دوره جامع کارشناسی قناد شدن

هنرجوی عزیزم ؛ اول ویدیو بالا رو مشاهده کن تا مسیر نقشه راهت رو ببینی و سپس طبق قدم هایی که بهت گفتم گام بردار و تا قناد شدن پیش برو.مطمئناً با دیدن این آموزش ها و رعایت تمام نکات و اصول از پسش بر میای

می خواهید بیشتر بیاموزید ؟

حساب کاربری خود را فعال کنید تا به آخرین نکات و ترفند های شیرینی پزی و کیک پزی دست رسی پیدا کنید 

قدم اول : شناخت ابزار قنادی

راهنمای خرید همزن و معرفی مدل و ...

چه همزنی بخریم برای قنادی

راهنمای خرید ابزار کیک پزی به وسیله نگار رزاقی

ابزار مورد نیاز کیک پزی

راهنمای خرید صفحه گردون

معرفی صفحه گردون های کیک سازی

خرید همزن قنادی برای کیک پزان

برای کار کیک پزی و شیرینی پزی چه همزنی مناسب خرید است؟

قدم دوم : پخت کیک های پایه

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون جدا کردن سفیده و زرده نگار رزاقی

رسپی کیک اسفنجی فوق‌العاده بدون جدا کردن زرده و سفیده و بدون بیکینگ پودر

آموزش کیک رد ولوت توسط نگار رزاقی

کیک رد ولوت(red velvet cake)

راهنمای سایز قالب برای کیک پزی

هر سایز قالب کیک مناسب چند نفره

آموزش کیک شیفون شکلاتی در فر و قابلمه

کیک شیفون شکلاتی

طرز تهیه کیک اسفنجی نگار رزاقی

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف عالی و بافت نرم و لطیف(کم هزینه و اقتصادی)به روش قنادی ها

آموزش برش کاغذ روغنی

برش کاغذ روغنی قالب کیک

قدم دوم : پخت کیک های پایه

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون جدا کردن سفیده و زرده نگار رزاقی

رسپی کیک اسفنجی فوق‌العاده بدون جدا کردن زرده و سفیده و بدون بیکینگ پودر

آموزش کیک رد ولوت توسط نگار رزاقی

کیک رد ولوت(red velvet cake)

راهنمای سایز قالب برای کیک پزی

هر سایز قالب کیک مناسب چند نفره

آموزش کیک شیفون شکلاتی در فر و قابلمه

کیک شیفون شکلاتی

طرز تهیه کیک اسفنجی نگار رزاقی

طرز تهیه کیک اسفنجی با پف عالی و بافت نرم و لطیف(کم هزینه و اقتصادی)به روش قنادی ها

آموزش برش کاغذ روغنی

برش کاغذ روغنی قالب کیک

قدم چهارم : فیلینگ گذاری

کرم فیل پسته نگار رزاقی

فیلینگ کرم پسته

آموزش نوتلای خونگی نگار رزاقی

نوتلا خونگی

آموزش کرم فیل پنیری خوشمزه

فیلینگ های پنیری خاص و خوشمزه

آموزش فرم دادن خامه به صورت کامل و جامع

5 عامل مهم نحوه اصولی فرم دادن خامه قنادی

آموزش سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل

بهترین روش های فیلینگ گذاری

3 روش فیلینگ گذاری

قدم پنجم : آسترکشی

آموزش استند سوپرایزی کیک

استند سوپرایزی کیک تولد

قدم ششم : کاور کیک

آموزش باترکریم آمریکایی نگار رزاقی

کیک شکلاتی کافی شاپی فوق خوشمزه و باترکریم آمریکایی

آموزش مخملی کردن کیک و شکلات

2 روش سریع و آسان مخملی کردن کیک و شکلات

آموزش فوندانت کشی به وسیله نگار رزاقی

آموزش صفر تا صد فوندانت کشی

آموزش گاناش کشی کیک

گاناش کشی با روش جدید و راحت

آموزش سس آینده ای یا سس براق توسط نگار رزاقی

آموزش سس براق آینه ای مناسب برای کاور کیک ها(سس گیلیز)

