آموزش سس براق آینه ای مناسب برای کاور کیک ها(سس گیلیز)

آموزش سس براق یا گیلیز

میدونی تا وقتی که آدم یه چیزی رو جایی میبینه فکر میکنه انجام دادنش خیلی سخته مثلا این کیک های بوتیکی جذاب و خوش رنگ و براق که تو ويترين قنادی های خوب چشمک میزنه اما کافی یکم با خودت خلوت و کنی و به این نتیجه برسی که وقتی اون تونسته انجام بده منم میتونم💪🏻

پس هيچ وقت تو زندگیت از انجام هر کاری که دوستش داری نترس و دست نکش و با تمام قدرت و توانت برای رسیدن بهش تلاش کن ☺️ .

🔴📢به درخواست شما دوستای خوبم اسلاید های آخر مواد اولیه و مراحل و نکات کلیدی آموزش پاورپوینت شده تا راحت تر باشید

💕 . طبق روال همیشه تو کامنت به همه سوال ها جواب میدم دیرو زود داره اما سوخت سوز نداره

0:00 – مقدمه

0:30 – مواد لازم سس براق یا گیلیز

0:32 – طرز تهیه سس براق یا گیلیز

2:25 – نحوه اصولی کاور کیک با سس براق یا گیلیز

3:55 – پخت کیک درون فر

4:04 – پخت کیک درون قابلمه

5:33 – خارج کردن کیک از قابلمه

8 دیدگاه دربارهٔ «آموزش سس براق آینه ای مناسب برای کاور کیک ها(سس گیلیز)»

  1. سلام عزیزم
    میشه این سس رو بصورت تک رنگ روی کیک ریخت ؟
    و اینکه میشه از بریلو هم استفاده کرد؟

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم بله می‌تونید به صورت تک رنگ استفاده کنید باید اون رو روی گرما بگذارید تا رقیق بشه و بعد آن را روی کیک بریزید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته