3 مدل دونات فانتزی با یک خمیر بدون همزن

سلام قناد جان این سه مدل دونات رو ببین، تو میتونی اونارو به راحتی با یه خمیر فوق العاده خوش طعم و خوش بافت تو خونه مثل حرفه‌ای ها درستش کنی، تازه یه تعذیه باحال و خوشمزه واسه اول مهر بچه ها هم هست که قندو تو دلشون آب میکنه، بریم شروع کنیم.

مواد لازممقدار
شکر20 گرم
خمیر مایه4 گرم
آب ولرم100 میلی لیتر
تخم مرغ به دمای محیط رسیدهیک عدد متوسط
آرد280 گرم
نمک1/4 قاشق چایخوری
کره به دمای محیط رسیده30 گرم

نکات مهم برای درست کردن دونات

1.حتما برای درست کردن خمیر از خمیر مایه سالم و فعال استفاده کنید وقتی بسته بندی خمیر مایه رو باز میکنید باقی مانده شو با در کاملا بسته داخل فریز میتونین نگه دارین و بعد از این مدت اگر استفاده کنید عملکردش کم میشه

2.وقتی خمیر هارو به‌شکل اشکال مختلف در آوردین قبل اینکه خمیر رو روی کاغذ روغنی بذارین روی کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید

3.میزان روغن درون تابه یا قابلمه باید به اندازه باشد که دونات ها روی روغن شناور بماند تا از لحاظ ظاهری قشنگ تر بشن

4.روغن رو بیش از اندازه نباید داغ کنید چون رنگ دونات هاتون در هنگام پخت تیره میشه

5.برای پر کردن دونات ها میتونید از کرم فندقی استفاده کنید

6.به جای آب از شیر هم میتونید استفاده کنید 7.میزان شکر رو تا 40 گرم هم میتونید افزایش بدین تا نان شیرین تر بشه

8.از خمیر مایه مارک ها مرغوب استفاده کنید

مراحل درست کردن دونات خانگی

1.ابتدا آب گرم رو درون یک کاسه میریزیم.
2. سپس شکر و خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم و با مخلوط به خوبی هم میزنیم.
3.حالا تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم
4.سپس آرد و نمک رو به مایع اضافه میکنیم و با لیسک شروع میکنیم به مخلوط کردن تا آرد ها جمع بشه و خمیر بدست بیاد
5.روی یک سطح نچسب خمیر رو قرار میدیم کمی ورزش میدیم و سپس با کف دست بازش میکنیم و وسطش یه کره میندازیم، حالا به مدت ده دقیقه خمیر رو به خوبی با دستمون ورز میدیم تا کل کره به خورد خمیر بره و یکدست بشه، تو این مرحله میتونین از خمیرگیر همزن هم استفاده بکنید
6.حالا خمیر رو با یه دستمال یا یه حوله می‌پوشونیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحتش میدیم، خمیر مایه درونش عمل بیاد و پف بکنه.

مدل اول :دونات کروسانی

1.برای مدل اول که پیراشکی کروسان هست روی سطح خمیر کمی آرد میپاشیم و با کف دستمون روی یک سطح نچسب خمیر رو پهن میکنیم
2.حالا با استفاده از یک وردنه خمیر رو به اندازه یک مستطیل 43 در 26 سانتیمتر بازش میکنیم .
با رول‌بر 10 تا مثلث می‌بریم و ازش بیرون میارین،

3.هر قسمت رو به این شکل از سمت پایین رول میکنیم، روی یک کاغذ روغنی در سینی میچینیم

4.روشو دستمال یا حوله میندازیم و 30 دقیقه دوباره استراحت میدیم تا حجمشون یک و نیم برابر بشه
5.در یک تابه روغن میریزیم و اجازه میدیم روغن کاملا داغ بشه و حالا پیراشکی های کروسان رو از قسمت رو روغن میندازیم تا یک طرفش کاملا سرخ بشه و بعد برمیگردونیم و اون طرفشو سرخ میکنیم
6.پیراشکی کروسان رو از ظرف روغن در میاریم و اجازه میدیم تا کاملا خنک بشه سپس با یک ابزار تیز و بلند داخلش رو سوراخ میکنیم تا جا باز بشه و بعد با کرم فندقی درونش رو پر میکنیم.

مدل دوم :دونات پیراشکی خرسیه بدون فر

1.خمیر رو بعد از عمل اومدن به 12 قسمت تقسیم میکنیم و اون هارو به این شکل چونه میکنیم

2. 10 دقیقه روشو میپوشونیم و استراحت میدیم و سپس یک چونه رو برمیداریم و بعد روی یک سطح نچسب پهنش میکنیم و با یک ماسوره‌ی بزرگ شروع میکنیم به درآوردن قسمت گوش ها

3.حالا دوباره یه چونه برمیداریم کمی روی سطح با دست پهنش میکنیم سر یک بطری آب رو آرد میزنیم و درونش رو یک سوراخ ایجاد میکنیم

4.و سپس گوش هایی که بریده بودیم رو در محل بالاش نصب میکنیم

5. این شکلی، هر کدوم از پیراشکی های خرسی رو روی یک کاغذ روغنی درون یک سینی میچینیم و دوباره روشو با یک دستمال یا حوله میپوشونیم و 30 دقیقه استراحت میدیم، دوباره سرخشون میکنیم به همون روش و بعد از خنک شدن وسطش رو با بریلدا مربا یا شکلات یا هر چیزی که دوست دارین پر میکنین.

مدل سوم: دونات توپی بدون شیر

1.خمیر رو بعد از استراحت اول با کاردک به 10 قسمت تقسیم میکنیم
2.چونش میکنیم
3.روی کاغذ روغنی درون سینی میچینیم و دوباره روشو با دستمال میپوشونیم
4. 30 دقیقه استراحت میدیم تا پف کنه حالا سرخشون میکنیم
5. بعد از خنک شدن پیراشکی ها شکلاتمون رو به روش بن‌ماری یا داخل مایکروفر آب میکنیم و بعد روی سطح پیراشکی هارو به این شکل شکلاتی میکنیم و تا شکلاتم خشک نشده کمی روش پودر نارگیل میریزیم  تمام..

10 دیدگاه دربارهٔ «3 مدل دونات فانتزی با یک خمیر بدون همزن»

  1. سلام قناد جان من درست کردم و واقعا خوشمز شد مرسی از زحمات شما قناد به نون خامه ای هم سلام برسونید 😅💖

    1. سلام طهمرای عزیزم نوش جان قناد جانم اگه ازش عکس دارین توی کامنت همین آموزش منتشرش کنین تا ببینمش

    1. نگار رزاقی

      سلام رقی عزیزم
      خیلی زیبا درست کردین عزیزم
      همیشه در شادی و سلامتی باشید

  2. فاطمه غریبی

    سلام جانم اموزشتون عالی بود
    قیمت گذاریش به چه صورته
    دونات ها دونه ای باید حساب کنیم یا کیلویی
    دونه ای چند؟

  3. خسته نباشي گلم ي سوال برام پيش امد با ارد نون فانتزي درست كردي الان يا با ارد سفيد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته