تزییین کیک دخترونه با گوی شکلاتی

سلام قناد جان هنرمند می خوام تو کلاس آموزشی امروز بهت دکور این کیک پر طرفدار و بسیار زیبای دخترونه که با گوی های شکلاتی رنگی و چاپ خوراکی دیزاین شده رو آموزش بدم
بریم شروع کنیم

آموزش بنماری کردن شکلات

آموزش بنماری کردن شکلات در بخار آب

روش اول :بنماری شکلات با بخار آب

شکلات سکه ایی رو می تونید به این دو روش آب کنید روش اول: روش بن ماری شکلات ها رو داخل ظرفی میریزیم و روی بخار کتری میذاریم بهتره که ظرفمون شیشه ایی باشه
توجه کنید که در روش بن ماری زمان آب شدن شکلات ها بسته به نوع و مارکشون بین 15تا 20 دقیقه هست
و نکته ایی که باید رعایت کنید در زمان آب کردن شکلات اینه که بعد از 5 دقیقه شروع کنید به زیر و رو کردن شکلات ها وگرنه اگر به حال خودشون گذاشته بشه شکلات های ته ظرف میسوزه
و وقتی شکلات بسوزه دیگه آب نمیشه همونطور که می بینید شکلات بعد از 15 دقیقه به روش بن ماری کاملا آب و روان شد
من توی این ویدیو از شکلات مارک سوربن استفاده کردم ولی مارک کارات هم برای اینکار گزینه خوبیه

روش دوم : بنماری شکلات با ماکروفر

بنماری کردن شکلات در ماکروفر

روش دوم: آب کردن شکلات درون ماکروفر شکلات رو داخل ظرفی میریزیم و درون ماکروفر قرار میدیم زمان رو روی 2 دقیقه تنظیم می کنیم و سپس بیرون میاریم و با یک قاشق زیر و روش می کنیم
و بعد دوباره 30 ثانیه درون ماکروفر قرارش میدیم بیرونش میاریم، زیر و رو می کنیم و دوباره درون ماکروفر قرار میدیم
چندین بار به مدت 30 ثانیه 30 ثانیه این کار رو انجام میدیم
تا کاملا شکلات آب و روون بشه این روش از روش بن ماری سریعتر عمل می کنه
ولی باید خیلی مراقب باشید که شکلات ها نسوزه

و درکل چون شکلات در این روش کمی بافتش تغییر می کنه و به روانی روش بن ماری نیست
پس اگر عجله ندارید و وقت بهتون اجازه میده بهتره که از روش بن ماری استفاده کنید تا بافت بهتری از شکلات رو تجربه کنید

آموزش رنگ آمیزی شکلات با رنگ ژله ای

رنگ کردن شکلات با رنگ ژله ای

بریم سراغ مرحله بعد رنگ آمیزی شکلات ها
شکلات رو معمولا با رنگ های پودری رنگ آمیزی می کنند
اما برای اینکه بصرفه تر باشه می تونید
از رنگ های ژله ایی هم استفاده کنید
من توی این ویدیو از دو مارک رنگ ژله ایی ایرانی استفاده کردم
رنگ مارک خط زرد و رنگ مارک نلین اول رنگ خط زرد ژله ایی رنگ زرد رو به شکلات آب شده میزنم
و همونطور که می بینید شکلات کاملا رنگی شد و بافتش هم همچنان روان و خوبه

و آماده برای قالب زدن اما در تجربه استفاده از رنگ نلین سبز زمانی که رنگ رو به شکلات زدم شکلات کاملا بست سفت و خراب شد
نتیجه گیری: هر رنگ ژله ایی ایرانی برای رنگ آمیزی شکلات خوب نیست
به دلیل فورمولاسیون ساخت رنگ که بنظرم در رنگ های ژله ایی نلین آب زیادی وجود داره و این باعث خراب شدن شکلات میشه
رنگ های خارجی رو هم که قبلا تست کرده بودم همشون مناسب رنگ آمیزی شکلات هستن
پس می تونید با خیال راحت ازشون استفاده کنید

آموزش ساخت گوی شکلاتی

قالب زدن گوی شکلاتی

ریختن شکلات ها در قالب ها

حالا قالب نیمکره سلیکونی رو روی یه سطح قرار میدم کمی شکلات درون هر محفظه میریزم و با استفاده از یک قاشق کوچیک سعی می کنم شکلات ها رو از کف به دیواره های نیم کره هدایت کنم

به طوری که کل سطح درون قالب پوشیده بشه سپس قالب رو برمی گردونم روی ظرف شکلات تا اضافه هاش تخلیه بشه تا کاملا سفت بشه و ببنده
و دوباره این کار رو یک بار دیگه تکرار می کنم فقط برای اینکه گوی ها کاملا حالت کره ایی شکل داشته باشه باید لبه قالب رو در مرحله دوم کاملا با شکلات ضخیم کنیم
همونطور که توی تصویر می بینید و حالا همین کار رو با قالب نیم کره بزرگ هم برای گوی های بزرگتر انجام دادم
اگر در حین کار شکلاتتون سفت شد دوباره اون رو به اون دو روشی که اول ویدیو بهتون گفتم آب کنید و کارتون رو ادامه بدید

در آوردن گوی شکلاتی از قالب

در آوردن شکلات ها از قالب برای گوی شکلاتی

سپس به آرومی نیم کره های شکلاتی رو از درون قالب بیرون میاریم

چسباندن دو طرف گوی شکلاتی

داغ کردن شکلات ها برای وصل کردن گوی های شکلاتی

از یه سطح گرم فلزی مثل ماهیتابه یا دستگاه کرپ ساز که من اینجا ازش استفاده کردم برای چسبوندن دو نیم کره استفاده می کنیم
میذاریم سطح کاملا داغ بشه سپس دو نیم کره شکلاتی رو روش قرار میدیم
تا کمی لبه هاش نرم بشه و سپس از دو لبه روی هم دیگه قرارش میدیم و با انگشت اشاره شکلات های دورش رو صاف می کنیم

چسباندن شکلات ها برای گوی شکلاتی

آموزش چسباندن عکس روی کیک

مرحله اول:برش عکس چاپ شده و انداختن عکس بر روی فوندانت

برش دادن عکس برای چسباندن بر روی فوندانت برای تزیین کیک
چسباندن عکس روی خمیر فوندانت برای کیک هایی که عکس دارن

بریم سراغ مرحله بعد تصویر چاپ روی کیک تصویرها رو می تونید از برنامه پینترست پیدا کنید
اندازشون رو درون فتوشاپ بسته به سایز کیکتون تنظیم کنید و بدین برای پرینت برای کیک ها هم می تونید از چاپ خوراکی استفاده کنید و هم از چاپ معمولی
بصورت برچسب دور طرح رو با قیچی میبریم

یک خمیر فوندانت به ضخامت یک تا دو میلیمتر با وردنه روی سطحی که نشاسته یا آرد ذرت پاشیده شده باز می کنید لیبل برچسب رو می کنیم و اون رو روی فوندانت می چسبونیم
و سپس با ابزار کاتر و چاقوی فوندانت اضافه هاش رو می بریم

وصل کردن پایه با سیخ چوبی برای گوی شکلاتی

چسباندن سیخ به گوی شکلاتی برای وصل کردن به کیک

برای گوی ها اگر می خواین که اونها رو روی دیواره کیک و لبه ها بچسبونید
باید براش سیخ چوبی درست بکنید یه سوزن رو با استفاده از فندک داغ می کنید
یه سوراخ در سطح کره ایجاد می کنیم و بعد سیخ چوبی رو درونش قرار میدیم و با کمی شکلات آب شده محل سیخ و گوی رو محکم تر می کنیم و میذاریم که خشک بشه

آموزش تزیین کیک دخترانه با گوی شکلاتی و عکس چاپی

تزیین کیک با عکس و گوی شکلاتی دخترانه

بریم سراغ سرهم کردن گوی ها و دکور نهایی
ابتدا چاپ رو روی سطح کیک میچسبونیم
سپس گوی اول رو روی سطح کیک قرار میدیم
و گوی بعدی رو کنارش محل اتصال دو گوی رو با استفاده از شکلات آب شده ایی که توی قیف ریختیم به همدیگه می چسبونیم
کمی صبر می کنیم و اجازه میدیم که کاملا خشک بشه و سپس گوی بعدی رو این کار رو انقدر ادامه میدیم
تا چیدمان بالون ها بدست بیاد حواستون باشه که تمام محل اتصال بین گوی ها رو با شکلات به همدیگه بچسونید
برای گوی هایی که می خواید اونها رو در لبه و یا دیواره کیک قرار بدین حتما از گوی هایی استفاده بکنید
که دارای سیخ چوبی هستن تا کاملا فیکس و محکم باشه
من اینجا با استفاده از گل عروس هم فضاهای بین گوی ها رو پر کردم
تا زیباتر بشه و در پایان هم نخ بالون ها رو روی دیواره کیک با استفاده از شکلات آب شده به سمت دست دخترک کشیدم

موفق ترین خودت باشی همیشه
خداحافظ

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته