رسپی کیک اسفنجی فوق‌العاده بدون جدا کردن زرده و سفیده و بدون بیکینگ پودر

مواد اولیه کیک اسفنجی

مواد اولیه کیک اسفنجی  نگار رزاقی

نکات پخت کیک اسفنجی

مراحل آماده سازی و نکات پخت کیک اسفنجی

جدول مواد اولیه برای قالب های مختلف

جدول قالب های کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون جدا کردن سفیده و زرده با پف عالی

🙆🏻میدونم توام مثل من این باور داری که کیک اسفنجی برای پف عالیش باید بگینگ پودر داشته باشه یا حتی جوش شیرین🧐 👈🏻💚

ولی با انجام این دستور العمل متوجه میشی که یکی از مهم ترین عامل های پف کیک تخم مرغه 🥚 و وقتی درست هم زده بشه و حجمش حدود سه برابر اونه که به کیک پف میده حتی زمانی که زرده و سفیده اش از هم جدا زده میشه که خوب یه مرحله اضافه تره و دیگه نمیخواد از این به بعد این کارو بکنی 😁😍😊

بهت قول میدم که عاشق بافت و طعم این کیک میشی و مهمون همیشگی کارگاه و کارگاه خونگیت میشه 🌹😇

پی نوشت : بعضی‌ها میگن تخم مرغ بوی زخم‌ میده علت بوی بد تخم‌ مرغ کهنه بودنشه پس اگر از تخم مرغ های تازه برای کیک هاتون استفاده کنید احساس بد ندارید

ولی بعضی های دیگه کلا به بو و طعم تخم مرغ تنها حساسن و کلا دوستش ندارن و میگن که چرا اسفنج کیک تولد بوی تخم مرغ میده عزیزم باید بوی تخم مرغ بده چون با تخم مرغ درست شده

ولی اگه میخوایین کمی از این بو راحت بشین به مواد کیک وانیل مایع و یا کمی پوست رنده شده لیمو ترش اضافه کنید 🌼🤗

0:00 – مقدمه

0:40 – آماده سازی قالب کیک

1:25 – طرز تهیه کیک اسفنجی

2:40 – زمان و دمای پخت کیک اسفنجی

2:45 – طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی

3:02 – از قالب در آوردن کیک

3:27 – مواد لازم کیک اسفنجی

22 دیدگاه دربارهٔ «رسپی کیک اسفنجی فوق‌العاده بدون جدا کردن زرده و سفیده و بدون بیکینگ پودر»

  1. سیما کشاورز

    سلام دختر پر انرژی خدا قوت
    یه سوااال دمای فر برقی که فن عقب هم روشن باشه باید چند درجه و تو چه مدتی بزارم
    من ۱۷۰ درجه با ۴۰دقیقه گذاشتم کف کیک یه تیره شد
    باید زمان کم تر کنم یا دما رو؟؟؟!!!

    1. سلام سیما جان
      فر ها هیچ کدوم ۱۰۰ درصد دقیق نیستن(البته فر های عادی)
      بهتره از دما سنج داخل فر خارجی برای بدست آمدن دمای فرتون استفاده کنید.
      اما پیشنهاد می دم اگه نمی خواین دماسنج داخل فر خارجی استفاده کنین ؛ برای پختن کیک های اسفنجی بدون جدا کردن سفیده و زرده دمای فرتون رو کمتر کنین .
      و با ازمایش پخت که فروکردن سیخ چوبی به وسط کیک است ؛ زمان پخت کامل کیکتون ؛ کیک رو از فر خارج کنین
      موفق و پیروز باشید سیما عزیزم
      هر سوالی داشتین در خدمتتون هستم

  2. سلام نگار جان، شما در آموزش قبلی کیک اسفنجی فرمودین بابت هر تخم مرغ 25 گرم آرد و شکر استفاده کنیم که میزانشون تو دستور این کیک متفاوت شده تقریبا به ازای هر تخم مرغ 35 گرم آرد و شکر داره استفاده میشه، از بین این دو نوع رسپی خودتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

    1. سلام دوباره مریم عزیزم
      هردوش عالیه عزیز دلم
      می تونین با خیال راحت هر دو رسپی کیک های اسفنجی رو تست کنین

  3. سلام بعد از زمان کامل پخت کیک اسفنجی کی در فر رو باز کنیم و کیک رو خارج کنیم تا از پف کیک کم نشود . من از قالب گرد 15به ارتفاع 8 استفاده کردم و سه تخم مرغ و 120 آرد و 120 پودرشکر ریختم و تخم مرغ هارو هم جدا زدم ولی مقدار تموم شده موادم فقط 3.5 سانت کف قالب رو گرفت و به اندازه دو سوم قالب نشد اشکال از کجاست ؟ ممنونم

    1. سلام وقتتون بخیر و شادی
      توی این رسپی کیک اسفنجی نباید از پودر شکر استفاه کنید و باید از خود شکر استفاده کنید
      همچنین تعداد تخم مرغ به قالب هایی که بهتره استفاده کنین رو توی آموزش کذاشتم

  4. سلام عزیزم میشه لطفادرفرتوکارو فرروکاراموزش بزاریی کدوم خوبه کدوم بخریم باهزینه کمتروکاربردی تره فرتوکارگازی خوبه یابرقی یاجفتش باهم خوبه روکارچی مثلابافرروکارمیشه ماکارون پخت

    1. سلام عزیز دلم
      هر فری که تنظیم دمایی درست داشته باشد و تلارنس دمایی کمی داشته باشد فر خوبی محصوب می شود ولی در کل فر برقی بهتر است .
      در دوره ستارگان ماکارون فرانسوی به صورت کامل برای تنظیم کامل دمای فر برای پخت ماکارون آموزش دادم
      اگر می خواهید ماکارون های تو پر و علای درست کنین می تونین توی این دوره شرکت کنین

  5. سلام نگار جون ممنون بابت آموزش های عالی که ارائه می دید
    نگار جان من این کیک رو درست کردم برای تولد و خامه کشی کردم ولی موقع برش کیک کیک انسجام نداشت وقتی داشتم برش میزدم بقیه کیک کج
    می شد علتش چیه استاد؟؟؟؟

  6. علیه سادات سجادیان

    سلام خسته نباشید
    ممنون از آموزشهای عالیتون
    کاملا بی نقص
    من این دستور رو برای قالب ۲۸ انجام دادم و همه اصول رو رعایت کردم
    شکلاتی درست کردم و تقریبا مواد نصف قالب رو پر کرد
    اما کیکم اصلا پف نکرد و انگار فقط پخت و روش کمی حالت خمیر شد
    علتش چیه
    من دمای فر رو چک کردم و همیشه با این دما کیکای دیگه میپزم اوکی میشه
    ممنون میشم کمکم کنین

      1. علیه سادات سجادیان

        خیلی تخم مرغ پف کرد در حدی که ظرف بزرگ کامل پر شد. همون حالت ربانی داشت و مثل فیلم بود
        ممکنه طبقه وسط بوده اینطور شده باشه؟

      2. احتمالا مقدرای زیادی از مواد کیک اسفنجی رو داخل قالب ریخته بودین ، حداکثر تا ۲/۳ قالب رو از مواد باید پر کنین

  7. سلام خانمی .چرا توی بعصی از دستورها برای قالب ۲۰س گفته ۴تا تخم مرغ ودیگری گفته ۵تا.آدم میمونه کدوم رو انتخاب کنه

    1. نگار رزاقی

      سلام عزیز دلم همونطور که می‌دونید کیک یک دستور واحد ندارد و تنوع بسیاری در دستورها وجود دارد نتیجه کار رو به صورت ویدیویی ببینید و یک دستور عالی رو مثل همین دستور انتخاب کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته