👈🏻مراحل درست کردن
🔴نکات کلیدی آموزش کرپ کیک
🔴نکته اول : در هنگام پخت کرپ حتما سطح ماهیتابه و یا کرپ ساز خود رو کاملا داغ کنید و از حتما از ماهیتابه های نچسب استفاده کنید
نکته دوم: مایع کرپ را به اندازه سطحتون بریزید نه کم که به کناره های ظرف نریزه نه اونقدر زیاد که کرپتون ضخیم بشه این خیلی مهمه برای داشتن بافت بهتر و طعم عالی ترن
کته سوم:حتما در تهیه این کرپ از خامه قنادی استفاده کنید نه مینارین قنادی تا خوش طعم تر بشه😊
سوال هاتون رو تو کامنت درمورد این آموزش بپرسین عزیزای من
👈🏻مواد لازم مایع کرپ👉🏻
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 50 گرم |
عصاره وانیل | 1 قاشق چای خوری |
آرد | 200 گرم |
پودر بادام | 20 گرم |
شیر پر چرب | 500 گرم |
کره آب شده | 70 گرم |
رنگ خوراکی | به میزان دلخواه |
👈🏻مواد لازم گاناش شکلات سفید👉🏻
خامه قنادی | 30 گرم |
شکلات سفید | 100 گرم |
👈🏻مواد لازم فیلینگ کرپ👉🏻
توت فرنگی خرد شده | 220 گرم |
خامه قنادی | 300 گرم |
گاناش شکلات سفید | 130 گرم |
👈🏻مراحل درست کردن کرپ کیک توت فرنگی 👉🏻
1️⃣ابتدا مایع کرپ را درست میکنیم و به مدت 30 دقیق درون فریز قرار میدیم و بعد رو ماهیتابه یا دستگاه کرپساز میپزیم
2️⃣گاناش شکلات سفید را برای فیلینگ آماده میکنیم
3️⃣آماده سازی فیلینگ کرپ کیک
4️⃣فیلینگ گذاری و رول کردن لایه ها
5️⃣پیچیدن لایه ها روی ها و کشیدن طلق
6️⃣قرار دادن کرپ کیک درون فریز به مدت سه ساعت
7️⃣تزیین نهایی با خامه زده شده و توت فرنگی و سرو
👈🏻نکات کلیدی آموزش کرپ کیک توت فرنگی 👉🏻
🔴نکته اول : در هنگام پخت کرپ حتما سطح ماهیتابه و یا کرپ ساز خود رو کاملا داغ کنید و از حتما از ماهیتابه های نچسب استفاده کنید
🔴نکته دوم: مایع کرپ را به اندازه سطحتون بریزید نه کم که به کناره های ظرف نریزه نه اونقدر زیاد که کرپتون ضخیم بشه این خیلی مهمه برای داشتن بافت بهتر و طعم عالی ترن
🔴 نکته سوم:حتما در تهیه این کرپ از خامه قنادی استفاده کنید نه مینارین قنادی تا خوش طعم تر بشه😊