آموزش کرپ کیک رولی توت فرنگی

👈🏻مراحل درست کردن

🔴نکات کلیدی آموزش کرپ کیک

🔴نکته اول : در هنگام پخت کرپ حتما سطح ماهیتابه و یا کرپ ساز خود رو کاملا داغ کنید و از حتما از ماهیتابه های نچسب استفاده کنید

نکته دوم: مایع کرپ را به اندازه سطحتون بریزید نه کم که به کناره های ظرف نریزه نه اونقدر زیاد که کرپتون ضخیم بشه این خیلی مهمه برای داشتن بافت بهتر و طعم عالی ترن

کته سوم:حتما در تهیه این کرپ از خامه قنادی استفاده کنید نه مینارین قنادی تا خوش طعم تر بشه😊

سوال هاتون رو تو کامنت درمورد این آموزش بپرسین عزیزای من

👈🏻مواد لازم مایع کرپ👉🏻

تخم مرغ4 عدد
شکر50 گرم
عصاره وانیل1 قاشق چای خوری
آرد200 گرم
پودر بادام20 گرم
شیر پر چرب500 گرم
کره آب شده70 گرم
رنگ خوراکیبه میزان دلخواه

👈🏻مواد لازم گاناش شکلات سفید👉🏻

خامه قنادی30 گرم
شکلات سفید100 گرم

👈🏻مواد لازم فیلینگ کرپ👉🏻

توت فرنگی خرد شده220 گرم
خامه قنادی300 گرم
گاناش شکلات سفید130 گرم

👈🏻مراحل درست کردن کرپ کیک توت فرنگی 👉🏻

1️⃣ابتدا مایع کرپ را درست میکنیم و به مدت 30 دقیق درون فریز قرار میدیم و بعد رو ماهیتابه یا دستگاه کرپساز میپزیم
2️⃣گاناش شکلات سفید را برای فیلینگ آماده میکنیم
3️⃣آماده سازی فیلینگ کرپ کیک
4️⃣فیلینگ گذاری و رول کردن لایه ها
5️⃣پیچیدن لایه ها روی ها و کشیدن طلق
6️⃣قرار دادن کرپ کیک درون فریز به مدت سه ساعت
7️⃣تزیین نهایی با خامه زده شده و توت فرنگی و سرو

👈🏻نکات کلیدی آموزش کرپ کیک توت فرنگی 👉🏻

🔴نکته اول : در هنگام پخت کرپ حتما سطح ماهیتابه و یا کرپ ساز خود رو کاملا داغ کنید و از حتما از ماهیتابه های نچسب استفاده کنید
🔴نکته دوم: مایع کرپ را به اندازه سطحتون بریزید نه کم که به کناره های ظرف نریزه نه اونقدر زیاد که کرپتون ضخیم بشه این خیلی مهمه برای داشتن بافت بهتر و طعم عالی ترن
🔴 نکته سوم:حتما در تهیه این کرپ از خامه قنادی استفاده کنید نه مینارین قنادی تا خوش طعم تر بشه😊

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته