آموزش کیک هویج پنیری

مواد لازم کیک هویج پنیری

مواد لازم کیک هویج پنیری

مراحل درست کردن کیک هویج پنیری

مراحل درست کردن کیک هویج پنیری

نکات مهم کیک هویج پنیری

مرحله اول : درست کردن کرم پنیری

اول فیلینگ پنیری داخلش رو آماده می کنیم پنیر خامه ای رو داخل یک کاسه میریزیم
با مفتول هم میزنیم تا باز بشه سپس شکر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم
و بعد نشاسته ذرت رو اضافه می کنیم و هم می زنیم
و در آخر هم آب لیموی تازه رو کل مواد رو بخوبی با مفتول هم می زنیم تا یک کرم یکدستی بدست بیاد
کرم رو داخل یک قیف یکبار مصرف با سر ماسوره ای ۱M میریزیم و میذاریم کنار

درست کردن کرم پنیری برای کیک هویج

مرحله دوم : درست کردن مایع اولیه کیک

تو مرحله بعدی زرده تخم مرغ رو به همراه شکر، نمک،عصاره وانیل و عسل داخل یک ظرف میریزیم و با مفتول بخوبی هم میزنیم
حالا کره آب شده و شیر رو اضافه می کنیم و دوباره بخوبی هم میزنیم تا یکدست بشه
آرد و پودر دارچین رو روی مواد الک می کنیم و با مفتول به آرومی هم میزنیم
تا آرد داخل کل مواد پخش بشه و در آخر هم هویج رنده شده رو اضافه می کنیم و هم می زنیم
قسمت اول مایه کیک هویج آماده شد

درست کردن مایع اولیه کیک هویج پنیری

مرحله سوم : درست کردن مرنگ کیک

حالا سفیده های تخم مرغ رو با دور هم زن، شروع می کنیم به هم زدن تا حالت فومی شکل بگیره
و سپس، شکر رو کم کم اضافه می کنیم بعد با دور تند تا جایی هم میزنیم
که سفیدمون به مرحله قله خمیده برسه یعنی روی مفتول حالت خمیده داشته باشه

درست کردن مرنگ برای کیک هویج

مرحله چهارم : ترکیب مایع اولیه کیک با مرنگ

یک سوم مرنگ رو به مایع کیکی که آماده کرده بودیم اضافه می کنیم
با مفتول به آرومی هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد مابقی مواد رو اضافه می کنیم و بخوبی هم میزنیم
مایع کیک هویج آماده شد

ترکیب کردن مایع کیک اولیه با مرنگ

مرحله پنجم : ریختن مایع کیک در قالب

یه قالب 20 سانتی برمیداریم کف و دیواره هاش رو کاغذی روغنی پهن می کنیم
برای اینکه کاغذ روغنی دیواره به خوبی به قالب بچسبه دیواره قالب رو با استفاده از فرچه چرب می کنیم
مایع کیک رو داخل قالب میریزیم

ریختن مایع کیک در قالب

مرحله ششم : پایپ کردن پنیر خامه ای روی مایع کیک هویج

حالا مواد رو درون قالب میریزیم

پایپ کردن پنیر خامه روی مایع کیک هویج

مرحله هفتم : پخت کیک هویج پنیری درون فر

میره برای پخت داخل فر از قبل گرم شده به دمای 170 درجه سانتی گراد با المنت روشن پایین به مدت 25 دقیقه پنج دقیقه آخر رو روهم روشن می کنید

پخت کیک اسفنجی درون فر

مرحله هشتم : جدا کردن کاغ روغنی از کیک هویج

بعد از پخت، کیک هویج رو از داخل فر بیرون میاریم کمی که از دما افتاد کاغذ روغنی دور رو جدا می کنیم
و بعد از درون قالب بیرونش میاریم و اجازه میدیم که کاملا خنک بشه

جدا کردن کاغغذ روغنی از قالب

مرحله نهم : تزیین نهایی

حالا پنیر خامه ایی باقی مونده رو روش می مالیم
و با استفاده از انواع مغزی جات و پودر دارچین کیک رو دیزاین می کنیم
قناد جان طعم و ظاهر این کیک هویج فوق العادس و کاملا خاص و جدیده
یادت بمونه که حتما به کافه ها پیشنهادش بدی تا همه بتونن از این کیک عالی تو لذت ببرن
نوش جان
خداحافظ

تزیین نهایی کیک هویج

7 دیدگاه دربارهٔ «آموزش کیک هویج پنیری»

  1. سلام نگار جون ممنون از دستورهای عالیتون یک سوال داشتم میشه آبلیمو رو از کرم حذف کرد و به جایش چیز دیگه ای زد

  2. نرگس درویش نیا

    سلام قناد جان میشه مواد دو برابر کرد در قالب ۲۷سانت ریخت؟واینکه مدت زمان پخت و دمای فر تغییر میکنه؟

    1. سلام نرگس عزیزم بله .
      مدت زمان و دمای فر را تغییر ندین و بعد از زمان پخت داخل کیک را با سیخ چوبی تست کنین و اگر هنوز نپخته بود زمان پخت را افزایش دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته