آموزش کیک ناپلونی
مواد لازم کیک ناپلونی
طرز تهیه کیک ناپلونی
نکات کیک ناپلونی
💎یه وقتایی یه چیزایی آنقدر سادن که به ذهن آدم خطور نمیکنه اما وقتی همسو میشی با کائنات هستی انگار همیشه دست به دست هم میده و دو دستی میاد و تقدیمت میکنه و این خیلی برات ارزشمند میشه ✨
در رابطه با این پست آموزشی هم این اتفاق زیبا برای من افتاد😌
اصلا قرار نبود که من هیچ وقت آموزش کیک ناپلئونی بذارم یعنی اصلا فکرمم بهش نرسیده بود😁
ولی گویا قرار بود که من این آموزش رو اول خودم یاد بگیرم و بعد به شما قناد جونا یادش بدم 😘🤍🤲🏻
طعم این کیک و بافتش یه چیزی فراتر از فوقالعاده اس پس بهت پیشنهاد میدم که تو اولین فرصت حتما حتما درستش کنی و کلی ازش لذت ببری و جای مارو هم توی این روز های برفی خالی کنی🎂☕
راستی مقدار مواد لازم نکات کلیدی و مراحلش رو هم میتونی تو اسلاید های آخر مرور کنی😘
0:00 – مقدمه
0:36 – مواد لازم و طرز تهیه نان کیک ناپلئونی
3:00 – پخت نان کیک ناپلئونی
3:22 – کاتر زدن نان کیک ناپلئونی
3:35 – فیلینگ گذاری و سر هم کردن کیک ناپلئونی
4:39 – دکور کیک ناپلئونی
همه چیز عالی
ما که کیک پز نبودیم با دستور های خوبتون همه چیز یاد گرفتیم
ممنونم از لطفتون که به ما میکنید قنادی جان دوستوتون داریم
ممنون از انرژی مثبتتون قناد جانم
همیشه شاد و سلامت باشید
ببخشید عکس های زیر ویدیو تار هستند میشه دوباره بزارید
مرسی هستی عزیزم
اصلاح شد
سلام ببخشید با این دستور خمیر هزارلایه میشه شیرینی ناپلئونی هم درست کرد؟
سلام عزیز دلم
بله توی خود آموزش هم خمیر ۱۰۰۰ لا رو آموزش دادم