دسر پاولوا کیک فرانسوی

مواد لازم مرنگ پاولوا و کرم پاولوا

مواد لازم پاولوا کیک نگار رزاقی

نکات مهم پخت پاولوا

نکات مهم پاولوا کیک

آموزش دسر خوشمزه پاولوا

🌅یه وقتایی انجام یه کارایی در اختیار خودت نیست انگار که خدا میخواد تو به اون سمت هدایت بشی و تو اون لحظه تو فقط باید به ندای قلبت گوش کنی❤️

✨آموزش کیک پاولوا برای من دقیقا همين طور بود اصلا روحمم از وجود همچین دسر خفنی تو دنیا خبر نداشت ولی یه روز که داشتم تو اینترنت چرخ میزدم یهو اومد جلو چشمم و مجذوب و عاشقش شدم درستش کردم و عمیقا دیوانه ظاهر و طعمش شدم طعمش باورنکردنی بود😍

🌈بچه ها این دسر یکی از شاهانه ترین و محبوب ترین دسر های دنیاست که داستان اختراعشم واقعا شنیدنیه🔈 و حالا آموزشش رو با عشق تقدیم نگاه های مهربونتون میکنم 🍬

. دسر پاولووا (Pavlova)، که به افتخار آنا پاولووا،

بالرین روسی، نامگذاری شده، دسری است که از مرنگ، خامه و انواع میوه‌ها تهیه می شود.

این دسر متعلق به منطقه استرالیا و نیوزیلند است و آنقدر در میان مردم این دو کشور محبوب بوده و در فرهنگ آشپزی آنها اهمیت دارد که آن را در جشن ها و مناسبت های مهم سرو می کنند

فوت و فن پخت دسر پاولوا  برای یکدست و پفکی شدن مرنگ باید از پودر قند استفاده کنید.

اگر پودر قند در دسترس نداشتید از شکر دانه ریز هم می‌توانید استفاده کنید.

همیشه قبل از درست کردن شیرینی‌هایی که در آن‌ها سفیده تخم مرغ هم زده شده به کار رفته است

از تمیز بودن همزن و کاسه آن مطمئن شوید.

کوچکترین آثار چربی و مواد دیگر از پف کردن و سفت شدن سفیده تخم مرغ جلوگیری می‌کنند.

ممکن است بعد از انجام مرحله به مرحله تمام دستورات، دسر پاولوا باز هم ترک بخورد.

نگران نباشید ترک خوردن پاولوا به این معنا نیست که شما جایی اشتباه کرده‌اید.

رکورد بزرگ ترین دسر پاولووا همان طور که گفتیم در مورد خاستگاه این دسر بحث وجود دارد و دو کشور نیوزلند و استرالیا ادعای مالکیت آن را دارند.

با این حال، اسناد و مدارک نشان می دهد که احتمالا نیوزلند اولین کشوری بوده که این دسر را تهیه کرده است.

به همین مناسبت، موزه ملی نیوزلند در اولین سالگرد تاسیسش در سال ۱۹۹۹ بزرگ ترین دسر پاولووا در دنیا را به وجود آورد.

مراسم رونمایی از این دسر بزرگ در حضور نخست وزیر وقت نیوزلند انجام شد.

بعدها این رکورد توسط دانشجویان دانشکده فنی در سال ۲۰۰۵ شکسته شد و این دانشجویان موفق شدند دسری بزرگ تر بپزند.

دسر پاولووایی که آن ها درست کردند ۶۴ متر طول داشت در حالیکه طول دسر موزه ملی تنها ۴۵ متر بود.

ظاهرا رقابت بر سر تولید بزرگ ترین دسر پاوولوا در نیوزلند بسیار داغ است. در سال ۲۰۱۰ سرآشپزی مشهور به نام آرون کمپبل دسری غول پیکر به مساحت ۵۰ متر مربع تهیه کرد و آن را در کلیسای جامع شهر کرایست چرچ نیوزلند به نمایش گذاشت.

0:00 – مقدمه

0:26 – طرز تهیه مرنگ پاولوا کیک فرانسوی

2:22 – فرم و شکل دادن پاولوا کیک فرانسوی

3:36 – پخت پاولوا کیک فرانسوی

3:33 – پکرم مخصوص پاولوا کیک فرانسوی

3:53 – فیلینگ گذاری و تزیین نهایی پاولوا کیک فرانسوی

4:45 – مواد لازم پاولوا کیک فرانسوی

8 دیدگاه دربارهٔ «دسر پاولوا کیک فرانسوی»

  1. سلام خیلی ممنون از این کار خوبی که انجام دادین واقعا تو اینستا دسترسی ها سخت شده بود و اطلاعات موقعی که میخواستیم بالا نمی امد هزار بار تشکر 🙏🌺

    و در مورد دسر پاولوا
    از قبل باید فر رو روشن کنیم و بزاریم گرم بشه ؟ اگر اره دما چقدر باشه و چند دقیقه؟
    و بعد گذاشتن دسر داخل فر گفتید که دما رو تا ۱۲۰ درجه پایین بیاریم برای پخت.

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم خیلی خوشجالم که تونستیم به شما دوستان عزیز خدمت کنم.
      در مورد دسر پاولوا هم دقیقه ۳ تا ۳.۳۰ رو دوباره ببینید.
      در نکات تکمیلی هم توضیحات نوشته شده.
      روی دمای ۱۵۰ درجه فر رو گرم می کنیم ؛ زمانی که سینی رو داخل فر می زاریم دما رو تا ۱۲۰ درجه پایین میاریم .
      آرزوی موفقیت و شادیتون رو دارم

  2. سلام ممنون از آموزش خوبتون میشه بگید چه مدت میشه این دسر رو نگهداری کرد ؟آیا بلافاصله باید مصرف بشه ؟
    و به چه روشی باید نگهداری کرد آیا حتما باید تو ظرف در دار باشه

  3. سلام ممنون از آموزش عالی تون ماندگاری این دسر چقدره و میتونیم یک یا دو روز قبل از مراسم درستش کنیم؟
    اگه جواب بله ست تزئین رو آخرین روز باید انجام بدیم درسته؟

    1. سلام فرشته جانم بله دقیقا درسته می تونین از قبل درست کنین و تزیینش رو همون روز انجام بدین

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته