مواد لازم اسفج کیک شکلاتی و باترکریم آمریکایی
نکات مهم پخت کیک شکلاتی و باترکریم آمریکایی
آموزش کیک شکلاتی و باترکریم آمریکایی
✅❌✅مقدار مواد لازم در کپشن ✅❌✅
1️⃣👈🏻مواد لازم کیک اسفنجی شکلاتی :
تخم مرغ : 2عدد
پودر کاکائو : 60 گرم
روغن :60گرم
شکر:170 گرم
آرد :150 گرم
وانیل :یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید :یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین :1/2 قاشق چایخوری
بگینک پودر :1/2قاشق چایخوری
آبجوش:200 میلی لیتر
شیر:75 میلی لیتر
پودر قهوه فوری :یک قاشق غذاخوری
. 2️⃣👈🏻مواد باتر کریم آمریکایی :
کره به دمای محیط رسیده :300 گرم
پودر کاکائو :50 گرم
پودر قند :200 گرم
شکلات تلخ :80 گرم
خامه صبحانه :60 گرم
✅نکته :ب ای اینکه باتر کریم لطیف تری داشته باشید بهتره از آیسینگ شوگر استفاده کنید
. 3️⃣👈🏻مواد لازم سس شکلاتی (گاناش) شکلات سفید سکه ای شیرین یا تلخ :130 گرم خامه صبحانه :130 گرم . ❌❌توجه نکات کلیدی در اسلاید آخر همین پست❌ ❌
🌍در تمام دنیا کمتر کسی را پیدا میکنید که کیک شکلاتی را دوست نداشته باشه 😉
🍫کیک شکلاتی چه به عنوان میان وعده و چه به عنوان دسر، محبوبیت زیادی دارند❤️
در هر کجای دنیا که به یک کافه بروید، کیک شکلاتی جز عضو جدایی ناپذیره منونه📜
👈🏻به بهانه همین محبوبیت، تصمیم گرفتم یکی از بهترین کیک های شکلاتی دنیا را به شما معرفی کنیم😍
همچنین به کسانی که قصد کسب کار در زمینه قنادی و ارائه کیک کافی شاپی به کافه هارو دارن پیشنهاد میکنم که حتما این کیک شکلاتی رو به عنوان یکی از آیتم های خود ارائه دهند چون واقعا طعم خوشمزه و خاصی داره و در کمتر جایی میتونن همچین کیک شکلاتی لذیذی رو امتحان کنن .
👈🏻 این کیک شکلاتی بهترین کیک شکلاتی با کلیه ترفندهای لازم، همان چیزی ست که همه ما به دنبالش هستیم. من دستورالعملی برای شما گذاشان که نتیجه آن یک کیک شکلاتی نرم و لطیف است که طعم شکلاتی کامل و واقعی خواهد داشت. این کیک مرطوب نه تنها خشک نیست بلکه به سرعت در دهان شما ذوب میشود.
درست کردن این کیک بسیار آسان است و همه عاشقان شکلات را خوشحال خواهد کرد و در مجموع این کیک رویایی شکلاتی بهترین روش برای کسانی است که به دنبال یک کیک شکلاتی عالی هستند تا دلی از عزای شکلات درآورند.
این کیک برای تولد یا جشن هم خیلی مناسب است .اگر دوست دارید که کیک شما طعم قهوه هم داشته باشد میتوانید مقداری پودر اسپرسوی فوری به دستورالعمل اضافه کنید.
بسته به میزان طعمی که مد نظر شماست، از ۱ تا ۳ قاشق چایخوری پودر اسپرسو میتوانید استفاده کنید. اگر بخواهید آن را به صورت کاپ کیک درآورید طبق دستورالعمل خمیر را آماده کنید.
دو قالب کاپ کیک با ۱۲ حفره را آماده کرده و در هر کدام از حفرهها یک قالب کاغذی بگذارید.
خمیر را به طور مساوی داخل قالبهای کاغذی بریزید به طوری که ۳/۴ ارتفاع قالب را پر کند.
آنها را داخل فر گرم شده برای پخت بگذارین در صورتی که مبتلا به بیماری سلیاک و یا حساسیت به گندم هستید میتوانید از آرد بدون گلوتن با همین نسبت استفاده کنید.
نگهداری کیک در دمای اتاق باعث نرم ماندن آن میشود، اما به این صورت زمان زیادی نمیتوان آن را نگه داشت، اما میتوان آن را در ظرفی دردار و در یخچال به مدت ۴ روز نگهداری کرد.
برای فریز کردن کیک، دو لایه کیک را به صورت جداگانه در سلفون پیچانده و دور آن کاغذ آلومینیوم بپیچانید سپس در ظرفی دردار نگهداری کنید.
برای استفاده مجدد، از شب قبل در یخچال بگذارید سپس آن را در دمای اتاق گذاشته و با باترکریم تزئین کنید.
کیک باقیمانده به خوبی فریز میشود.
اگر بخواهید کیک تختهای درست کنید باید آن را در قالب کیک تختهای به ابعاد ۳۳× ۴۵ سانت بریزید.
ترفندهای مهم برای بهترین کیک شکلاتی مواد را چشمی نریزید.
هر چیزی در شیرینیپزی بر پایه و مبنای علمی بنا نهاده شده و همانطور که در آزمایشگاه هر چیزی را به اندازه درست استفاده میکنیم در اینجا هم در صورتی که اندازهگیری دقیق نباشد بر نتیجه کار تاثیر خواهد داشت.
سعی کنید اگر برایتان مقدور است یک ترازوی آشپزخانه مناسب شیرینی پزی تهیه کنید تا اندازهگیری دقیق باشد.
موقع خارج کردن کیک از فر مطمئن شوید که به خوبی پخته شده باشد، چون اگر کیک را زود بیرون بیاورید ممکن است وسط آن خمیر بوده و فرو برود و کیک شما چسبناک شود.
از یک خلال دندان استفاده کرده و در مرکز کیک فرو ببرید، خلال دندان باید تمیز بیرون بیاید. یک یا دو تکه ریز کیک به آن چسبیده باشد هم مشکلی ندارد، اما نه بیشتر. قبل از تزئین کیک اول بگذارید کیک خوب خنک شود،
سلام نگار جون ببخشید میگم من میلی لیتر رو چطوری حساب کنم مثلا 75میلی لیتر چقدر میشه یا 200میلی لیتر ؟؟؟؟ممنونم از شما
سلام معصومه عزیزم
از یک پیمانه مندرج که میلی لیتر داره استفاده کنید
یا می تونین توی گوگل به انگلیسی یا فراسی سرچ کنین
مثلا ۷۵ میلی لیتر روغن چند گرم است
سلام
میشه از خامه قنادی فرم گرفته برای گاناش استفاده کرد مثل خامه فرم گرفته رو تو ماکروویو حرارت بدیم تا آب بشه بعد استفاده کنیم ؟
بله میشه ولی توی این دستور خیلی شیرین میشه ، خامه ساده استفاده کنید بهتره
سلام
باتری کریم را میشه از روز قبل درست کرد و گذاشت توی یخچال
سلام شیوا جان ترجیحا این کار رو نکنین تا بیشترین کیفیت رو داشته باشید
سلام نگارجون میشه درموردشکلات توضیح بدیدچه شکلاتی خوبه چنددرصدباشه چه شکلاتی استفاده کنیم مثلامیشه شکلات تلخ روبرای کاور یا فیلینگ یاسس شکلات استفاده کرد جواب بدیدممنونم
سلام عزیزم
از شکلات های سکه ای که در لوازم قنادی ها به فروش می رسد مثل مارک کارات و سربون استفاده کنید
سلام استاد
من کیک رو درست کردم و مرحله خامه کشی رو انجام دادم الان کیکم تو یخچال هست
میخوام سس روی کیک رو آماده کنم
ولی نمیدونم مقدار مواد برای تهیه سس چقدر هست
ممنون میشم جواب بدید و مقدار مواد سس رو بهم بگید
با تشکر 🌺
سلام ارسطو عزیزم مقدار سس دستنر متناسب با سایز کیک گفته شده
سلام میشه نحوه درست شدن خامه شکلاتی بدون کره را بگید .
من یه بار درست کردم خامه م شل شد
سلام عزیز دلم
به خامه پودر کاکایو اضافه کنید عزیزم
سلام فاظمه عزیز
به خامه پودر کاکایو اضافه کنید عزیزم
همین طوری ؟
چند تا قاشق بریزم؟
بعد خامه دون دون نمیشه؟
سلام عزیزم
دون دون که میشه ، اگه می خواین یک دست بشه باید گاناش درست کنید خامه شکلاتی تیره رو ببینید
سلام عزیزم این که گفتید خامه به نقطه جوشش نزدیک بشه یعنی چند درجه؟
سلام بنیتا عزیزم
حالتی که از کناره ها شروع میکنه به جوشیدن
سلام نگار جون خوبی عزیزم ببخشید اگر جوش شیرین رو حذف کنیم از دستور مزه اش خراب میشه؟؟
سلام فاطمه جان لطفاً در رسپی تغییرات ایجاد نکنید
سلام عزیزم
برای قالب 20 چه مقدار مواد لازمه؟
سلام عزیز دلم با همین دستور می تونین بزنین یکم ارتافاع کیکتون کمتر میشه
سلام عزیزم
قالب۱۸ندارم برای قالب ۲۰ چه مقدار مواد لازمه؟
می تونین از همون رسپی هم استفاده کنین