آموزش باترکریم سوییسی همراه با نگار رزاقی

آموزش باترکریم سوئیسی

قدم هفتم : تزیین کیک

۴ مدل ماسوره زنی با یک قیف ساده

هنر تزیین کیک با کمترین هزینه: 6 ماسوره خلاقانه با ۱ قیف

آموزش نوشتن روی کیک

راز نوشتن روی کیک با هر فونتی که دوست داری

تزیین کیک گل رز توسط نگار رزاقی قناد ایران

تزیین کیک گل رز با کیسه فرییزر

کیک تولد خامه ای ساده با اسفنج بدون زرده تخم مرغ

آموزش کیک تولد خامه ای ساده با اسفنج کیک بدون زرده تخم مرغ

آموزش سس شره ای یادریپ سس طلایی و رنگی و شکلاتی

آموزش دریپ سس یا سس شره ای طلایی و رنگی و شکلاتی

4 ترفند مهم در کیک سازی برای رنگ آمیزی

4 ترفند رنگ کردن خامه

آموزش کیک تعیین جنسیت

آموزش کیک تعیین جنسیت

آموزش تزیین کیک با گلابی

آموزش تزیین کیک با گلابی

آموزش تزیین کیک با گل های رنگین کمانی

تزیین کیک با گل های رنگین کمانی

به روش تکنیک رایس پیپر گل های زیبایی می سازیم و برای تزیین کیک هامون ازش استفاده می کنیم

تزیین کیک با رایس پیپر

آموزش کیک دخترانه با گوی شکلات و عکس چاپی

تزییین کیک دخترونه با گوی شکلاتی

آموزش کیک هندونه نگار رزاقی

آموزش کیک هندونه ای کارتونی

آموزش کیک کارتونی نگار رزاقی

کیک کارتونی جذاب (comic cake)

آموزش کیک های نقاشی شده نگار رزاقی

ورکشاپ کیک های اسفنجی نقاشی شده

آموزش کیک های طبقاتی دو طبقه و بیشتر

آموزش نحوه اصولی سرهم کردن کیک های چند طبقه

آموزش کرم کاسترد یا کرم قنادی نگار رزاقی

کرم مخصوص قنادی در کاپ کیک شکلاتی

15 مدل ترند دیزاین کیک نگار رزاقی

15 تکنیک پرطرفدار کیک

آموزش مش اتن سیل و استن سیل

دکور کیک با استنسیل و مش استنسیل

آموزش مخملی کردن کیک و شکلات

2 روش سریع و آسان مخملی کردن کیک و شکلات

آموزش ۱۰ مدل گل باترکریمی

کاپ کیک های گل گلی با باتر کریم

آموزش ویفر پیپر نگار رزاقی

ساخت گل ویفر پیپری با چند ترفند ساده

آموزش خامه تیره و فرانت کیک

کیک یلدایی هندونه و انار دوطرفه

آموزش مرنگ بدون فر نگار رزاقی

آموزش مرنگ بدون فر

آموزش گیپور خوراکی نگار رزاقی

دکور کیک با گیپور خوراکی

آموزش رولت طرح دار نگار رزاقی

رولت فانتزی جذاب!!!!

آموزش سس آینده ای یا سس براق توسط نگار رزاقی

آموزش سس براق آینه ای مناسب برای کاور کیک ها(سس گیلیز)

آموزش باترکریم سوییسی همراه با نگار رزاقی

آموزش باترکریم سوئیسی

آموزش اکلیل خوراکی

دکور کیک با اکلیل خوراکی

آموزش استند سوپرایزی کیک

استند سوپرایزی کیک تولد

آموزش مرنگ فرانسوی با نگار رزاقی

آموزش مرنگ فرانسوی فانتزی

آموزش رایس پیپر یکی از دکور های جذاب

آموزش دکور و تزیین کیک با ورق رایس پیپر

آموزش گل شکری نگار رزاقی

آموزش گل شکری

آموزش پول گذاشتن داخل کیک توسط نگار رزاقی

آموزش جاسازی پول در کیک

آموزش ابنبات ایزوماتی توسط نگار رزاقی

آموزش آبنبات ایزومالتی

آموزش شیاردار کردن خامه

تکینیک دکور خامه شیاردار

آموزش تزینن کیک هری پاتر

کیک هری پاتر (Harry Potter cake)

تکنیک ابر و بادی خامه

تکنیک تزیین خامه ابر و بادی

آموزش ساخت تاپر دسته پلی استیشن

تاپر دسته پلی استیشن

آموزش خامه قهوه ای

تکنیک خامه شکلاتی تیره

آموزش پاپسیکل دونات توسط نگار رزاقی

پاپسیکل دونات

بابل تویل یک روش عالی برای تزیین کیک ها می باشد

تاپر بابل توییل

آموزش سس شکلاتی

سس شکلاتی شره ای

آموزش توری مرجانی

تزیین کیک با توری مرجانی

آموزش تاپر دندونی برای تزینن کیک فوندانتی

آموزش تاپر دندونی فوندانتی