کیک رد ولوت(red velvet cake)

آموزش کیک رد ولوت

مواد لازم کیک ردولوت

⚠️دوستان عزیزم به این نکته در پیمانه شیر توجه کنید: اگر از پیمانه شيرينی پزی استفاده می‌کند حدود 1/2 پیمانه اگر از پیمانه پلوپز است‌ میکنیدحدود 1 پیمانه سر خالی 👈🏻ولی برای بهتر شدن بافت کیک سعی کنید از ترازو استفاده کنید

و مقدار مواد رو هميشه به گرم اندازه گیری کنید🙏🙏🙏🙏

🎂❤️کیک ردولوت یا به زبون ایرونی خودمون مخمل قرمز خیلی زیاد محبوب دل منه و وقتی مشتری ازم میخواد که اسفنج کیکشو ردولوت بزن دوتا استیکر قلب رو چشم ها ظاهر میشه

چون واقعا جذاببه و وقتی با کرم پنیری میکس میشه طعمش بی نظیر دلچسبه😋 .

🎥تو این ویدئو مواد لازم رو هم به گرم گفتم هم پیمانه چون دوست داشتم همتون برای یکبارم که شده بتونید این کیک رو درست کنید چون ترازو در دسترس‌ همه نیست . ‌

⚠️به اسلاید های آخر هم توجه کنید که نکات کلیدی و نسبت های اندازه گیری مواد برای وزن های مختلف رو هم گفتم ⚠️

0:00 – مقدمه

0:29 – مواد لازم کیک رد ولوت(red velvet cake)

0:35 – طرز تهیه کیک رد ولوت(red velvet cake)

2:48 – قالب ریختن کیک رد ولوت(red velvet cake)

3:18 – پخت کیک رد ولوت(red velvet cake) درون فر

3:39 – پخت کیک رد ولوت(red velvet cake) درون قابلمه

4:01 – تست پخت کیک

4:05 – خارج کردن کیک از درون قالب

4:49 – نکات کیک ردولوت

5:09 – مرور مراحل کیک ردولوت

کیک ردولوت یا همان مخمل قرمز یکی از پر طرفدارترین اسفنج های کیک روز دنیاست ؛‌بافتی بسیار نرم و پوک و لطیف دارد و معمولا با کرم پنیری فیلینگ گذاری و خامه کشی می شود و طعمی بسیار متفاوت دارد

16 دیدگاه دربارهٔ «کیک رد ولوت(red velvet cake)»

  1. مررررسسسییی از این آموزش خفن و پر از نکته یعنی آدم خوشش میاد میبینه شما ریز به ریز و با نظم و جزئیات برامون توضیح میدین هم اینکه این توضیحات رو جداگانه یادداشت میکنید جدا که دمتون گررررم مررررسسسییی که هستید

    1. سلام عزیزم بله یک سری از آموزش ها اونجا هستن و لی آپدیت نیستن
      بهترین جا برای دیدن آموزش ها خود سایت هست

  2. سلام عزیزم تو ویدیو گفتین اخر فیلم جدول اندازه ها میزارین ولی نبود میشه لطف کنین مواد لازم برای قالب ۲۰ دیواره بلند هم بگین ممنونم

  3. ممهدیه میرزازاده

    سلام عزیزم از رنگ خوراکی ایرانی استفاده کردین ک انقد خوش رنگ شده😍

  4. شیما رزبان

    درود وقتتون بخیر
    لطف میکنید بگین برای صد نفر چه مقدار باید کیک ردولوت درست کنم؟ و چقدر خامه لازمه؟
    کیک دوطبقه میخوام درست کنم

    1. نگار رزاقی

      سلام شیما عزیزم همین رسپی رو با ۵۰ تخم مرغ باید درست کنین و بعد از پخت وزن اسفنج رو ضرب در 2.5 کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته