مواد لازم و نکات کیک هندونه ای کارتونی
مواد لازم و نکات کیک هندونه ای کارتونی
آموزش کیک هندونه ای کارتونی
سلام قناد جون بریم با هم همدیگه برای یلدای امسال این کیک هندونه ای کارتونی رو یاد بگیریم بریم شروع کنیم
1.مرحله اول کیک هندونه ای کارتونی
ابتدا یک کیک اسفنجی 6 تخم مرغی رو در قالب 20 سانتی درست میکنیم
سپس رویه ی کیک رو برش میزنیم و بعد گوشه های دایره ای رو به یک اندازه میبریم تا به شکل قاچ هندونه در بیاد
2.مرحله دوم کیک هندونه ای کارتونی
و حالا از بغل وسط کیک رو به اندازه ی دو سانت برش میزنیم و خالی میکنیم
3.مرحله سوم کیک هندونه ای کارتونی
تو مرحله ی بعد خامه قنادی فرم گرفته شده رو به سه رنگ سبز، قرمز و سفید در میاریم و داخل قیف میریزیم در انتهای ویدئو اندازه خامه رنگی مورد نیاز هر بخش رو براتون گذاشتم
4.مرحله چهارم کیک هندونه ای کارتونی
وسط فضای خالی کیک یه دستمال میذاریم تا سطحش صاف بشه سپس به این شکلی که میبینید با خامه های رنگی کیک رو کاور میکنیم
وسط کیک رو با کمک پالت بالا نگه میداریم و دستمال رو بیرون میاریم و با اضافه ی خامه ی قرمز
وسط کیک رو پر میکنیم و بعد با ماسوره ی 1m روش رو شکوفه های زیبا میزنیم حالا بریم سراغ کارتونی کردن کیک هندونه ای مون
5.مرحله پنجم کیک هندونه ای کارتونی
خامه ی قنادی یا خامه ی صورتی رو آب میکنیم به طوری که به نقطه ی جوش برسه و بعد شکلات های سکه ای رو درونش مینذاریم تا آب بشه و گاناش مون بدست بیاد
6.مرحله ششم کیک هندونه ای کارتونی
گاناش رو داخل قیف میریزم اجازه میدیم کمی از دما بیافته و سفت بشه و سپس روی خطوط موجود در حجم کیک خط میکشیم اینشکلی
قناد جونم پاييز ثانیه ثانیه میگذره یادت نره اینجا کسی هست که به اندازه تمام برگ های رقصان پاییز برات آرزوی خوب داره
عمرت یلدایی، دلت دریایی و روزگارت بهاری
یلدایی خوشی رو برای همتون آرزو میکنم خدانگهدار
ممنون از آموزش عالیتون❤️💋🌹
مرسی عزیز دلم
موفق و شاد باشید
ممنونم از آموزش های بسیار کامل و عالی تون🌹
مرسی رستا عزیزم دلم که لطف دارین
سلام نگار جون ممنون بابت آموزش خوبتون فقط ی سوال داشتم اینکه امکانش هست دیگه وسط کیک خالی نکنیم؟ و طرح ساده ای باشه؟
سلام فاطمه عزیزم وقتتون بخیر و شادی
بله فاطمه جان می تونین کیک رو از وسط به ۲ لایه هم تقسیم کنین و بینش رو فیلینگ گذاری کنین.
آرزوی لحظه های شادی رو براتون دارم
سلام وقت بخیر
طعم شکلات سکه ای با شکلات تخته ای فرق داره؟
سلام رضوان عزیز بله هر برندی طعم مخصوص خودش رو داره
سلام.عالییییی بود نگار جان عزیز.تونستم بقیه ویدئو رو بالاخره از طریق سایتتون ببینم.مثل همیشه آموزشاتون عالی بود نگار جان.🙏🌹
ممنونم ازلطفتون سارای عزیزم همیشه شاد و سلامت باشید
سلام عزیزم،بابت آموزش های بسیار عالی و مفیدت ممنونم❤️❤️❤️❤️
مرسی فاطمه عزیزم
ممنونم که لطف دارین
سلام نگار جان ممنون از آموزش های کاربردی که رایگان به ما ارائه میدی
عزیز برای خطوط کیک های کارتنی گاناش،خوبه شره نمیکنه
من میخوام کیک کارتنی درست کنم
سلام عزیزم
نه توی همین آموزش هم ؛ روش استفاده رو گفتم با همین روش گاناش رو درست کنین عزیزم