آموزش کوکی شکلاتی ترک دار

مواد لازم کوکی برفی ترک دار شکلاتی

مواد-لازم-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

دستور العمل یا رسپی و مراحل کوکی ترک دار شکلاتی

نکات برای پخت کوکی ترک دار شکلاتی

نکات-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

مراحل آموزش کوکی ترک دار شکلاتی

سلام قناد جان
میخوام بهت یه مدل کوکی شکلاتی ترک دار یاد بدم یه میتونه یک پیشنهاد رد نشدنی برای کافه های شهرتون باشه
این کوکی های برفی کرانچی ظاهری متفاوت و جدید داره و طعمیش فوق‌العاده خوشمزه و دلچسبه
از مزیت های این کوکی هم میتونم بگم که ماندگاری بسیار بالایی داره مواد اولیه اش کاملا در دسترسه و توی سریع ترین زمان ممکن آماده میشه پس، بیایین با هم دیگه بریم کافه های شهرمون رو کوکی بارون کنیم بریم شروع کنیم

1.مرحله اول کوکی ترک دار شکلاتی

مواد لازم برای درست کردن کوکی برفی کرانچی اینا هستش و مثل همیشه نکات این دستور رو در آخر ویدئو براتون گذاشتم
ابتدا مواد خشک رو آماده میکنیم
آرد بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و سپس یک بار از الک رد میکنیم و میذاریم کنار

1.مخلوط-کردن-مواد-خشک-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

2.مرحله دوم کوکی ترک دار شکلاتی

سری پدل یا پنچه ی همزن رو نصب میکنیم و سپس شکر روغن رو داخل کاسه ی همزن میریزیم با سرعت تند به خوبی هم میزنیم تا کاملا با هم دیگه ترکیب بشه

2.ترکیب-روغن-و-شکر-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

3.مرحله سوم کوکی ترک دار شکلاتی

حالا پودر کاکائو رو اضافه میکنیم اول درجه همزن رو کم میکنیم تا پودر کاکائو به بیرون نپاچه و بعد از اینکه کمی مخلوط شد دور همزن رو دوباره رو درجه تند قرار میدیم

3.ترکیب-شکلات-با-روغن-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

4.مرحله چهارم کوکی ترک دار شکلاتی

سپس پودر اسپرسو رو اضافه میکنیم پودر اسپرسو باعث میشه که فلیور های طعمی کاکائو بیشتر باز بشه و حالا عصاره ی وانیل رو اضافه میکنیم سپس‌ تخم مرغ هارو یکی یکی به مابقی مواد درون کاسه ز همزن اضافه میکنیم و هم زدن رو تا جایی ادامه میدیم که تمام مواد به خوبی با هم دیگه مخلوط بشه

در پايان هم مواد خشکی رو که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر کوکی مون بدست بیاد

4.ترکیب-اسپرسو-با-شکلات-کوکی-ترک-دار-شکلاتی
4.1.اضافه-کردن-مواد-خشک-و-تر-کوکی-ها

5.مرحله پنجم کوکی ترک دار شکلاتی

تو مرحله ی بعدی با استفاده از یک پیمانه خمیر کوکی رو میزان میکنیم تا همه کوکی هامون به یک اندازه دربیاد

5.میزان-کردن-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

6.مرحله ششم کوکی ترک دار شکلاتی

سپس توی کف دستمون به شکل دایره درش میاریم حتما در انجام اینکار از دستکش لاتکس استفاده کنید تا بهداشت کار کاملا رعایت بشه

6.گرد-کردن-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

7.مرحله هفتم کوکی ترک دار شکلاتی

حالا درون کاسه ای که پودر قند یا پودر شکر هستش غوطه ورش میکنیم

7.غوته-ور-کردن-در-پودر-قند-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

8.مرحله هشتم کوکی ترک دار شکلاتی

و روی سینی که زیزش ورق نسوز یا کاغذ روغنی پهن کردیم قرارش میدیم و کنار همدیگه میچینیم کوکی هارو
این دستور حدودا 50 تا کوکی 5 سانتی‌ متری به ما میده

8.در-سینی-گذاشتن-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

9.مرحله نهم کوکی ترک دار شکلاتی

حالا سینی رو روی طبقه وسط فر با المنت روشن بالاو پایین و دمای 175 درجه سانتیگراد قرار میدیم یادتون نره که ازقبل باید فرو گرم کرده باشید
به مدت 12 دقیقه میره براي پخت و پروسه ترک روش وای که چقدر ديدن اين صفحه از فرمون جذابه 😍
بعد از اتمام زمان پخت اجازه میدیم کوکی ها خنک بشه و بعد میره برای بسته بندی و معرفی و ارائه به کافه های شهرمون

8.در-سینی-گذاشتن-کوکی-ترک-دار-شکلاتی

من خودم این کوکی های جذاب رو برای یه کافه ی خیلی خوب تو شهرمون که اتفاقا مدیریتش یه خانم بسیار خوش سلیقه بود بردم و از کل پروسه نحوه ی
ارائه یک محصول به کافه براتون یه گزارش گرفتم
ولی چون تایم گزارش 20 دقیقه هستش توی این ویدئو جا نمیشد پس اگر دوست داری بدونی که چجوری میشه به کافه ها کیک و کوکی فروخت وارد وب سایت لذت شیرین بشو برو تو قسمت آخرین آموزش ها و آخر همین ویدئو آموزشی رو اونجا ببین
امیدوارم با این کوکی های برفی کرانچی تو فصل زیبای زمستون کافه های شهرت رو بترکونی
خیلی دوستون دارم خداحافظ

سوالات متداول درست کردن کوکی شکلاتی ترک دار

  • چرا کوکی های شکلاتی من ترک خورد؟

    دمای فرتون از چیزی که نشون میده کمتره و ۱۰ الی ۵ درجه دما رو بیشتر کنین .

  • چرا خمیر کوکی ها شکلاتی بعد از آماده سازی چسبناک شد؟

    احتمالا آرد مناسبی استفاده نکردین اما نگران نباشید ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد منسجم تر بشن اما یکم پف کوکی کمتر میشه

  • کوکی ها ترک دار رو چگونه نگه داری کنیم ؟

    درون ظرف در بسته ای که هوا نکشه نگه داری کنین

  • من فرم گازی هستش و همزمان بالا و پایین روشن نمیشه باید چکار کنم؟

    سلام عزیز دلم فقط المنت پایین روشن کنید و نیم ساعت از قبل گرم کنید

84 دیدگاه دربارهٔ «آموزش کوکی شکلاتی ترک دار»

  1. سلام نگار جان
    واقعا عالی بود هم آموزش کوکی و هم آموزش کار باکافه
    ممنون از شما عزیزدل
    سوال داشتم خدمتت اگه کوکی وانیلی درست کنیم چه قدر مواد تغییر میکنه و میشه میزانش و بفرمایید

    1. نگار رزاقی

      سلام دلین جان
      مواد رو دور نریزین قناد جان
      بگذارین ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بمونه تا سفط بشه
      دلین جان با پیمانه اندازه گرفین یا گرم؟

      1. دلین مالکی

        بله نگار جان یه موضوعی که بود من بعضی ها با گرم و بعضی ها باپیمانه که متوجه شدم با هم خیلی فرق دارن
        پیمانه ی من با گرم اختلاف داشت
        و بازم ممنونم از گرمای وجودت🤗

      2. نگار رزاقی

        قربونت بشم بلین عزیزم
        ممنونم که لطف دارین همیشه شاد و پر از لبخند باشید

  2. عزیزم من قبلا درست کردم نمیدونم چرا گاهی که پودرقندمیریزم قشنگ ترک نمیکنه میگی به خورد کوکی میره. انگازنه انگار پودرقندریختم پودرقندش اینجوری خوشگل نمیشه دلیلش چیه

  3. سلام نگار جان اگر دسترسی به روغن گیاهی نداشتیم میشه از روغن جامد استفاده کرد؟بجای عصاره وانیل جایگزین پودر وانیل میشود؟مقدارش فرق دارد یاخیر؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم فقط از روغن مایع افتاب گردان یا روغن زیتون استفاده کنید
      بله ولی عصاره طعم بهتری داره
      ولی بازم اگه خواستین جایگزین کنین ۲/۳ قاشق چای خوری بزنین

  4. سلام نگار جان عالی بود آموزشتون
    پر روزی و همیشه موفق باشید
    سپاس بانوی مهربان😘🥰🌹💖

  5. سلام عزیزم واقعا آموزش و ایده ی فوق العاده ای بود عاشقش شدم یه دنیاهای ممنونم ازت 😍🙏🌹🌹🌹🌹

  6. سيما حاجيان

    سلام نگارجانم بی نهایت ممنون از آموزش های عالیتون ❤️ یک سوال داشتم برای فرهای گازی که همزمان نمیشه بالا و پایین فر روشن باشه باید چکار کرد؟

    1. نگار رزاقی

      سلام سیما جان فر را از نیم ساعت قبل گرم کنین و فقط با شعله پایین پخت رو انجام دهید

  7. نسرین لطفی

    عالی بودعالی نگار جان‌ فقط ی سوال پودر اسپرسو با پودرقهوه فرق میکنه اگر اینطوره میتونم جایگزین کنم

