آموزش تارت فرانسوی

مواد اولیه و مراحل درست کردن تارت فرانسوی

مواد اولیه و مراحل درست کردن تارت فرانسوی نگار رزاقی

نکات مهم تارت فرانسوی

نکات مهم  تارت فرانسوی

آموزش تارت فرانسوی

🗼تارت یکی از محبوب ترین ترین دسر های دنیاست که تو هرکشوری داخلشو با یه موادی پر میکنن و میشه تارت مخصوص اون کشور 🥧

تو ایران هم بيشتر داخلشو با کرم و انواع میوه های رنگارنگ پر میکنن🍓🍊🥝🍌🍍

✅هم میتونه خمیرش شیرین باشه و بشه شیرینی

✅هم میتونه خمیرش نمکی باشه و داخلش از غذا هایی مثل سوسيس کالباس و…پر بشه که در این حالت میشه شورینی.

🔔درست کردنش واقعا حال میده پس دست به کار شو درستش کن😘

0:00 – مقدمه

0:28 – طرز تهیه کراست تارت فرانسوی

2:36 – پخت کراست تارت فرانسوی

4:20 – مواد لازم تارت فرانسوی طرز تهیه کرم مخصوص قنادی

2 دیدگاه دربارهٔ «آموزش تارت فرانسوی»

    1. سلام عزیزم متوجه نشدم یعنی چی؟
      اگه می خواین به آموزش های کیک که کیک شیفون و کیک های مدل های دیگه رو آموزش دادم به دسته بندی کیک های پایه مراجه کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته