آموزش نون خامه ای مدرن
سووورپرایز 🎉🎈
جدید ترین نون خامه ای که فقط تو ویترین قنادی های خاص میبنیدش🥰
✅مقدار مواد پوسته رویی برای ترک روی نون
🧈کره :60 گرم
🥣شکر :50 گرم
🍚آرد :60گرم مقدار مواد خمیر نون خامه ای
🥤آب :130ml
🧈کره :50 گرم
🧂نمک :یک چهارم قاشق چایخوری
🍚آرد:70 گرم
🥚تخم مرغ :دو عدد سایز متوسط
⚠️نکته :بعد از مخلوط کردن کرم کاسترد با خامه قنادی اون به مدت نیم ساعت دورن یخچال قرارش بدین و بعد داخل نون خامه ای پایپ کنید
🤗مورد جذاب : میتوید به پوسته و خمیر رنگ های ژله ای بزنید و نون خامه ای های رنگی رنگی درست کنید 😍
سلام من این نون خامه ای درست کردم چند تا از اونها خوب پف نکرد و چندتایی هم وقتی از فر بیرون اومد پفشون خوابید دلیلش چیه دقیقا مراحل مثل فیلم اجرا کردم
سلام عزیز دلم
به نظر دمای فرتون تنظیم نیست
عکس نون خامه ای رو از چت سامت راست پایین سایت برام بفرستین
سلام وقت بخیر من این نون خامه ای رو درست کردم داخل فر خوب پف کرده بود اما وقتی بیرون آوردم پفش خوابید فرم قدیمی هستش امکان داره برای فر باشه
سلام عزیزم اگر پف نون هاتون به حد زیادی از بین رفته پختتون کامل نبوده زیرا دمای فرتون دقیق تنظیم نیست
سلام داخل فر پف کرد وقتی بیرون آوردم پف خوابید فرم قدیمی هستش
سلام عزیزم
اگر مقدار زیادی از پف خابیده به خاطر تنظیم نبودن دمای فر هست از یک دما سنج خارجی فر استفاده کنید