آموزش باترکریم سوئیسی

آموزش گام به گام باتر کریم سوئیسی

واقعا نمیدونم چرا مدت ها یه گارد الکی نسبت به باتر کریم داشتم ⛔

از جایی شنیده بودم که خوشمزه نیست، ایرانی ها دوست ندارنو از این حرف ها یا شاید خواب دیده بودم 🤣 🤣🤣

خلاصه جونم بگه براتون که بعد از اینکه خودم دست بکار شدم و باتر کریم رو درست کردم کل ذهنیتم براش تغییر کرد و بد جوری تو دلم جا باز کرد❤️❤️❤️

چون هم طعم فوق‌العاده ای داره هم بافت خیلی خوبی داره هم میتونی باهاش کاور کیک انجام بدی و هم کلی دکور و تزیین زیبا و قشنگ درست کنی پس این دستور و یاد بگیر و بیا با هم بزنیم تو کارش 🥰😁😍

0:00 – مقدمه

0:34 – مواد لازم باترکریم سوییسی

0:51 – طرز تهیه باترکریم سوییسی

2:30 – رنگ آمیزی باترکریم سوییسی

3:00 – کاور کیک با باترکریم سوییسی

4:18 – تزیین کیک با باترکریم سوییسی و ماسوره

3D 4:49 – توضیحات تکمیلی در رابطه با باترکریم سوییسی

36 دیدگاه دربارهٔ «آموزش باترکریم سوئیسی»

  1. سلام مرسی از این اموزش لحظه به لحظه کامل فقط ی سوال باتر کریم قبل استفاده لازم تو یخچال استراحت کنه یا بلافاصله میشه استفاده کرد؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم
      باترکریم سوییسی رو می تونین بلافاصله بعد از آماده سازی استفاده کنید ؛ اما اگر محیط کارتان بسیار گرم است و باترکریم شل شده به مدت خیلی محدود درون یخچال استراحت دهید تا خود را بگیرد.

  2. مثل همیشه عالی بود عزيزم فقط اینکه این حجم مواد که گفتید برای چه مقدار کیکه؟؟؟؟؟
    واینکه برای زیر ساز فوندانت مثل گاناش سفت میشه یعنی موقع فوندانت کشی شل نمیشه؟؟؟؟؟

    1. سلام ثریا جانم
      مقدار کاور باترکریم تقریبا به اندازه مقدار کاور برای کیک های خامه ای است .
      قبل از فوندانت کشی کیک را درون فریزر بگذارید تا کاملا باترکریم صفت شود و فورا فوندانت کشی رو انجام دهید

      1. سلام اگر اون سری پدل رو نداشتیم میشه با همون سری معمولی همزن استفاده کرد. من همزنم خونگیه

    1. سلام عزیزم
      به سلیقه ایرانی خامه بیشتر میاد ولی کارایی باتریکیم بیشتره
      پیشنهادم می کنم فیلینگ خامه باشه و کاور باتریکیم

  3. اگه بخوایم یک روز قبل از پخت کیک باتری کرم و سس شفاف را آماده کنیم و بگذاریم تو یخچال امکان پذیره؟

  4. سلام وقت بخیر ٫ببخشید فیلینگ کیک هم باید همون باترکریم باشه ؟؟یا میشه مثل فیلینگ های قبل باشه؟؟

  5. سلام نگار جان. آموزش‌هات عالین. فقط من توی درست کردن باتر کریم سوئیسی وقتی سفیده و شکر رو گذاشتم بن ماری کنم تو 3 دقیقه دما رسید به 60درجه.10 دقیقه نشد. و من بردلشتم و وقتی با همزن زدم اصلا حالت قله ای نشد سفیده. حالت کشدار شد مثل درست کردن گز که کش میاد. و ادامه ندادم. اشکال کار کجا بود؟!

  6. سلام وقتتون بخیر برای قالب ارتفاع ۹ و قطر ۱۸ اندازه ی باتر کریم باید همین مقداری که توضیح دادید باشه؟! و اینکه اگر اضافه بیاد میشه برای بعد نگه داری بشه؟

  7. سلام منم سفیده رو که هم زدم اصلا قله ای نشد، کاملا کشدار میشد، تقریبا اکثر دستورها میگن کافیه شکر حل بشه، نیازی به دماسنج هم نیست… دو بار هم درست کردم همه مواد حروم شد ریختم دور،

      1. سلام بله با دستور شما درست کردم که اینطوری شد، ظرفن هم تمیز و عاری از چربی بود

      2. همزن غیرکاسه‌ای متئو، سرعتش خوبه…اول کمی با دور کند زدم تا دما پایین بیاد، بعدش با دور تند هرچی زدم قله ای نشد، بقول دوستمون که کامنت داده، بافتش شبیه گز شد
        یکبار دیگه هم گذاشتم مواد خودش هم دما بشه، بعد زدم، بازم همونطور شد

      3. محبوبه جانم با رسپی من پیش نرفتین دیگه من کی گفتم با دور کم بزنین تا دماش پایین بیاد لطفا ۱۰۰ درصد نکات و کار هایی که گفتم رو انجام بدین و به افراد موفققی که با این آموزش و این روش توسنتن بیوندید

  8. سلام
    مرسی از آموزش های عالیتون،
    من فقط یه سوال دارم ازتون اینکه میتونم با باتر کریم استر کشی رو هم انجام بدم علاوه بر روکش؟
    یا حتما باید خامه باشه؟

    1. نگار رزاقی

      سلام خاطره عزیزم
      بله میشه
      آستر کشی رو اگر فیلینگتون خامه هست با خامه انجام بدین و اگر با باترکریم هست با باترکریم

  9. نجمه کاریزنوی

    سلام
    این میزان باتری کریم برای کیک چند تخم مرغی و قالب چند خوبه
    ممنون

    1. نگار رزاقی

      سلام نجمه عزیزم سوال اصلی اینه که شما این باتر کریم رو برای فیلینگ می‌خواید استفاده کنید یا برای کاور کیک

  10. اگر برای کاور بخوایم میزان دستور شما برای چند تخم مرغی و چه سایز قالبی خوبه

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم
      بستگی به سایز کیکتون داره همان میزان که خامه استفاده می کنید

  11. سلام ببخشید میشه بجای کره حیوانی از کره گیاهی استفاده کرد ؟ ممنون میشم اگر جواب سوالم رو بدید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته