آموزش پاپسیکل هندونه یلدایی

آموزش پاپسیکل هندونه

سلام قناد جونم
اگه برای شب یلدا میخوای یه گیفت کوچولو و با نمک به مهمون هات هدیه بدی من این پاپسیکل های هندونه ای رو بهت پیشنهاد میکنم سه سوته تو خونه میتوی آمادش کنی و نیازی به ابزار و مواد خاصی هم نداره بریم شروع کنیم

پاپسیکل-هندونه

1.مرحله اول پاپسیکل هندونه

ابتدا یه کیک اسفنجی درست میکنیم
میتدنید از دستور های کیک های اسفنجی که قبلا تو پیج بهت آموزش دادم استفاده کنی
سپس با دستگاه آسیاب تکه های کیک رو کاملا پودرش میکنیم

آسیاب-کردن-پاپسیکل

2.مرحله دوم پاپسیکل هندونه

حالا تا جایی که نیازه بهش خامه قنادی اضافه میکنیم تا کاملا چسبنده بشه و بشه بهش فرم و شکل داد

مخلوط-کردن-واپسیکل

3.مرحله سوم پاپسیکل هندونه

حالا یک تکه از مواد پاپسیکل رو برمی‌داریم گردش میکنیم و با دستمون به این شکلی که تو تصویر می‌بینید بهش فرم قاچ هندونه میدیم

فرم-دادن-پاپسیکل

4.مرحله چهارم پاپسیکل یلدایی

سپس یه نی یا سیخ چوبی رو برمی‌داریم به شکلات آب شده آغشته اش، میکنیم و درون پاپسیکل هندونه ای فرو میکنیم
حالا پاپسیکل هارو داخل فریز میذاریم تا کاملا سفت سفت بشه

چسباندن-سیخ-چوبی

5.مرحله پنجم پاپسیکل هندونه

تو مرحله ی بعدی میریم برای روکش شکلاتی روش
برای اینکار میتونید از شکلات های رنگی سبز و قرمز و سفید استفاده کنید ولی اگر شکلات رنگی در دسترستون نیست میتونید شکلات سفید رو با استفاده از رنگ ژله ای رنگ آمیزی کنید ولی نباید از هر مارکی استفاده کنید چون امکان داره آب رنگ ژله ای زیاد باشه و شکلات رو خراب بکنه
من خودم از رنگ ژله ای خط زرد و رنگ ژله ای فو قرمز برای رنگ آمیزی شکلات ها استفاده کردم

6.مرحله ششم پاپسیکل هندونه

پاپسیکل ها رو از درون فریز بیرون میاریم و اجازه میدیم کمی از سرما بیافته
اگر این کارو انجام ندیم باعث میشه که شکلات در انتهای کار ترک بخوره پس به این نکته توجه کنید
سپس اون رو درون لیوان شکلات فرو میبریم و بیرونش میارم و اجازه میدیم که شکلات ببنده و خشک بشه

سبز-کردن-پاپسیکل

7.مرحله هفتم پاپسیکل هندونه

حالا همین کارو با رنگ سفید تکرار میکنیم و پاپسیکل رو تا حجم 2/3 اش درون شککات آب شده‌ی سفید فرو می‌بریم و بیرون میاریم

سفید-کردن-پاسیکل

8.مرحله هشتم پاپسیکل هندونه

و درانتهای هم با رنگ قرمز روکش نهایی رو هم ایجاد میکنیم و پاپسیکل رو تا 1/3 حجمش درون شکلات قرمز فرو میکنیم و دوباره بیرونش میارمو اجازه میدیم تا کاملا خشک بشه به همین راحتی

قرمز-کردن-پاپسیکل

9.مرحله نهم پاپسیکل هندونه

تو قدم آخر هم با استفاده از رنگ سبز ژله ای و قلمو پوسته هندونه رو میکشیم و سپس با استفاده از شکلات تلخ دونه هاش رو.

دونه-های-انار-پاپسیکل

من توی این آموزش از اضافه های اسفنج کیک آموزش، بعدی استفاده کردم ولی به نظرم اگه اسفنج کیک تون رو ولوت باشه بعد از گاز زدن پاپسیکل جذاب تری خواهید داشت عاشقتونم و تا آموزش یلدایی بعدی خداحافظ

14 دیدگاه دربارهٔ «آموزش پاپسیکل هندونه یلدایی»

      1. معصومه باباخانی

        سلام وقت بخیر تو کیک اسفنجی خامه قنادی زده شده قاطی کردید یا معمولی برای پاپسیکل ها

  1. سلام استاد خسته نباشی
    از خامه فرم گرفته که اضافه اومده وفریز شده میشه استفاده کرد؟

  2. سلام یه دنیا ممنون از سخاوت شما که هنر خودتون رو بدون چشمداشت به دیگران هدیه میدید .پر روزی باشید و برقرار

  3. سلام خیلی متشکرم از بابت آموزش عالیتون فقط یه سوال شکلات تخته ای باید برای رو کش استفاده کنبم ؟
    رو من شکلات تخته ای آب میکنم خیلی سفت ولی برای شما خیلی نرم و روان بود دلیل اش چی ؟ چه جوری شکلات اب شده رو نرم و روان کنم ؟
    پر روزی و عاقبت بخیر باشید

    1. نگار رزاقی

      سلام فاطمه جان مارک شکلاتتون خوب نبوده و بهتره که از شکلات سفید استفاده کنید مارک کارات و سوربون مارک‌های خوبی‌اند و از رنگ پودری هم برای رنگ کردن استفاده کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته