مواد اولیه کیک شکلاتی ساده و فوری
چک لیست مراحل درست کردن کیک شکلاتی ساده و فوری
نکات کلیدی کیک شکلاتی ساده و فوری
مرحله ۱ : آماده کردن مواد خشک کیک شکلاتی
اول توی یه ظرف آرد، پورد کاکائو که بهتره هلندی باشه و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو میریزیم زیر و روش میکنیم تا کاملا باهم دیگه ترکیب بشه
مرحله 2 : مخلوط کردن شکر و سفیده تخم مرغ
تخم مرغ هارو میشکونیم، اگه تخم مرغاتون ریزه به جای دوتای دستور مثل من توی این ویدیو سه تا بزنید، حالا شکر رو اضافه میکنید و بعد با دور تند همزن انقدر میزنیم این دوتا مواد رو تا کاملا کرمی رنگ بشه و پف کنه، اینجوری!
مرحله 3 : اضافه کردن روغن
تو مرحلهی بعد روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشه .
مرحله 4 : اضافه کردن مواد خشک
همزن رو خاموش میکنیم میذاریم کنار، مواد خشکی که آماده کرده بودیم رو طی دو مرحله از روی الک رد میکنیم روی مایعی که درست کردیم، و با مفتول به خوبی هم میزنیم تا یکدست بشه، مایع کیک سفتی به دست اومد
مرحله 5 : اضافه کردن آب جوش
تو مرحله آخر آب جوش رو اضافه میکنیم و باز با مفتول به آرومی هم میزنیم تا مایع کیکمون اماده بشه به همین سادگی!
مرحله 6 و 7 : انداختن کاغذ روغنی و انتقال مایع کیک
کف قالب 18سانتی رو کاغذ روغنی میندازیم و مایع کیک رو درون قالب میریزیم، چنتا ضربه میزنیم روی دیس تا حبابها خارج بشه
مرحله 8 : پخت کیک
و میره برای پخت توی فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتیگراد با المنت روشن پایین به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
مرحله 9 و 10 : برش و پودر کردن قسمت گنبدی
دوستای خوبم این کیک باید روش گنبدی باشد چون قراره از گنبدش برای تزئین و دکور استفاده کنیم.
کیک رو بعد از کمی سرد شدن از قالب بیرون میاریم و با یک چاقو گنبد روشو میبریم، به طوری که کاملا سطحش صاف باشه و هیچ شیبی نداشته باشه.
حالا گنبدی که بریدیم رو تکه تکه میکنیم و توی یک دستگاه میکسر یا غذا ساز میریزیم و کاملا پودرش میکنیم.
مرحله 11 : درست کردن سس شکلاتی
برای سس روش هم اول کره و شیر رو درون یک ظرف میریزیم روی شعله قرار میدیم و گرمش میکنیم تا به جوش بیاد از روی شعله برمیداریم و سپس شکلاتهای سکهای رو درونش میریزیم هم میزنیم تا شکلاتها آب بشه و سس یکدستی بدست بیاد.
غلظت سس خیلی رقیقه و باید به مدت 15 دقیقه درون یخچال بذاریمش تا کمی سفت بشه و قوام بیاد،
مرحله 12 : ریختن سس شکلاتی روی کیک
کیک رو روی یک سطح برعکس میکنیم به طوری که زیرش رو باشه.
سپس سس رو از وسط میریزیم روش و سسهایی که از کنارهها شره کرده رو به کمک یک لیسک به دیواره میکشیم مطابق با تصویر و در پایان هم دور دیوارهی کیک و کمی از سطح روش رو با پودرهایی که آماده کرده بودیم میپوشونیم و اینجوری تزئین و دکورش میکنیم تا قیافش هوس انگیزتر بشه
میدونی چیه؟
کافیه تو دوره همیاتون مهمونا فقط یک تیکه از این کیک شکلاتی خوشمزت بخورن تا بیشتر عاشقت بشن
از ما گفتن بود پیشنهادش به کافهها هم که فراموش نشه
زندگی گرم و شیرین مثل کیک شکلاتی
خداحافظ
من امروز درستش کردم واقعا خوشمزه شده بودش
اینم بگم که اگه غذاساز واسه خورد کردن قسمت گنبدی کیک برای دکورش نداشتین میتونین با رنده پودرش کنین
سلام فاطمه عزیزم
ممنونم بابت انتقال تجربتون
سپاسگذارم