آموزش کیک هندونه ای کارتونی

مواد لازم و نکات کیک هندونه ای کارتونی

مواد لازم کیک هندونه ای کارتونی

مواد لازم و نکات کیک هندونه ای کارتونی

رسپی استفاده کیک اسفنجی پایه

آموزش کیک هندونه ای کارتونی

سلام قناد جون بریم با هم همدیگه برای یلدای امسال این کیک هندونه ای کارتونی رو یاد بگیریم بریم شروع کنیم

1.مرحله اول کیک هندونه ای کارتونی

ابتدا یک کیک اسفنجی 6 تخم مرغی رو در قالب 20 سانتی درست میکنیم
سپس رویه ی کیک رو برش میزنیم و بعد گوشه های دایره ای رو به یک اندازه می‌بریم تا به شکل قاچ هندونه در بیاد

برش-اسفنج-برای-کیک-هندونه

2.مرحله دوم کیک هندونه ای کارتونی

و حالا از بغل وسط کیک رو به اندازه ی دو سانت برش میزنیم و خالی میکنیم

تو-خالی-کردن-اسفنج-برای-کیک-هندونه

3.مرحله سوم کیک هندونه ای کارتونی

تو مرحله ی بعد خامه قنادی فرم گرفته شده رو به سه رنگ سبز، قرمز و سفید در میاریم و داخل قیف میریزیم در انتهای ویدئو اندازه خامه رنگی مورد نیاز هر بخش رو براتون گذاشتم

درست-کردن-خامه-سبز-و-صقرمز-برای-کیک-هندونه

4.مرحله چهارم کیک هندونه ای کارتونی

وسط فضای خالی کیک یه دستمال میذاریم تا سطحش صاف بشه سپس به این شکلی که میبینید با خامه های رنگی کیک رو کاور میکنیم
وسط کیک رو با کمک پالت بالا نگه میداریم و دستمال رو بیرون میاریم و با اضافه ی خامه ی قرمز
وسط کیک رو پر میکنیم و بعد با ماسوره ی 1m روش رو شکوفه های زیبا میزنیم حالا بریم سراغ کارتونی کردن کیک هندونه ای مون

کاور-کردن-کیک-هندونه

5.مرحله پنجم کیک هندونه ای کارتونی

خامه ی قنادی یا خامه ی صورتی رو آب میکنیم به طوری که به نقطه‌ ی جوش برسه و بعد شکلات های سکه ای رو درونش مینذاریم تا آب بشه و گاناش مون بدست بیاد

درست-کردن-گاناش-برای-کیک-هندونه

6.مرحله ششم کیک هندونه ای کارتونی

گاناش رو داخل قیف میریزم اجازه میدیم کمی از دما بیافته و سفت بشه و سپس روی خطوط موجود در حجم کیک خط میکشیم اینشکلی

قناد جونم پاييز ثانیه ثانیه میگذره یادت نره اینجا کسی هست که به اندازه تمام برگ های رقصان پاییز برات آرزوی خوب داره
عمرت یلدایی، دلت دریایی و روزگارت بهاری
یلدایی خوشی رو برای همتون آرزو میکنم خدانگهدار

14 دیدگاه دربارهٔ «آموزش کیک هندونه ای کارتونی»

  1. سلام نگار جون ممنون بابت آموزش خوبتون فقط ی سوال داشتم اینکه امکانش هست دیگه وسط کیک خالی نکنیم؟ و طرح ساده ای باشه؟

    1. نگار رزاقی

      سلام فاطمه عزیزم وقتتون بخیر و شادی
      بله فاطمه جان می تونین کیک رو از وسط به ۲ لایه هم تقسیم کنین و بینش رو فیلینگ گذاری کنین.
      آرزوی لحظه های شادی رو براتون دارم

  2. سلام.عالییییی بود نگار جان عزیز.تونستم بقیه ویدئو رو بالاخره از طریق سایتتون ببینم.مثل همیشه آموزشاتون عالی بود نگار جان.🙏🌹

  3. سلام نگار جان ممنون از آموزش های کاربردی که رایگان به ما ارائه میدی
    عزیز برای خطوط کیک های کارتنی گاناش،خوبه شره نمیکنه
    من میخوام کیک کارتنی درست کنم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته