مواد لازم شیرینی عید گلی مربایی
آرد :250 گرم
کره مکعب خورد شده:150گرم
آرد ذرت:یک قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ :سه عدد
پودر قند: 130 گرم
پوست لیمو رنده شده ریز:نصف قاشق چایخوری
عصاره وانیل : یک قاشق چایخوری
نمک :یه پنس
طرز تهیه شیرینی عید گلی مربایی
1.ابتدا فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید
2.کره، آرد، آرد ذرت، پوست لیمو، پودر قند و نمک رو داخل همزن یا غذا ساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا زمانی هم بزنید که خرده های ریز بدست بیاید
3.سپس زرده تخم مرغ و عصاره وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی بدست بیایید
4.خمیر رو روی سطح پهن کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید
5.هر قطعه رو توی دستتون گرد کنید هر اندازه هر توپ باید حدود 25 گرم باشد
اگر هنگام توپ کردن احساس کردین خمیرتون خشکه به اندازه یک قاشق چایخوری بهش آب اضافه کنید
6.حالا توپک رو ردی سطح بذارین و با ته پیمانه یا لیوان تختش کنیو و سپس با ته یک قاشق چوبی گرده روی خمیر فرورفتگی ایجاد کنید
7.سپس درون فرورفتگی رو با هر مربایی که دوست دارین پر کنید و در انتها در مرکز گل یک توپک کوچک قرار دهید
8.شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بره برای پخت تا طلایی رنگ بشه
9.اجازه دهید شیرینی خنک شود و بعد درون ظرف جابه جا کنید
نوش جان ❤هفته خوبی داشته باشید قناد جان های من
من درست کردم خیلی خشگل و خوشمزه بود مرسی از زحمات شما قناد جان 💖میشه آموزش شیرینی نخود چی راهم بگزارید
سلام طهورا عزیزم
تبریک می گم قناد جان همیشه شاد و سلامت باشید
سلام نگار جان
روش نگهداری از کیک اسفنجی رو بگید
سلام عزیز دلم توی آموزشهای دیگر آموزش نگهداری کیک اسفنجی به روش حرفهایها رو بهتون آموزش دادم اون آموزشها رو ببینید و ازشون استفاده کنید