      1. سلام پانی عزیزم
        بله می تونین فقط دقت کنین اگه آردتون شل شد توی یخچال بگذارید

  8. امکانش هس مقداری از شکر دستور را کم کنیم ؟؟؟ چند گرم کم بشه رسپی به مشکل نمیخوره ؟؟؟؟

    1. نگار رزاقی

      سلام سودابه جان من تست نکردم می تونین امتحان کنین
      اصلا هم طعم شیرینی هم نداره

  9. نگارجان خسته نباشی واقعاکارت عالی فقط اینکه من توستردارم اشکالی نداره همین مقدارموادرودرست کنم بعدتوچندسری بزارم برای پخت؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم نه ایرادی نداره مابقی مواد رو در یخچال نگه داری کنین موفق و پیروز باشید

  10. نگارجون من الان کوکی خوشمزه رودرست کردم طعمش عالی بودخوب شداولش چسبناک بوددوساعت گذاشتم یخچال خوب شدفقط چون روغن زیتونم طعم داربودطعمش توکوکی مشخص بودواین برای همه خوش آیندنیست

  11. سلام نگار جون ممنون از آموزش عالیت .من فر گازی دارم برای پخت شیرینی سینی فر رو طبقه بالا میذارم ولی قسمت وسط سینی بیشتر حرارت میگیره وبعضی وقتا زیر شیرینی میسوزه حرارت وسط نسبت به دوطرف بیشتره چیکار کنم سینی فر روخالی کف فر بذارم درست میشه؟

  12. مهسا موسوی

    سلام قنادجان خسته نباشی و ممنون از آموزش خوبت
    در صورت شل و چسبناک شدن مواد امکانش هست مقداری آرد بهش اضافه کرد ؟؟

  13. سلام نگار جان
    ممنونم از آموزش خوشمزه‌ات. من درست کردم و دو تا سوال برام پیش اومد:
    ۱- اولش خیلی خوب و پف کرده بود ولی بعد از اینکه از فر در اومد پف کوکی‌ها خوابید و تخته‌ای شد. مشکل چی بوده؟
    ۲- از کجا بفهمیم کوکی کامل پخته؟ بعد از ۱۲ دقیقه احساس کردم هنوز نپخته و تا ۱۵ دقیقه پختم. کوکی‌ها نرم هستن و ترد نشدن. باید اینطوری باشه؟

    1. نگار رزاقی

      سلام فایزه عزیزم
      1.اینکه یک مقدار پفش نسبت به داخل فر بودن بخوابه که طبیعی هست ؛ عکسش رو از چت کنار برام بفرستین تا ببینم
      2.بعد از ۱۲ دقیقه پختش در دمای 175 درجه کامل هست و این کوکی حالت بروانی کیک داره
      ارزوی سلامی و شادیتون رو دارم

  14. چقددددرررر جذااااب و عاللللیییی بود مررررسسسییی از این که این تجربه رو با ما به اشتراک گذاشتید بسیارررر بسیارررر مفید و عالی بود دمتون گرررم پر خیر و برکت باشید و این انرژی ها چندین و چند برابر به شما به زندگیتون برگرده

    1. نگار رزاقی

      ممنونم غزال عزیزم که بهم لطف دارین خدا به شما و عزیزانتون سلامتی و شادی بده

  15. حانیه قهیه ئی

    نگارجون همزن من سری پدل یا پنجه همزن نداره میشه راهنمایی بفرمائید.🙏🙏

    1. نگار رزاقی

      سلام حانیه جانم با سری معمولی بزنین.
      تخم ها رو 3 تا بزنین که به دستگاه فشار نیاد

      1. حانیه قهیه ئی

        ممنونم نگارجون از پاسخگوییتون .🙏🙏🌹
        فقط اینکه اگه سه تا تخم مرغ بزنم رسپی دیگه احتیاج به تغییر نداره اصلا؟؟

      2. نگار رزاقی

        سلام عزیز دلم
        باید تمام رسپی رو به نسب تعداد تخم مرغی که می خواین در بیارید

  16. مریم حسینی

    سلام نگار عزیز، خمیر من اصلا به حالت گرد در نیومد منم مقدار آرد رو کردم ۵۰۰ گرم ولی هنوزمبه دست میچسبید. بعد که تو فر گذاشتم خیلی پهن شد، به نظرتون دلیلش چیه؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کوکی های شکلاتی تون سفت بشن

  17. سلام نگار جان.ممنون بابت اموزش خوبتون.فقط یه سوال میشه بجای روغن گیاهی،روغن معمولی استفاده کنیم!؟؟

  18. سلام عزیزدلم اموزشتون بی نظیربود لطفا اموزش کوکی های بیشتری بزارید اینکه این کوکی باروغن مایع بود عالی بود چون کره وبوی کره خوشایند نیست واقعا
    لطفا اموزشای بعدی کوکی هم باروغن مایع گیاهی باشه ولطفا خواهشا کوکی های بیشتری اموزش بدید کوکی ردولوت کوکی هویج سپاس فراوان🌸🌱

    1. سلام سمیرای عزیزم
      خوشحالم که از آموزش کوکی های شکلاتی خوشتون اومده
      طعم و عطر روغن هم سلیقه ای هست و خیلی از افراد علاقه به مزه و طعم کره هم دارن

  19. اکرم جمشیدی

    سلام نگار عزیز .مهربان. صمیمی. پرانرژی . از خداوند برات بهترین ها رو آرزو میکنم
    یه سوال…من نمی‌دونم چطور یه کیک فوندانتی با تزیین رو قیمت گذاری کنم لطف میکنید بهم یاد بدید

  20. اکرم جمشیدی

    سلام نگار عزیز و دوست داشتنی لطفاً تو آموزشهات طرز درست کردن کیک سابله رو هم بزار ..به نظرم ارزش درست کردنش رو داره ..البته با توضیحات تو یه چیز دیگه است ،،😁اعتماد بنفس مون میشه هزار

    1. سلام اکرم عزیزم
      دست به کار بشین
      تا درست کنم زمان بر هست با کمی آزمون و خطا می بینین یکی از این کیک های سابله رو درست کردین

  21. سلام نگار عزیزم 💖من هم ارزو دارم یک روز مثل شما قناد ماهری بشم ،برای همین با اینکه ۱۱سالمه هر روز شیرینی میپزم ممنونم از رسپی های عالی شما❤❤❤

    1. سلام طهورا عزیزم
      خیلی خوشحالم که علاقع زیادی به شیرینی پزی دارید
      با توجه به هزینه فرصت زمانی و علاقه شما به امید خدا زمانی که هم سن می میشوید با گسترش آمزوزش ها و رشد و تعالی دنیا در تمام جهات از من خیلی خیلی حرفه ای تر خواهید شد و با عشق و علاقه می تونین دل افراد زیادی رو شاد کنین

  22. سلام نگارجون،مث همیشه کارات عالی هستن ومن باهمین اعتماد بهت کیک کافیشاپی با باتر کریم آمریکایی وکیک کافیشاپی باسس شکلاتی روبدون اینکه تست کنم بردم کافیشاپ حتی یک کیلو ازکوکی برفی رو بردمو یه جا فروختم و باخوشحالی برگشتمو دعات کردم😍خیلی لذت داشت وواقعا باید اسمشو گذاشت لذت شیرین😍امیدوارم زود بفروشنو بازم سفارش بدن

    1. نگار رزاقی

      سلام فایزه جانم امیدوارم همیشه زندیگیتون پر از موفقو یت و پیروزی باشه
      حالا وقتشه دست به کار بشین به کافه های بیشتری پیشنهادات خوشمزتون رو بدین

  23. نگین عزیری

    سلام نگار جون چه مدت میشه این کوکی هارو نگه داشت؟حتما باید توی یخچال بمونه یا توی محیط خونه هم میشه؟اگر مواد اضافه آوردیم میشه بزاریم فریزر بعدا دوباره یخش آب بشه ومجدد بزاریم توی فر؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیزم در دمای محیط تا ۱۰ روز کیفیتش خوب می‌مونه داخل یخچال تا ۳ هفته میمونه و می تونین خمیر کوکی کرانچی رو هم فریز کنین و بعدا استفاده کنید

  24. مریم نیکومنش

    سلام قناد جان
    من این کوکی رو با دستور شما درست کردم عالی شد. ممنونم ♥️♥️

    1. نگار رزاقی

      سلام مریم عزیزم ممنون از خودتون بابت توانمندی در درست کردن این رسپی فوق العاده همیشه سلامت و شاد باشید

  25. سلام نگار عزیز بابت آموزش‌های خوبتون ممنونم واینکه من کوکی برفی روند بار درست کردم خیلی استقبال شد ولی دوبار آخری که درست کردم و همه مراحل رو مثل قبل ودقیقا طبق دستور شما انجام دادم. داخل فر پفش نرماله وقتی بیرون میارم کمی که سرد شد پفش می‌خوابه تا جایی تخت میشه

    1. سلام عزیز دلم
      مواد اولیتون رو تغییر دادین؟
      ممکنه از آردتون باشه یا اینکه تنظیم دمای فرتون به هم خورده

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته