فیلینگ کرم پسته

مواد اولیه کرم فیل پسته

مواد اولیه کرم فیل پسته نگار رزاقی

نکات درست کردن فیلینگ پسته

نکات درست کردن فیلینگ پسته نگار رزاقی
نکات درست کردن فیلینگ پسته نگار رزاقی

آموزش فیلینگ پسته

یعنی هر چی از طعم این کرمفیل پسته بگم من تا طعمش رو خودت تست نکنی نمیتونی درکم کنی😋

بگم خوشمزه اس، فوق‌العاده اس، خارق‌العاده، بینظیره بهشتیه بهشتی عجیب نیست 90درصد از تولید پسته کشورمون به خارج صادر میشه بس که این میشه خوش طعمه و ترکیبش با شکلات بمب طعم عاشقانه اس .

✅✳️مقدار مواد و نکات کلیدی این دستور در اسلاید آخر براتون گذاشته شده

✳️✅

0:00 – مقدمه

0:30 – طرز تهیه کرم پسته

1:40 – مواد لازم کرمفیل پسته

8 دیدگاه دربارهٔ «فیلینگ کرم پسته»

  1. ‌سلام‌نگار‌جون‌تازه‌با‌هات‌اشناشودم
    یکدنیا‌دوست‌دارم‌
    لطفا‌بهم‌توضیح‌میدهی‌
    خامه‌صورتی‌چیکه‌در‌فلینگ‌کرم
    ‌پسته‌گفتی

  2. سلام نگار جان ممنون واسه آموزشای عالی
    یعنی پسته رو هم مثل فندق باید تفت بدیم تا پوسته اش جدا بشه ؟فک کنم برا پسته جواب نمیده یه بار یکی از دوستان تفت داده بود پوستش بهش چسبیده بود

    1. سلام عزیز دلم
      باید تفت بدین تا پوستش جدا بشه مثل زمانی که می خواین پودر پسته یا خلال پسته درست کنین

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته