر این دستور رو بخوام تقسیم کنم که بتونم قالب ها با تعداد تخم مرغهای دیگه بزنم میشه
    مثلا به ازای هر تخم مرغ چقدر روغن؟ آرد؟شکر؟ مایعات؟
    ممنون گلم💚

    1. سلام فهیمه عزیزم
      باید نسبت به دستور پایه نسبت و تناسب بگیرید.
      مثلا ۳ تخم مرغ ۱۰۰ گرم آرد > ۶ تخم مرغ x گرم آرد

      1. سلام نگار عزیزم میشه این کیک رو با ارد ذرت درست کرد؟مشتری من به ارد کندم و جو حساسیت دارن

      2. سلام کیمیا جان
        نه نمی توانید با این رسپی این کار رو کنید توی گوگل سرچ کنین کیک بدون گلوتن تا دستور های مورد نیازتون رو پیدا کنین

      3. سلام گلم الی هستم من قالب ۱۸ سانتی دارم وارتفاعش ۷ سانت برای این قالب چه مقدار موادی مناسبه

      4. نگار رزاقی

        تعداد تخم مرغ بستگی به ارتفاع قالب داره. باید با لیوان فرانسوی تا 2.3 سطح قالب رو آب کنید به ازای هر لیوان یک تخم مرغ در نظر بگیرید

  5. سلام نگار جون
    من کیک اسفنجی 7تخم مرغی پختم ولی پف خوبی نداشت
    موقعه در اوردن از قالب قسمت روی کیک با فشار دست له میشد
    حتی موقعه برش دادن از وسط کیکم پاره میشد
    نمیدونم چرا اینحوری میشه کل انگیزمو از دست میدم و ناراحت میشم
    چیکار کنم ک کیکم اینحوری نشه!

      1. نه با دستوری ک از قبل داشتم پختم کیک قالب ۲۴ک پختم اینحوری شد
        کیک قالب ۱۵ام همینطور شد

      2. نه با دستوری ک از قبل داشتم پختم کیک قالب ۲۴ک پختم اینحوری شد
        کیک قالب ۱۵ام همینطور شد.
        میخام یه کیک با پف زیاد داشته باشم
        قالب ۱۵چند تا برش باید کیک بهم بده؟

  6. الهام صابری

    سلام نگارجان ممنون بابت آموزش های عالیتون

    یه سوال داشتم
    من با هر دستوری ک‌کیک میپزم با اینکه تمام نکات را رعایت میکنم ولی کیکام گنبدی میشن و پف نمیکنن
    فقط وسط کیک پف می‌کنه تو فر یا توستر هم ک باشه تو قالب یا تو پیس پیرکس همه جا گنبدی میشه

    1. سلام عزیزم من بالاخره متوجه نشدم گنبدی میشه یا پف نمیکنه چون این دو مغایرت دارن با هم

  7. سلام نگار جان عزیز
    این دستور وااااااااااقعا یه دستور بهشتی هست…. 👌👌👌👌👌👌👌👌فوق العاده شد.
    من یه تجربه به دوستانی که شاید نمیتونن کیک خوب دربیارن اینه که عزیزان به دستور کیک شک نکنید. قلق فر خودتون رو پیداکنید. چون یه نکته هیلی ظریف و حساسی که شاید خیلی ها توجه نکنن… فر من برای پخت این دستور شعله پایین فر و بالا همزمان روشن هست. براساس تجربه ای که از فر خودم دارم این کارو نکنم کیک من خراب میشه حتی با بهترین دستور.
    موفق باشید

  8. سلام عزیزم من فر ندارم تو خود قابلمه بدون آب میپزم وقتی آب میریزم کیکم حالت خمیری میشه زیاد جالب نمیشه
    بعد من بخوام تو قالب ۱۰ سانت درست کنم و میخوام کلا دو سوم قالب رو پر کنم اگه فویل بکشم مواد موقع پف کردن به فویل نمیچسبه؟

    1. سلام فاطمه جان طبق این رسپی عالی برای پخت کیکتون توی قابلمه پیش برین و از نتیجه شگفت زده بشین و عکس کیکتون رو برام کامنت کنین

  9. سلام من نفهمیدم🤔
    اگه کیک 10 تخم مرغی بخوام درست کنم
    چقدر آرد و روغن و… میخواد؟؟
    کاش رسپی یک تخم مرغی میدادین،
    ما اگه خواستیم 5 تخم مرغی کیک درست کنیم
    مقدار مواد رو ضربدر 5 میکردیم🥺

    1. نگار رزاقی

      سلام ارزو جانم ببخشید که مبنا رو ننوشتم ولی می تونین همه رو تقسیم بر تعداد ا تخم مرغ ها کنید و رسپی مبنا رو محاسبه کنین

  10. فرانک رفیعی فرد

    سلام ببخشید میشه راهنمایی کنید برای پخت کیک تو قالب ۱۸و۲۵چقدر خامه برا خامه کشی نیاز هست؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیزم بعد از پخت وزن اسفنج خود را اندازه گیری کنید و حدود ۲.۵ برابر وزن اسفنج خامه برای فیلینگ کیک و کاور نیاز است

  11. سلام نگار خانم میشه این کیک شیفون رو داخل قاب ۲۲ سانتی وارتفاع ۶ باشه بزاریم؟؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته