شیرینی عید مدرن با سس کارامل جادویی

مواد لازم شیرینی عید مدرن + کارامل جادویی

چک لیست مراحل درست کردن شیرینی عید جادویی

نکات مهم در درست کردن شیرینی عید مدرن

نکته بسیار مهم ظرف برای درست کردن کارامل

✨نکته خیلی مهم در انتخاب ظرفی که کارامل درونش درست میشه
انتخاب ظرف مناسب یکی از نکات بسیار مهم در درست کردن کارامله. در مورد ظرف باید به نکات زیر توجه کنید: 

1.پخش شدن شکر بطور نازک و یکنواخت به پخت بهتر کارامل کمک می کنه، بنابراین استفاده از ظرف کوچک مناسب این کار نیست و سایز شیرجوش باید با میزان شکر متناسب باشه.

2.ظرف های خیلی نازک، حرارت رو شدید و غیر یکنواخت پخش می کنند و باعث سوختن کارامل می شند. 

3.ظرف های تفلون ارزون و غیر استاندارد در مقابل حرارتِ بالا از خودشون مواد سَمی تولید می کنند. به علت چسبندگی کارامل، این سموم با شکر ترکیب می شه و بسیار خطرناکه. پس اگر از استاندارد بودن ظرف تفلون موجود در منزل اطمینان ندارید، ازش استفاده نکنید. 

4.قبل از شروع کار از تمیز و خشک بودن ظرف مطمئن شید. مولکول های شکر، از نوع زاویه دار و پر رطوبت هستند، در نتیجه به شدت تمایل به ترکیب شدن با مواد خارجی رو دارند. وجود هر گونه چربی یا ناخالصی بر روی سطح شیرجوش با شکر ترکیب می شه و طعم کارامل رو ناخوشایند می کنه.

سلام قنادجان  عیدت مبارک  مطمئنم توام عاشق ترکیب طعم   کارامل با انواع شیرینیا هستی  مخصوصا شیرینی عید  اما درست کردن یه کارامل خوش طعم  و خوشرنگ، با بافتی شفاف و ابریشمی  بدون کریستاله شدن و شکرک زدن  کار تخصصیه  .

قراره توی این آموزش با همدیگه  یه کارامل بسیار عالی رو   با یه تکنیک جدید  و سریع یاد بگیریم  .

و بعدش با اون یه شیرینی شکلاتی کاراملی  مدرن، خوشمزه عید رو    با همدیگه درست بکنیم  از اونایی که تو دهن آب میشه  .

بریم شروع کنیم 


مرحله اول : درست کردن کارامل جادویی

برای درست کردن یه کارامل ابریشمی  ما ابتدا نیاز به گلوکز مایع داریم  من از گلوکز زرفروکتوز که رنگی شفاف  و براق به کارامل میده  و شیرینی متعادلی داره  و باعث که یه کارامل بسیار خوش طعم  و خوش بافت داشته باشم  استفاده کردم 

وجود گلوکز در کارامل  از کریستاله شدن و شکرک زدن  کارامل جلوگیری میکنه  و همچنین ماندگاریش رو افزایش میده  و این خودش یه پوئن بسیار مثبته 

گلوکز رو درون شیرجوش میریزم  روی شعله زیاد گاز قرار میدم  تا شروع به جوشیدن بکنه  حالا شکر رو بهش اضافه می کنم و  اجازه میدم که شکر درون مایع آب بشه  و مایع کاراملمون به رنگ کهربایی در بیاد 

اگر دماسنج مایعات در اختیارتون هست  این فرایند  در بین دمای 120 تا 150  درجه سانتی گراد اتفاق می افته  اما اگر دماسنج ندارید  زمانی که مایعتون به رنگ کهربایی دراومد  زمانی هستش که حالا باید خامه  و کره رو اضافه بکنیم  حالا خامه ایی که از قبل جوشوندیم  و دماش بالا هست رو   به مایع اضافه می کنیم 

توجه کنید که اگر   خامتون نجوشیده باشه  و سرد باشه و اون رو  به مایع اضافه بکنید  باعث میشه که کاراملتون   تیکه تیکه بشه  به خوبی، با یه قاشق   شروع می کنیم به هم زدن مواد  و سپس کره رو بهش اضافه می کنیم  تو کل این پروسه باید شعله  گاز رو روی قسمت کم قرار بدیم  وقتی که مواد به خوبی ترکیب شد  کاراملمون به همین سرعت   و راحتی آماده شد  مواد رو از روی شعله گاز برمیداریم  درون یک ظرف میریزیم و   اجازه میدیم کارامل خنک بشه 

همچنین اگر می خواید کارامل  تلخ تر و تیره تر داشته باشید  زمان جوشیدن رو افزایش بدید  و اجازه بدید رنگ مایتون تیره تر بشه اما من خودم کلا ، طعم و   رنگ کارامل کهربایی رو  برای استفاده توی قنادی   بیشتر پیشنهاد می کنم 

همچنین می تونید کاراملتون رو  درون ظرف در بسته بریزید  و اون رو به مدت دو الی سه   هفته درون یخچال نگهداری کنید 


مرحله دوم : درست کردن خمیر شیرینی عید مدرن

حالا بریم سراغ شیرینی   مدرن عید شکلاتیمون  با فیلینگ کارامل  ابتدا کره به دمای محیط   رسیده رو به همراه شکر  با هم زن، هم می زنیم 

تا بخوبی با همدیگه ترکیب بشن  سپس تخم مرغ و عصاره وانیل رو   اضافه می کنیم 

و باز هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه  حالا آرد و نمک رو به   مواد اضافه می کنیم 

سپس پودر کاکائو هلندی رو   روش الک می کنیم  سعی کنید در این رسپی از   پودر کاکائو هلندی استفاده بکنید  چون پودر کاکائو ترک، شیرینی   رو خیلی تلخ می کنه 

قنادجونم برای اینکه بافت و   موندگاری شیرینی هات بهتر بشه  یعنی اینکه نرم تر و ترد تر باشن  و وقتی تو دهن میذاری، آب بشن  استفاده از آرد نشاسته ذرت   این مزیت رو بهت میده  نشاسته ذرت رو هم اضافه می کنیم 

و حالا مواد رو به خوبی با لیسک  زیر و رو می کنیم  تا با همدیگه ترکیب بشه 

سپس با نوک انگشتامون  شروع می کنیم  به ورز دادن تا خمیر شیرینیمون   بدست بیاد 


مرحله سوم : باز کردن خمیر شیرینی عید مدرن

خمیر رو دو قسمت می کنیم  و بین دو لایه کاغذ روغنی  به ضخامت سه میلی متر  با وردنه مدرج باز می کنیم 

تا کل خمیر در تمام سطح   به یک ضخامت باشه 


مرحله چهارم : فیریز خمیر شیرینی عید مدرن

خمیرای باز شده رو به مدت  15 دقیقه درون فریز قرار میدیم 


مرحله پنجم : قالب زدن خمیر شیرینی عید مدرن

خمیر رو از فریزر بیرون میاریم  و با کاتر شروع می کنیم به   قالب زدن لایه زیرین  برای لایه رویی بخشی از   شیرینی هام می خوام  حصیر ببافم  خمیر رو به شکل مستطیلی   درمیارم  و سپس ازش نوار های یک و نیم   سانتی متری بیرون میارم  و مطابق با ویدیو، خمیر رو   به هدیگه می بافم  و حصیر درست می کنم  و سپس با کاتر قالب میزنم  یرای مدل بعدی هم   با کاتر قالب می زنم  و وسطش رو با ماسوره   سوراخ می کنم 


مرحله ششم : پخت شیرینی عید مدرن در فر

خمیرهای قالب زده رو  روی کاغذ روغنی  یا ورق نسوز روی سینی می چینم  و به مدت 10 دقیقه درون   فر از قبل گرم شده  به دمای 180 درجه سانتی گراد  با المنت روشن از زیر قرار میدم 

بعد از زمان پخت، شیرینی ها رو  از درون فر بیرون میارم  و اجازه میدم که خنک بشه 


مرحله هفتم : فیلینگ کردن شیرینی عید مدرن با کارامل جادویی

حالا کاراملم رو به روش بن ماری  یا درون ماکروفر گرمش می کنم  تا روون بشه  و به این شکلی که توی تصویر می بینید  شیرینی های شکلاتی خوشمزه رو  با کارامل فیلینگ می کنم 

واقعا طعم این شیرینی بی نظیره  دوستای خوبم این آموزش عیدی  پالایشگاه غلات زر فرکتوز  زیر مجموعه شرکت محبوب زر هست 

که با ورودشون به بازار قنادان خونگی  ما رو در تولید محصولات بهتر و   با کیفیت تر یاری کردند  چراکه گلوکز با کیفیتشون بسیار شفاف  و ابریشمی با شیرینی بسیار   کم و ملایم 

و همچنین نشاسته ذرتش   با دانه بندی ریز  و بافت بسیار نرم و ابریشمیش  باعث شده که بتونیم 

 کیک و شیرینی های بسیار  با کیفیت تری رو تولید بکنیم  و توی این روزهای آخر سال   لحظه هایی پر از شور و هیجان  و شادی رو برای تک تکتون آرزو می کنم 

پیش به سوی 1402 

خداحافظ 

6 دیدگاه دربارهٔ «شیرینی عید مدرن با سس کارامل جادویی»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته