گاناش کشی با روش جدید و راحت

آموزش گاناش کشی کیک

☺️یادم میاد کارمو با کیک های عدد و حروف شروع کردم شاید بتونم بگم جز اولین کسایی بودم که تو ایران این کیک رو برای مشتری ها درست میکردن و ایده شو هم از یه پیج خارجی دیده بودم که البته با کوکی بود و من با کیک درش آوردم 😁😍 .

🎞️اینو خاطره رو گفتم تا اینو بگم که من همیشه سعی کردم جدید ترین چیز های که تو دنیای هنر کیک و شیرینی هست رو دنبال کنم و اگر ابزارش همون لحظه در دسترسم فکر کنم و یه راهی براش اختراع کنم تا اجرا بشه.

💡 🧑‍🔧به قول مهندسا یا راهی خوایم یافت یا راهی خواهیم ساخت🛣️ 🙏

ممنونم تا اینجای کپشن رو خوندی دوست هنرمندم💜

⚠️برای درست کردن گاناش و گاناش کشی به این روش 18 بار آزمون و خطا انجام شد تا بالاخره موفق شدم اجراش کنم و با جون دل و لبخند از ته قلبم راه و روششو به شما آموزش دادم☺️

💪🏻میتونم به جرات بگم با این آموزش یک قدم به حرفه ای شدنت تو این کسب و کار نزدیک تر میشی پس لذتشو ببر💛🧁🧡

0:00 – مقدمه

0:54 – ساخت قالب گاناش کشی

1:49 – فیکس کردن قالب روی صفحه کیک

2:35 – درست کردن گاناش

3:55 – گاناش کشی

4:34 – جدا سازی قالب از گاناش

5:50 – نکات کلیدی گاناش کشی به روش نوین

27 دیدگاه دربارهٔ «گاناش کشی با روش جدید و راحت»

  1. سلام نگار جونم واقعا عالی بود من خیلی گاناش کشی برام سخت بود و باین روش خیلی کار آسون شده یک دنیا ممنون بابت آموزش های عالی که ارائه میدی فقط یک سوال برای کیک های فوندانت چند طبقه چیکار کنیم برای سوار کردن کیک به روی هم که از هم جدا نشن و اینکه میشه قطر گاناش کمتر از یک سانت باشه مرسی عشقم

  2. سلام نگارجون امیدوارم حالت خوب باشه برای گاناش ازچه شکلاتی استفاده میشه تلخ یاشیرین فقط میتونیم ازخامه صبحانه استفاده کنیم یامیشه ازخامه قنادی هم استفاده کرد لطفاجواب بدیدممنونم

      1. حدیث نصاری بوزه

        سلام نگار جان وقت بخیر
        میتونم از این گاناش ب عنوان کار خروجی استفاده کنم‌همراه با دیزاین و قبلش فقط آستر کشی انجام شده باشه؟

  3. معصومه شیرافکن

    سلام ممنون از آموزش خوبتون برای گاناش به غیر از شکلات کاکائویی از شکلات های دیگه هم استفاده کرد؟

    1. سلام سمیه عزیز
      زیر سازی گاناش برای فوندانت هست و کار خامه ای نیاز به این زیر سازی زمانبر و پر هزینه نداره

    1. سلام مجتبی عزیز
      من الان فیلم گاناش کشی رو چک کردم به درستی پخش می شد لطفا دوباره تلاش کنین اگر مشکلی وجود داشت بفرمایید تا حلش کنم

  4. خیلی خیلی عالی با توضیحاتی که کاملا میشه فهمید.
    خدا خیر کثیرتون بده عزیزم.
    من همیشه دعاگوتونم🌹🌹

    1. قربونت برم عزیز دلم!

      مهربانی و دعای خیر شما بدرقه راه من.
      و دعای خیر من هم بدرقه راه شما باد

      با عشق و احترام

  5. سلام عزیزم وقتتون بخیر ممنون از آموزش‌های مفیدتون
    برای کیک قطر ۱۸ و ۲۳ هر کدام چه مقدار گاناش نیاز هست؟

  6. مهشید خان محمدی

    سلام نگار جوونم واقعا آموزشات خیلی خوبه من تازه میخوام برم کیک پزی تا انشاالله یاد بگیرم وقتی فیلم های آموزشی تو میبینم خیلی خوب وتمیز آموزش میدی خدا خیرت بده عزیزم. واقعا بهترینی. خیلی دوستت دارم 💋💋💋

    1. سلام مهشید عزیزم !

      خیلی خوشحالم که از آموزش های من راضی هستی. من عاشق کیک پزی هستم و خوشحالم که می توانم این اشتیاق را با شما به اشتراک بگذارم.

      من معتقدم که کیک پزی یک مهارت ارزشمند است که می تواند برای سال های آینده از آن لذت ببرید. این یک راه عالی برای خلاقیت، ابراز وجود و به اشتراک گذاشتن عشق با دیگران است.

      من در اینجا چند نکته برای شروع کار شما در کیک پزی دارم:

      با دستور العمل های ساده شروع کنید. قبل از اینکه به سراغ کیک های پیچیده تر بروید، مهم است که اصول اولیه را یاد بگیرید. با دستور العمل های ساده ای شروع کنید که فقط چند ماده دارند.
      مواد با کیفیت بالا را انتخاب کنید. مواد تشکیل دهنده شما نقش مهمی در طعم و بافت کیک شما دارند. تا حد امکان از مواد با کیفیت بالا استفاده کنید.
      دقیق اندازه گیری کنید. کیک پزی یک علم است و برای موفقیت باید دقیق باشید. هنگام اندازه گیری مواد، از پیمانه ها و قاشق های اندازه گیری استفاده کنید.
      دستورالعمل ها را به دقت دنبال کنید. دستورالعمل ها را به دقت دنبال کنید و از میانبر زدن خودداری کنید.
      از فر خود آگاه باشید. همه فرها یکسان نیستند، بنابراین مهم است که با فر خود آشنا باشید. قبل از پخت کیک، آن را به طور کامل گرم کنید.
      صبر داشته باشید. کیک پزی زمان می برد. عجله نکنید و از فرآیند لذت ببرید.
      من همچنین توصیه می کنم که در کلاس های کیک پزی شرکت کنید. این یک راه عالی برای یادگیری تکنیک های جدید و دریافت بازخورد از یک متخصص است.

      من به شما ایمان دارم که می توانید یک کیک پز عالی باشید! فقط به تمرین ادامه دهید و هرگز از یادگیری دست نکشید.

      با آرزوی بهترین ها برای شما در سفر کیک پزی!

      ارادتمند شما،

      نگار

  7. سلام نگار جون
    من هم اموزشات از طریق گوگل دنبال میکنم میشه کاری بکنی بتونم راحت تر آموزشهات دنبال کنم و استفاده کنم
    ممنون عشقم خیلی عالی آموزش میدی

    1. سلام آیدای عزیزم خیلی خوشحالم که آموزش‌های من برای شما مفید بوده است اگه اینستاگرام دارید می‌تونید پیج اینستاگرام من رو فالو کنید تا اونجا با هم بیشتر در ارتباط باشیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام قناد جان

پیج من رو در اینستاگرام دنبال می کنی؟

اونجا کلی رویدادهای آموزشی رایگان منتظرته