آموزش سس براق یا گیلیز
میدونی تا وقتی که آدم یه چیزی رو جایی میبینه فکر میکنه انجام دادنش خیلی سخته مثلا این کیک های بوتیکی جذاب و خوش رنگ و براق که تو ويترين قنادی های خوب چشمک میزنه اما کافی یکم با خودت خلوت و کنی و به این نتیجه برسی که وقتی اون تونسته انجام بده منم میتونم💪🏻
پس هيچ وقت تو زندگیت از انجام هر کاری که دوستش داری نترس و دست نکش و با تمام قدرت و توانت برای رسیدن بهش تلاش کن ☺️ .
🔴📢به درخواست شما دوستای خوبم اسلاید های آخر مواد اولیه و مراحل و نکات کلیدی آموزش پاورپوینت شده تا راحت تر باشید
💕 . طبق روال همیشه تو کامنت به همه سوال ها جواب میدم دیرو زود داره اما سوخت سوز نداره
0:00 – مقدمه
0:30 – مواد لازم سس براق یا گیلیز
0:32 – طرز تهیه سس براق یا گیلیز
2:25 – نحوه اصولی کاور کیک با سس براق یا گیلیز
3:55 – پخت کیک درون فر
4:04 – پخت کیک درون قابلمه
5:33 – خارج کردن کیک از قابلمه
سلام کیک رو حتما باید باترکریم کاور کنیم ؟!
سلام عزیزم
نه با خامه هم می تونین کاور کنین
سلام عزیزم
میشه پوره میوه هم بهش اضافه کرد؟
سلام بهناز جانم
من تا به حال با پوره میوه تست نکردم
سلام عزیزم ببخشید کیک رو چ سطحی بوده ک جاب جاش میکردین ؟؟
سلام زهرا جان باترکریم بود
سلام عزیزم
میشه این سس رو بصورت تک رنگ روی کیک ریخت ؟
و اینکه میشه از بریلو هم استفاده کرد؟
سلام عزیز دلم بله میتونید به صورت تک رنگ استفاده کنید باید اون رو روی گرما بگذارید تا رقیق بشه و بعد آن را روی کیک بریزید