تزیین کیک با گل های رنگین کمانی

مرحله اول : برش زدن سیب

با یک رنده سیب را به ورقه های خیلی نازک برش می زنیم

رنده کردن سیب برای تزیین کیک

مرحله دوم : رنگ کردن برگه های سیب

با استفاده از رنگ های خوراکی مختلف و قلمو مویی باریک لبه های برگه های سیب را رنگ آمیزی می کنیم .

زنگامیزی سیب برای تزیین کیک

مرحله سوم: خشک کردن برگه ها

برگه های رنگ آمیزی شده را روی یک سطح برآمده میچینیم و از یک سمت جمعش می کنیم تا شکل گلبرگ بگیره و آن ها را زیر نور آفتاب خشک می کنیم .

فرم دادن به گلبرگ سیب برای تزیین کیک-min

مرحله چهارم: پایپ کردن باترکریم های رنگی

باترکریم را درست می کنیم ؛ آن را به چندین رنگ مختلف در میی آوریم و سپس روی یک سطح صاف رنگ ها را کنار یک دیگر می کشیم

پایپ کردن باترکریم های رنگی برای تزیین کیک

مرحله پنجم: پتینه کاری باترکریم

با استفاده از ابزار کاردک نقاشی از گوشه قسمتی از باترکریم را جمع می کنیم و روی سطح کیک به اندازه های مختلف و جهات مختلف می کشیم

برداشتن باترکریم برای تزیین کیک
تزیین کیک با سیب و باترکریم

2 دیدگاه دربارهٔ «تزیین کیک با گل های رنگین کمانی»

  1. چقدر زیبا و متفاوت و آسون بود. مرسی نگارجون. یه سوال داشتم، برای خشک شدن سریع گلبرگها، میشه از فر استفاده کرد؟ با چه دمایی و چند دقیقه؟
    ویا از میوه خشک کن؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته