نکات مهم در کیک پزی

نکته اول در کیک پزی حرفه ای : دور ریز ترافل هات رو کم تر کن

قناد جانم سود شما از کار = درآمد – هزینه ها
پس خیلی این نکته مهم را در کیک پزی رعایت کنین تا هزینه کارتون کم تر بشه و سود شما از کارتون بالا بره .
پس پیشنهاد می کنم هنگامی که می خواهید ترافل ها رو به پایین کیکتون بچسبنید زیرش یک سینی بگذارید یا می تونین یک قالب مستطیل هم می توانید بگذارید ، بعد از آن ترافل ها رو به کیکتون بچسبانید تا با این نکته ، ترافل کمتری رو هدر بدهید .

نکته دوم در کیک پزی حرفه ای : افزایش بهره برداری با برنامه ریزی پخت کیک ها

قناد جانم قنادی ها اسفنج کیک ها رو از قبل می پزند و در یخچال یا فریزر نگه داری می کنند ، ما قنادان می دونم که پخت کیک زمان بر هست با رعایت این نکته مهم می تونیم زمان خیلی زیادی رو در سیستم سازی کیک پزیمون صرفه جویی کنیم .
این روش باعث میشه که بتونیم کیک های عجله ای رو هم بتونیم درست کنیم .

نکته سوم در کیک پزی حرفه ای : استفاده از کاغذ پوستی به جای قیف های یکبار مصرف

همون طور که می دونین قوف های پوستی گران هستن و ما می تونیم با استفاده از ترفند کیک پزی که در ویدیو بهتون آموزش دادم با استفاده از یک کاغذ پوستی ساده آن را به قیف تبدیل کنیم که مناسب برای این هست که داخل آن شکلات بریزیم و کیکمون رو تزیین کنیم و نیازی نیست که برای مقدار کم شکلات یک قیف یکبار مصرف رو هدر دهیم.

نکته چهارم در کیک پزی حرفه ای : فیریز کردن کیک قبل از تحویل

قناد جانم این یک نکته خیلی مهم هست که حتمی باید رعایتش کنی تا کیک در هنگام جابه جایی و وقتی که در پاشین هست خراب نشه
برای اینکه از این اتفاق وحشتناک برای کیکتون نیوفته باید قبل از حمل و نقل کیکتون ۴ یا ۵ ساعت کیکتون رو داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک بشه یا اگه ۴ یا ۵ ساعت زمان ندارید ۱ یا ۲ ساعت آن رو داخل فریزر قرار دهید تا کیک منسجم بشه و از اتفاقات احتمالی که امکان داره کیکتون بیوفته جلوگیری کنه

نکته پنجم در کیک پزی حرفه ای : اطمینان از تازگی کیک

خوب قناد جان حالا میگی چطور ممکنه این نکته مهم در کیک پزی که کیک های ما تازه باشن ولی از قبل درسشون بکنیم و فیریزیشون بکنیم اتفاق بیوفته؟؟!!!
راهکار خیلی ساده هست باید قبل از فیلینگ گذاری کیکمون ، اسفنج کیکمون رو با شربت شکر تقویت کنیم در فیلم به وضوح قابل دیدن است که چطور این شربت شکر رو درست کنین و از آن استفاده کنین

خوب قناد جانم با رعایت این نکات ساده می تونین بهره وری خودتون رو برای کیک پزی بیشتر کنین و درآمد بیشتری رو کسب کنین
می دونین که خیلی دوستتون دارم و آرزو می کنم همیشه پز از اتفاقات خوب باشید.

12 دیدگاه دربارهٔ «نکات مهم در کیک پزی»

  1. سمانه فرقانی

    سلام نگار جان ممنون از مطالب خوبی که برامون میزارید.
    اسفنج کیکی که فریز شده کیفیتش رو حفظ میکنه؟ با توجه به اینکه کیک خونگی می پزیم و ازمون انتظار کیک تازه دارن. چون واقعا زمان بره .اگر واقعا مشخص نباشه خیلی عالیه

  2. سمانه فرقانی

    سلام عزیز دلم خوبین.
    متاسفانه در یکی از کانال‌های ایتا چندین مورد از آموزش‌ها و صدای شما در کانال آموزشی خودشون استفاده کرده بودند خیلی ناراحت شدم می‌خواستم بهتون اطلاع بدم عزیزم.

  3. سلام
    وااای چقدر شما خوبید
    یعنی یه دنیا پول دادم اینقدر که از شما یاد گرفتم اونجاها یاد نگرفتم.
    خدا خیرتون بدهههه
    خوشحال و سلامت و عاقبت بخیر باشید🌹🌹🌹🌹

    1. سلام عزیز مهربان!

      خیلی خوشحالم که از اطلاعات و راهنمایی‌های من راضی بودید و تونستم کمکتون کنم. هدف من همینه که بتونم به بهترین نحو به مردم کمک کنم و تجربیات و دانشم رو باهاشون به اشتراک بگذارم.

      لطف و محبت شما خیلی دلگرم‌کننده است. امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید و در تمام مراحل زندگی‌تان موفق و پیروز باشید.

      با آرزوی بهترین‌ها برای شما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته