مرحله اول : برش زدن سیب
با یک رنده سیب را به ورقه های خیلی نازک برش می زنیم
مرحله دوم : رنگ کردن برگه های سیب
با استفاده از رنگ های خوراکی مختلف و قلمو مویی باریک لبه های برگه های سیب را رنگ آمیزی می کنیم .
مرحله سوم: خشک کردن برگه ها
برگه های رنگ آمیزی شده را روی یک سطح برآمده میچینیم و از یک سمت جمعش می کنیم تا شکل گلبرگ بگیره و آن ها را زیر نور آفتاب خشک می کنیم .
مرحله چهارم: پایپ کردن باترکریم های رنگی
باترکریم را درست می کنیم ؛ آن را به چندین رنگ مختلف در میی آوریم و سپس روی یک سطح صاف رنگ ها را کنار یک دیگر می کشیم
مرحله پنجم: پتینه کاری باترکریم
با استفاده از ابزار کاردک نقاشی از گوشه قسمتی از باترکریم را جمع می کنیم و روی سطح کیک به اندازه های مختلف و جهات مختلف می کشیم
چقدر زیبا و متفاوت و آسون بود. مرسی نگارجون. یه سوال داشتم، برای خشک شدن سریع گلبرگها، میشه از فر استفاده کرد؟ با چه دمایی و چند دقیقه؟
ویا از میوه خشک کن؟
سلام ندا جانم نه متاسفانه نمیشه